Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)
- Konu Sahibi oddk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Nasıl indiyorsun?Ayy kızlar Leslie iki yeni video yüklemiş burn 2 ve 3 videosu ben de yok en azından ben indiriyorum telden
Bende indireyim..
Savefrom.net den indirdim ben ama acele et biraz kaldırıyorlar çünküNasıl indiyorsun?
Bende indireyim..
- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Indiremiyorum. Nasil indirdiğini tarif eder misinSavefrom.net den indirdim ben ama acele et biraz kaldırıyorlar çünkü
Siteye gir ya da googleden YouTube video indir de zaten ilk sırada o çıkıyor YouTube den videonun linkini kopyala Oraya yapıştır ve indir deIndiremiyorum. Nasil indirdiğini tarif eder misin
- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
bu videoyu indirdim. Tesekkür ederim.Siteye gir ya da googleden YouTube video indir de zaten ilk sırada o çıkıyor YouTube den videonun linkini kopyala Oraya yapıştır ve indir de
Bende daha farklı video lar var 4 mill 5 mill..
bu videoyu indirdim. Tesekkür ederim.
Bende daha farklı video lar var 4 mill 5 mill..
Daha önceden mi indirdin şimdi mi anlamadım?
- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Bende de baya Bi var 3 mile videosuDaha önce indirmiştim vdowlander diye bir yerden..
Pc den usb kartına yüklemiştim şimdi o videoları bulamıyorum..
3 mill var hemde koşturuyor falan baya ter atıyorum.
- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Ben indirdim bile :))Leslie videoları kaldırılıyor kızlar haberiniz olsun
Iyi güzel hoş da bu bayan basenli falan yaptığı spor basen mi yapıyor acaba diye düşünüyorum?[/QUOTE
hımm onu bilmiyorum ama ciddi kg verdirdiği kesin zaten Leslie de 50 küsür yaşında Derya'nın blogunda var ordan okumuştum ama unuttum... Basen yapar falan hiç aklıma gelmedi açıkçasıIyi güzel hoş da bu bayan basenli falan yaptığı spor basen mi yapıyor acaba diye düşünüyorum?
- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Bence onu Derya'ya sormak lazımBenimde basenlerim var ve hiç sevmiyorum çok gözüme batıyor eritmeye uğraşıyorum.
Leslie basenli görünce aklımda acabalar oluştu.. Onunda fizik yapısı o şekilde..
Sonuçta en sağlıklı yapılan spor yürüyüş..
- 3 Kasım 2013
- 268
- 372
- 63
Iyi güzel hoş da bu bayan basenli falan yaptığı spor basen mi yapıyor acaba diye düşünüyorum?
Merhaba leslienin basenlerini insan görünce tereddüt ediyor.. Maalesef insan kemik yapısını değişteremiyor..Onun dışında leslie yaşına göre süper..Bizde o yaşa gelince öyle olabilirmiyiz
raporum bu ara pek yazmasam da spora devam Deryanın bloğundaki challengeyi bitirdim..
Bugünde miley crus legs +fitnes blender abs ve arms yaptım..Bi de Tibet egzersizleri yaptım ilk defa..
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Selam, mesaj içerisine fotograf nasıl ekleniyor?Eki Görüntüle 1680171 Bugün unutuyordum az kalsın eklemeyi:)) tam gaz devam var mı bana yetişebilen
Aşağıda sağda dosya yükle var ordan yapıyorum ama fotoğraf düzgün yükleyince yamuluyor anlamadımSelam, mesaj içerisine fotograf nasıl ekleniyor?
- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
- 198