- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.354
-
- Konu Sahibi sassyassyy
özelden yazayımHangi site o lütfeeeeen :)
3 taş 7.300 e aldim ben 3 te 1 'i diyorsunuz :)
heeee o da para mı günlük çay kahve param benimAmaaan alti ustu 400 dolarlik ayakkabidan linc mi olur:kendini kurban eden arkadas smileyi:
Demet Akalın sendromu
O da hediye pabucu sitede görmüştü
İnanmak için kıvrandımtam olarak aynı şey değil. yine de sağol yorumun için.
yılbaşı günü barıştık bak gene kötü olmasın aramız. kızkardeşim sayılır konu sahibi yorumlar kırıcı olmasın please.tekrardan iyi yıllarrrrrDemet Akalın sendromu
O da hediye pabucu sitede görmüştü
Hepiniz sizyılbaşı günü barıştık bak gene kötü olmasın aramız. kızkardeşim sayılır konu sahibi yorumlar kırıcı olmasın please.tekrardan iyi yıllarrrrr
yok niye tek olasın sen bu kadar agresif olma dene en azından seni de alırız aramıza kocamannn hoşgeldinn bile derizzzzHepiniz siz
Ben tek
:;
Yoyok niye tek olasın sen bu kadar agresif olma dene en azından seni de alırız aramıza kocamannn hoşgeldinn bile derizzzz
arkadaşlık dostluk sanalda bile olsa insan ruhuna gerekli .biz de böyle mutluyuz .iyi gecelerYo
Korkarım ben sizlerden
Bu şekil çok iyiyim :)
Konu Sahibi adına mı konuşuluyor?arkadaşlık dostluk sanalda bile olsa insan ruhuna gerekli .biz de böyle mutluyuz .iyi geceler
kendi adıma konuştum.konu sahibi kendini gayet iyi ifade ediyor zaten bana ihtiyacı yokKonu Sahibi adına mı konuşuluyor?
Bu durumdakendi adıma konuştum.konu sahibi kendini gayet iyi ifade ediyor zaten bana ihtiyacı yok
yorummm yokkkkk yoruldummmmmm .iyi gecelerrrrBu durumda
Konu sahibinin vereceği cevaba yönlendirme yapıyorsun.
Neyse
Gruptakiler uyuyunca yazar zaten