- 27 Temmuz 2012
- 355
- 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taydin Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim.
Canım şimdi nasılsın umarım iyisindir lavaş zaten ince olduğu için normal ekmek gibi sağlıksız değildir akşam menünde güzel afiyet olsun
slm arkadaşlar ben reaktif hipoglisemi hastasıyım glucobay 50 mg günde 3 kullanıyorum. çok kez diyetisyene gittim en fazla 5 kg verip orda takılıp kalıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardım edin.
Nasil besleniyorsun ? Bir günlük yediklerini yazar misin?[/QUOT
Diyetisyenime göre 6 öğün beslenmem gerekiyor. Bende öyle yaptım ama yinede elde titremelerim,öğleden sonraki uyku basmalarım, öfke nöbetlerim hala geçmedi. 5 kilo civarı verdim takıldık kaldık.
sabah: (uyanınca geceden sıcak suya ıslatılmış 2 tam ceviz suyunu içilecek)
2 dlm ekmek çavdar ya da yulaf
yumurta ( haftada 2-3 kez)
3-4 zeytin
1 kk yağsız peynir tercihen lor veya çökelek
suyunu içtiğim cevizler yenecek
2-3 adet yaban mersini kurusu
mevsim yeşillikleri ve söğüşler
*4-5 dal dereotu
bitki çayı şekersiz (tercihen rezene çünkü kullandığım glucobay gaz ve şişkinlik yapıyor)
kuşluk: 1 brdk ayran
1 porsyn meyve
öğlen: 4-5 yemek kaşığı sebze yada baklagil
25-30 gr yağsız kırmızı et VEYA 50-60 gr beyaz et veya 2 dilim peynir
1 su bardağı yoğurt veya bununla yapılmış ayran-cacık
2 dilim çavdar ekmeği
salata yağsız
ikindi ara: 1 dilim peynir+2 dilim esmer ekmek VEYA 1paket Eti Form sade bisküvi VEYA 3-4 adet kepekli galeta
Akşam yemeği: (öğlen yemeğinin tersi olması) tercihe bırakıldı öğlen sebze yediysem akşama baklagil gibi mesela
gece : 1 su brdğ süt veya yoğurt + meyve
VEYA
1 cay brdğ fındık ve badem karışımı ile birlikte 1 adet taze meyve
Yaşım 35 ama metabolizma yaşım 46 çıkıyor diyetisyenimdeki cihazdaNasil besleniyorsun ? Bir günlük yediklerini yazar misin?
Diyetisyenime göre 6 öğün beslenmem gerekiyor. Bende öyle yaptım ama yinede elde titremelerim,öğleden sonraki uyku basmalarım, öfke nöbetlerim hala geçmedi. 5 kilo civarı verdim takıldık kaldık.
sabah: (uyanınca geceden sıcak suya ıslatılmış 2 tam ceviz suyunu içilecek)
2 dlm ekmek çavdar ya da yulaf
yumurta ( haftada 2-3 kez)
3-4 zeytin
1 kk yağsız peynir tercihen lor veya çökelek
suyunu içtiğim cevizler yenecek
2-3 adet yaban mersini kurusu
mevsim yeşillikleri ve söğüşler
*4-5 dal dereotu
bitki çayı şekersiz (tercihen rezene çünkü kullandığım glucobay gaz ve şişkinlik yapıyor)
kuşluk: 1 brdk ayran
1 porsyn meyve
öğlen: 4-5 yemek kaşığı sebze yada baklagil
25-30 gr yağsız kırmızı et VEYA 50-60 gr beyaz et veya 2 dilim peynir
1 su bardağı yoğurt veya bununla yapılmış ayran-cacık
2 dilim çavdar ekmeği
salata yağsız
ikindi ara: 1 dilim peynir+2 dilim esmer ekmek VEYA 1paket Eti Form sade bisküvi VEYA 3-4 adet kepekli galeta
Akşam yemeği: (öğlen yemeğinin tersi olması) tercihe bırakıldı öğlen sebze yediysem akşama baklagil gibi mesela
gece : 1 su brdğ süt veya yoğurt + meyve
VEYA
1 cay brdğ fındık ve badem karışımı ile birlikte 1 adet taze meyve
slm Hindistan cevizi yağı ne için kullanılıyor acaba.Afiyet olsun canım. Yalnız mumkun olduğunca turk kahvesi ya da filtre kahve içmenin tavsiye ederim. Nescafe işlenmiş kahve olduğundan tercih etmiyoruz
Lifeco organik olması lazım, watsonstan almıştım indirim zamanı.
becerebilmeyi istiyorum destek değil köstek olanlarla dolu etrafım. umarım sizler halimi anladığınız için daha rahat olacakmışım gibime geliyorCanım karışmak haddime değil ama nacizane tavsiye derhal o diyetistenden uzaklaşıp, diyet listesi çöpe atmandir. Bu şekilde beslenmeye devam edersen uzgunum ama bu ataklardan ve ilaç kullanımından omur boyu kurtulamazsin. Dr. Değilim ama önümde birçok ornek var, onların tecrübeleriyle yazıyorum bunları. Tam şifa istiyorsan beynine reset atıp Canan Hocanın kitaplarını okumaya baslamani isterim. 6 öğün yiyip Vücuduna surekli insulin salgılatarak, günde 6 dilim ekmek yiyerek şifa bulman imkânsız. Katil bize destek olalım sana.
slm Hindistan cevizi yağı ne için kullanılıyor acaba.
Hoşgeldin ilk güne göre güzel bir beslenmen olmuşbende bu gün uymaya çalıştım bakalım inş. hayatım düzene girer.
sabah saat 07:30 : peynir, 1 tavuk 1 bıldırcın yumurtası haşlama, domates söğüş, zeytin, ceviz, üstüne 2 kupa yeşil çay.
öğlen saat 15 kavurma, yoğurt, ceviz, 1 kuru kayısı
akşam yok çay ve su ile devam 4 lt su tükettim.
Menün Harika bu arada ilaçlarınıda kullanmalısınHerkese selamlar olsun.
Bu sabahki kahvaltım 2 kuru kayısı, 2 adet yumurta, peynir, zeytin, ceviz, domates, 1 adet mandalina
kahvaltıdan sonra bu saate kadar 3 lt su ,2 fincan yeşil çay-rezene, 1 fincan türk kahvesi.
saat 16 da öğlen yemeğimi yiyeceğim inşallah. Akşam öğününü yemicem.
Arkadaşlar yorumlarınızı merakla bekliyoruuuummmmm.
Hoşbulduk çok sevindim bende dünüm iyi geçti, bu günümde fena değil hafif baş dönmesi oldu umarım yarınımız daha iyi olcak.Hoşgeldin ilk güne göre güzel bir beslenmen olmuş
Böyle gidersen iyileşirsin bende de insülin direnci ve tip 2 diyabet var titremeler bende de vardı şükür onları atlatmış oldum ama ilaçlarımıda kullanıyorum bu arada bilgin olsunHoşbulduk çok sevindim bende dünüm iyi geçti, bu günümde fena değil hafif baş dönmesi oldu umarım yarınımız daha iyi olcak.
ilacım günde 3 kezdi öncedenMenün Harika bu arada ilaçlarınıda kullanmalısın
Canım ilaçlarını bırakma doktor kontrolünde bırak ben 1.5 senedir yapıyorum karatayı toplamda -28 kg verdim fakat ilaçlarımı bırakmadım ben erken kahvaltı yapıyorsam öğlende yiyorum geç yaparsam öğlen yemiyorum dikkat etmeni tavsiye ederimilacım günde 3 kezdi önceden
ben şu an ikiye düşürdüm 2 öğün olunca aralarda başka bişi yemediğim için içsem yanlış olur diye düşündüm.
Sizede geçmiş olsun ne kadar zamanda adapte olabildiniz bu diyete
Ve kaç öğün besleniyordunuz.