- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
- Konu Sahibi Love of Coffee
-
Arkadasim cok gecmis olsun hemen ama hemen doktora gidin. Neden gitmiyorsunuz? Cok onemli bir konu bu.Arkadaslar 2 3 haftadir sag gogsumun altinda inanilmaz bir sanci var artik dayanamiyirum , egilip kslkarken degil , her an oramda saplandi kaldi. Derin nefesi birak normal nefes alip verirken bile bicaklaniyormus gibiyim , hemen sag memenin altinda yarim ay gibi komple alt kismi felaket dokunamiyorum , nefes alamiyorum uyuyamiyorum yardim edin ne olur bilen , yasayan var mi cok korkuyorum
Cok tesekkur ederim , kas incinmesine benziyor dedi doktor , ilaclarimi kullanip tekrar gidicem , Allah herkese acil sifalar versin insallahArkadasim cok gecmis olsun hemen ama hemen doktora gidin. Neden gitmiyorsunuz? Cok onemli bir konu bu.
Mügümcanım ani bir haraket falan mı yaptın inş önemli birşey değildir. korkutma beni. kıyamam sana
MügümDaha iyiyim cok sukur , ilaclar fayda verir insallah
Cok beter birsey ya , cok korkuttu beni , bakalim ilaclari kullanmaya basladim gecirir insallah , size de gecmis olsunbuna benzer bir durum ben de yaşadım kas zedelenmesi oldu ben de sırtıma ve göğsüme ağrı vuruyor.
Cok beter birsey ya , cok korkuttu beni , bakalim ilaclari kullanmaya basladim gecirir insallah , size de gecmis olsun
Insallah , siz de gittiniz mi doktorateşekkür ederim.geçer inşallah ikimizinki de .ben de baya bir panik olmuştum sizin gibi.
Insallah , siz de gittiniz mi doktora
Yeterli egzersiz yapmadigimizdan oluyor demek ki , tekrar gecmis olsungittim evet hatta benim ağrılarım ayları geçti doktor ilaç yazmıyor kaslarını güçlendir diyor.sonra başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyi söyledi.
Tumoru nasil fark ettiler acaba , hangi testler uygulandi . Benim ilaclarim henuz bitti , kontrole gidicem , anneniz nasil , gecmis olsun...Niyetim korkutmak degil asla 2 ay once annemde yaşadı, sağ gogus altında şiddetli ağrı ile acile gittik, kas sıkışması dediler gevşetici agrı kesici yazıp yolladılar. 2-3 gun sonra hastaneye gittik, karaciğerde tümör cıktı.
Daha detaylı incelensin, doktorlarınıza rica edin. Basit bir kas sıkışması dedigimiz olay karaciger, safra hastalıklarının belirtisi olabilir. Sag gogus altımızda karacigerin sağ lobu var.
Tumoru nasil fark ettiler acaba , hangi testler uygulandi . Benim ilaclarim henuz bitti , kontrole gidicem , anneniz nasil , gecmis olsun...
Tesekkur ederim , ultrason ile bakildi bir sikinti yoksukurler olsun , size de Allah acil sifalar versin insallahBiz kendimiz ultrason ve kan testi istedik, ultrasonda kitle görüldü, bilgisayarlı tomografi, mr, biyopsi, pet derken 2 ayda ancak tanı konuldu.
İlk gittigimizde dedigim gibi kas zedelenmesi,sıkışması vb şeyler dediler ve kas gevsetici + agrı kesici verdiler..
Annemin genel saglık durumu iyi şu an, yani kimsenin bu kadın kanser demesi mumkun degil, hoş kendisi dahil biz hala inanmıyoruz. Henuz tedavimiz planlanmadı bizim. Bekliyoruz bakalım inşallah bu günlerde geçicek..
Sag kaburga ile ilgili başlıgı gorunce bilgilendireyim dedim, cunku bizimde herşey boyle başladı, annemin evde agır esya kaldırmasına bagladık agrısını hatta, cok temizlik yaptı ondan mı acaba dedik, bu çıktı ardından.
Size ultrason yapılmadıysa yaptırın, en azından kontrol olur, içinizde rahatlar.
Kan testleri olarak tumor belirtecleri, karaciger enzimleri ve tam kan yapıldı. Hiç birinde aşırı yükselme yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?