sağlık ocağında hiv testi

E-nabiz icin konusuyorum, 19 yasindaki bir bireyin e-nabiz'ini ailesi goremez, ayni birey bazi tahlillerini ya da tum tahlillerini doktorun görmesini dahi engelleyebilir. Bu acidan korkunuz olmasin.

Konu sahibi K kocabirsacmalik ablacim, muhtemelen hicbir sey cikmayacak ama evet biz bu testleri aile hekimimizde ucretsiz yaptirmistik.

Benim seni deri&zuhrevi'ye (cildiye) yonlendirme sebebim onlar gerektigi taktirde ek testler hangileri onlari da bilirler, hatta muayene sonucu gerek bile duyulmayabilir yani daha guvenli ve emin ellerde olursun, belki enfeksiyon hastaliklari klinigine yonlendirirler baska tahliller de gerekiyordur vs vs. Ya da yasin ve bekar olusun sebebiyle bu testleri dikkat cekmeyecek tanilarla da istiyor olabilirler, hem onlar branş geregi bu hastaliklara daha hakimler, daha cok yuz goz oluyorlar, dolayisiyla korktugun "kinanma" riskini de yasamamis olursun.

Siz söyleyince internetten baktım ya 21 yaş ya ilk cinsel ilişkiden üç sene sonra diyor. Ben 26 yaşında olduğum için belki bir yıl demiştir. Bence siz devlet hastanesinden jinekoloji bölümüne randevu alın. Orada doktor hem hiv için kan aldırmaya yönlendirir hem uçuktan bahsedince belki smear testi yapar.

Doktor için sadece reşit bir hastasin. Başka hiç bir şey doktorun umurunda değil.

Yaptırdın mı bilmiyorum ama durumunu paylaşmak zorunda değilsin rahatsız hissedersen. Ben dövme yaptırdıktan sonra içim rahat etsin diye çoğu bulaşıcı hastalıklara baktırmıştım hiv de dahil. Dövme yaptırmıştım bi süre önce dersin olmadı, merde diye sormaz heralde. Sorarsa da görünmeyecek bi yerde dersin. Sıkıntı etme kendine

Daglik ocağı hpv DNA testi yapıyor ama 30 yaşında olman lazım bende yaptirdim

henüz yaptırmadım ama bu haftaiçi gideceğim bir arkadaşım ile yalnız hissetmek istemediğim için. devlette yapıyorlar mı bilmiyorum ama özelde pahalıdır diye orayı da düşündüm olmazsa oraya soracağım

Sağlık ocağında bakıyorlar hiv ve hepatitlere. Ben bakmıyolar diye dövme konusunda devlet hastanesinde yaptırmıştım ama eylül ayında gebelik için sağlık ocağında yaptırdım

Sağlık ocağında bakıyorlar hiv ve hepatitlere. Ben bakmıyolar diye dövme konusunda devlet hastanesinde yaptırmıştım ama eylül ayında gebelik için sağlık ocağında yaptırdım
direkt girişte mi söyleyeyim test istediğimi yoksa aile hekimimle mi görüşeyim? bir de farklı test türleri oluyormuş sanırım elisa vb. e nabızda aileme gözükmez bir de değil mi? aile içinde ablamın bilgisi var sadece.

Hekimin yanına girdiğinde söylersin. E nabızına girmedikleri sürece görmezler. Test sonuçları tahlillere düşüyor ama kanımızı değdirdik yazmışsın yukarıda, ailen görürse aklımda kalmıştı içim rahatlasın diye yaptırdım dersin olmadı.

Devlette yapıyorlar yakın zamanda yaptırdım cinsel yolla bulasan bütün hastalıklara baktırmak istiyorum dedim , devletteki Dr u bir kez göreceksiniz, ama aile hekimi hep görülecek ben devleti tercih ettim

Devlette yapıyorlar yakın zamanda yaptırdım cinsel yolla bulasan bütün hastalıklara baktırmak istiyorum dedim , devletteki Dr u bir kez göreceksiniz, ama aile hekimi hep görülecek ben devleti tercih ettim
devlette ücreti ne kadar bilmiyorum ama sağlık ocağında ücretsiz diye okudum. bir kez özele gitmiştim uçuk nedeniyle jinekoloğa, erkek arkadaşın varsa hastalık bulaşmış olabilir böyle birşey varsa söyle dedi ama test yaptırmamıştım. ve evet doktoru hep görmek biraz kötü aile hekimi çünkü babam da gidiyor abim de yani. tabii doktor test yaptırdığımı falan ailemden birine söylemez değil mi ailemden birisi doktora geldiğinde? bir de bu psikoloji bu aralar beni çok zorluyor bu ilişki dediğim çünkü bir yandan da istismar gibiydi ola ki pozitif çıktım benim elimde şu an bir kanıt yok üstünden zaman geçmiş. ben o dönem şikayet etmek yerine psikoloğa gidip terapi görmüştüm. pozitif çıkarsam ne halde olurum bilmiyorum.

Ne düşündüğünün önemi yok rahatlamak için yaptır, sağlık ocağında da test var diye biliyorum.

Hayır söylemez tabii ki endişelenme. Pozitif çıksa da,hiç sanmıyorum, artık tedavi süreci çok gelişti, ilaçlarını düzenli kullanarak normal bir hayat sürüyor insanlar

Hayır söylemez tabii ki endişelenme. Pozitif çıksa da,hiç sanmıyorum, artık tedavi süreci çok gelişti, ilaçlarını düzenli kullanarak normal bir hayat sürüyor insanlar
evet ilaçlarla normal bir şekilde devam ediyorlar ama çok bekledim ben. her ihtimale hazırlamaya çalişiyorum kendimi. işin bir de psikolojik tarafı var yani ergenken yaşadığım istismar tarzı bir ilişkiydi, hani tam bu yaşımda yaşadığım iyi bir ilişki olsa ondan bir hastalık bulaşsa benim hatam derim ya da kabullenirim öfke duymam ama kötü bir olayın üstüne bir de hastalık kapmak insan kaldıramıyor. elimde kanıt da yok. pozitif çıksam hiçbir şey yapamayacağım yine de. tabi daha birşey çıkmamışken kendimi böyle bunalıma da sokmak istemiyorum. buraya mutlaka yazacağım sonuç çıktığı zaman.

Evet kötü bir olay yaşamışsın ama geride bırakmaya çalış. Durumun olsa destek al diyeceğim ama yok yazmışsın. Okula gidiyor musun yada çalışıyor musun bilmiyorum ama kafanı meşgul etmeye çalış başka konularla. Negatif çıkacağına inanıyorum

Devlette de ücretsiz git bir yaptır aklinda şüphe kalmasın enfeksiyon hastalıklarından randevu almistimben

Devlette de ücretsiz git bir yaptır aklinda şüphe kalmasın enfeksiyon hastalıklarından randevu almistimben
teşekkür ederim aile hekimim olur derse eğer sağlık ocağında yaptıracağım öncelikle. peki sonuçlar çıktığında aile hekimime mi göstereceğim? o anlar mı? yoksa başka doktora mı göstermem gerekiyor sonucu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…