Safra tasi-Hassas Bagirsak sendromu, delirecegim :(

Merhaba hanimlar,

yaklasik 3 sene önce agir safra kesesi taslari ataklari sonucunda safra kesemin tas dolu oldugunu ögrendim ve ameliyat oldum saframi tamamen aldilar.
ameliyattan hemen sonra üzüntü durumunda, ne yersem ne icersem iceyim ishal ve ciddi kilo kaybiyla ugrastim.
3 senedir ishalle ugrasiyorum ve sonunda Hassas Bagirsak sendromu "Teshisi" koydu doktorum. tedavisi yok yagli yemek yasak üzüntü tamamen yasak gerekirse Anti depresan al dedi.
simdi ise 2 gündür üst üste Atak geciriyorum tekrar ve ne yapacagimi sasirdim. gittigim hastane kesen alindi tas olamaz dedi serum takti gönderdi.
baska bir doktor kese olmasa da tas olusur kanala düsmüstür diyor.
bu konuda bir bilgisi olan var mi ya da yasayan? 1 hafta sonra ultrason icin randevu verdiler beklemekten baska bir carem yok.
cok yoruldugumu hissettim artik :KK43:
Hastaliginiz safra asidi ishali... bilen doktor pek bulamazsiniz öldürmeyen ama yaşatmayan bir hastalik tedavisi yok yurt disindan colestryamine getirtebilirsiniz o biraz işe yariyor.. ibs ve psikolojik diyen doktorlardan kaçarak uzaklasin bosuna zaman kaybeymeyin.. safrakeseameliyatisonrasiishal adinda instagram hesabimdan yabanci diliniz varsa yararlanabilirsiniz.. veya eksi sözluge de yazmistim safra ishali diye okuyabilirsiniz.. gecmis olsun

X