- Konu Sahibi designer23
-
Yooo bence gayette vaktiniz bol. Ben sınav zamanında ders çalışırken olmadık şeyler düşünüp gülerdim, kafamda kurardım, geçmişi düşünürdüm falan :) Allah size iyi bir iş versin. Evde de işin başınızdan aşkın olsun işte ozamam derim ki boş vakit hiç yok :)
Konularınızı ara ara görüyorum dertsiz basınıza dert arıyorsunuz sanırım
Evet arkadaşım bunu yapıyordu, durduk yere adamdan şüpheleniyordu ortada bir şey yokken. Adamda gerçekten bir şey yok, arkadaşım aşırı takıntılı biri. Tanımasam adamdan şüphelenebilirdim. Adam artık bıkmış bir vaziyette.Böyle devam ederseniz eşinizi de bıktırırsınız. Evliliğe erişecek yaşa geldiyseniz biraz olgun da davranabilirsiniz.
Adam sizi sevmiş sizinle evlenmiş, daha niye boş yere kafanızda kuruyorsunuz ?
Bir de kendinize bir hobi edinin, kafanızı başka şeylerle meşgul etmiş olursunuz.
Erkekler özgüvenli, kendisine değer veren, kendisini ifade edebilen, eğitimli, ayakları üzerinde duran kadınları beğeniyorlar. Ama tabi hangi erkekler bu kadınları beğeniyor? Benim beğendiğim erkeklerYa başka bir konuda aldatılan bir kadına kocası o çok güzel giyiniyordu falan demişti onu okuduğumda şok olmuştum.Erkeklerin kılık kıyafete bu kadar takıldığını tahmin etmezdim.Daha düz düşündüklerini sanırdım.
Bu da bir aldatma, siz aldatmanın aklından geçeni eyleme dökme kısmından bahsediyorsunuz, korktuğunuzsa ruhen aldatıyor olması, başkasını düşünüyor olsa anlarsınız çünkü davranışlarına yansır, eşiyle ama başkasına aşık kişileri duyma sebebiniz o kişilerin bunu davranışlarına yansıtmış olmaları, öyle olmasaydı zaten siz duymazdınız çünkü eşleri de fark etmezdi.Aldatılmak gibi bir korkum yok benim . Benim korkum benimleyken ruhunda başkasina karşı bir şey olması. Çünkü o kadar evlilik duydum ki yanındakiyle ama aklinda başka biri. Benim korkum tam olarak bu. İnanın aldatsa korkmam.uzülmem bıçak gibi kesip atarım.
Ama ruhu anlayamıyorsun :) somut olanı anlıyorsun da...
Bazen sağlığın veya güzel geçen bir an'ın kıymetini bilmiyormuşum ve hep kendimi üzüyormuşum gibi geliyor.. halbuki o kadar da sınandık. . Bdvye bile açmaya utandım bu derdi.. ne bileyim linç yesem hakkımdır
Mesela kocamla aşık olarak evlendik. Ama niyeyse eski sevgilisini unutamadığını falan düşünüyorum. Halbuki o istedi evlenmek benimle. Artık sensiz yaşayamıyorum dedi de evlendik. Ve bu hissiyatımı söyledim yeminler etti öyle bir şey olmadığına. Senin kuruntuların dedi. Ben de tutturmuşum kadın hisseder kadın hisseder...
Off bilmiyorum illa kendimi üzecek bir şeyler buluyorum ya pes bana.
Kıza twitterdan instadan falan bakıyordur diye kıskançlık yapıyorum. Benim öyle şeylerim yok kendimden yana. Ama o bakar mı diye stres yaptım işte.Ben buldum kızı. Kız da havalı bi tip olur ya instagörller hem eğitimli de. çok sevmiş eşimi öncesinde ama olmamışlar işte neyse. Hatta biz mutluyken eşimle sevgiliyken o hep aşk acısı çeken şeyler paylaşmış.
Bense instagram kullanmayı bilmemgüzelliği bilemiyorum insta yalan dünya diyorlar ya. kızın yanında kendimi ezik mi ne gördüm artık bilmiyorum.
Sizce ağlamaya devam mı edeyim aynaya püü senin saçmalıklarına diyip beynimi kontrol altına mı alayım?
Bu arada eşim ilgili, sevgidolu biri. Hani ilgisizlik yok. Ama ne bileyim işte evlenmeden önce aşık oldugunu anlıyordum net. Hiç kıskanmazdım böyle şeyler aklımin ucundan geçmezdi. Şimdi aşk gibi bi tapma hâli yok gibi geliyor. Ben sana aşığım diyor ama.. bilemedim.
Edit:
Ha bi de şu bilgi var. Biz eşimle öncesinde arkadaştık. Eşim o kız için şöyle bi yorum yapmıştı diğer kızlardan çok farklıydı çok güzel giyiniyordu birtek o içimde kaldı ama sevemedim. Sevmek istedim sevemedim.
Bu cümleler aklımda ondan bu takıntı. Yani sevemiyorsa niye içinde kalır.
Nasıl öğrendiniz?Oha diyorum oha diyorum....
Bu konudaki kızla yollarımız kesişti ve benimle evlilik arefesindeyken dışarda kızın kendisini görüp mesaj atmis görüşelim mi diye. Kız da olur demiş. Ama ertesi gun eski eş engellemiş. Valla var ya kadın hisseder diye boşuna dememişler...
eski eş sizin eşiniz mi ayrıldınız mıOha diyorum oha diyorum....
Bu konudaki kızla yollarımız kesişti ve benimle evlilik arefesindeyken dışarda kızın kendisini görüp mesaj atmis görüşelim mi diye. Kız da olur demiş. Ama ertesi gun eski eş engellemiş. Valla var ya kadın hisseder diye boşuna dememişler...
Nasıl yani boşandınızmı?Oha diyorum oha diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?