Safoş kendim 😀 linçlere hazırım

Yooo bence gayette vaktiniz bol. Ben sınav zamanında ders çalışırken olmadık şeyler düşünüp gülerdim, kafamda kurardım, geçmişi düşünürdüm falan :) Allah size iyi bir iş versin. Evde de işin başınızdan aşkın olsun işte ozamam derim ki boş vakit hiç yok :)

Aminn inşallah. Güzel düsünceleriniz için teşekkür ediyorum 😊

O eski sevgilinin konusunu aça aça adamın aklına düşüreceksiniz bitmiş gitmiş hiç deşmeyin onunla da kendinizi kıyaslamayın herkesin güzelliği bambaşka..Ne güzel sizi seven sevdiğinizle evlenmişsiniz,sevdiğine birçok sebepten kavuşamayan ayrılık acısı çeken,sevdiğini sonsuza dek kaybedip mahvolan bir sürü kişi var bunları düşünüp mutlu yuvanıza şükredin bence.

Yeni öğrensen tamam da zaten bilerek evlenmişsin yapacak bişey yok zaten bu hisse alışıksın.

kızın konusunu acmayın
ve hayatın cok kısa oldugunun farkına varın yazık degılmı ıkı gunluk dunyada bu kadar ezıyet edıyorsunuz kendınıze dusunmeyın bu tarz seyler

Böyle devam ederseniz eşinizi de bıktırırsınız. Evliliğe erişecek yaşa geldiyseniz biraz olgun da davranabilirsiniz.
Adam sizi sevmiş sizinle evlenmiş, daha niye boş yere kafanızda kuruyorsunuz ?
Bir de kendinize bir hobi edinin, kafanızı başka şeylerle meşgul etmiş olursunuz.
Evet arkadaşım bunu yapıyordu, durduk yere adamdan şüpheleniyordu ortada bir şey yokken. Adamda gerçekten bir şey yok, arkadaşım aşırı takıntılı biri. Tanımasam adamdan şüphelenebilirdim. Adam artık bıkmış bir vaziyette.
Konu sahibinin derdi yok dert üretiyo kendisine. Canım bdv konularını oku 2 3 tane bile yeterli, o zaman dert nedir öğrenir haline şükredersin..

Sen hatırlattıkça o kız aklına düşecek, belki sen hatırlatınca stalk bile yapacak. Yaptığın şey sadece ilişkinize zarar verir :işsiz: Bir daha hiç kızlarla ilgili konu açma bence

Profil fotoğrafındaki sensen gayet güzel bir kadınsın. Başkalarıyla kıyaslama kendini. Kendini daha çok sev

Ya başka bir konuda aldatılan bir kadına kocası o çok güzel giyiniyordu falan demişti onu okuduğumda şok olmuştum.Erkeklerin kılık kıyafete bu kadar takıldığını tahmin etmezdim.Daha düz düşündüklerini sanırdım.
Erkekler özgüvenli, kendisine değer veren, kendisini ifade edebilen, eğitimli, ayakları üzerinde duran kadınları beğeniyorlar. Ama tabi hangi erkekler bu kadınları beğeniyor? Benim beğendiğim erkekler 😁. Güzel giyinmek de bu özelliklerin bir yansıması. Bence tabi 😁.

Kadınsal kıskançlık var hepimizde doğa gereği güzel bir kadın görünce döner bakarız. Ama eşiniz ilgili diyorsunuz bence 40 gün ne söylersen o olur derler o yüzden kötü enerji çağırma. Onu sevse onunla evlenirdi ama seni seçmiş. İyi düşün iyi olsun ❤️

Aldatılmak gibi bir korkum yok benim . Benim korkum benimleyken ruhunda başkasina karşı bir şey olması. Çünkü o kadar evlilik duydum ki yanındakiyle ama aklinda başka biri. Benim korkum tam olarak bu. İnanın aldatsa korkmam.uzülmem bıçak gibi kesip atarım.
Ama ruhu anlayamıyorsun :) somut olanı anlıyorsun da...
Bu da bir aldatma, siz aldatmanın aklından geçeni eyleme dökme kısmından bahsediyorsunuz, korktuğunuzsa ruhen aldatıyor olması, başkasını düşünüyor olsa anlarsınız çünkü davranışlarına yansır, eşiyle ama başkasına aşık kişileri duyma sebebiniz o kişilerin bunu davranışlarına yansıtmış olmaları, öyle olmasaydı zaten siz duymazdınız çünkü eşleri de fark etmezdi.

Kaldı ki 4 yıllık evliymişsiniz, bu kadar zamanda eşinizi tanımış olmanız gerekir, bakışından, duruşundan aklından neler geçiyor olabileceğini tahmin eder hale gelmişsinizdir.

Size kilo al vb şeyler diyorsa altında başka sebepler aramayın, mesela kilo meselesini eski kız arkadaşına bağlamayın, insan eşine içinde hiçbir kötü niyet olmadan aklından geçeni diyemeyecekse kime diyecek?
Kadını insta'dan neden takip ediyorsunuz? Sosyal medyada ne kadar vakit geçirdiği sizi ilgilendirmez üstelik, siz o kadınla kendinizi kıyaslamaya ve eşinizin her söylediğini o kadınla bağdaştırıp acaba onu güzel buluyor da beni çirkin mi buluyor safhasına geçmişsiniz, düşünceleriniz tehlike çanları çalıyor.

Bunlar sağlıklı düşünceler değil, düşüncelerinizden bi'haber evli bir kadın üzerinden oluşturduğunuz kuruntuların önüne geçmezseniz ve bunu eşinize belli etmeye başlarsanız evliliğiniz biter, bu kuruntular daha ileri boyuta taşınırsa o kadının da evliliğini mahvedersiniz çünkü kusura bakmayın ama kadını insta'dan takip ediyorsanız eşinizin size her söylediğini kadın yüzünden söyleyip sizi flört ederken ki gibi sevmediğini sanıp kadınla sizi kıyaslıyor da söylüyor sandığınızdan için için kadını suçluyor gibi görünüyorsunuz, benim yazdıklarınızdan çıkarımım bu oldu.

Hepimiz birilerinin eski sevgilisiyiz, ne yapalım..

Eskileri takacak olsak anı yaşayamayız. Evet, siz takıntı yapmışsınız. Kendi kendinizi telkin edin, normal değil bu düşündüklerim diye..

Eski ilişkilerimiz olmasa şu anki insan olamazdık belki de.. Hayatında hiçbir kadını sevmemiş , hiç aşk acısı çekmemiş, hiç kaybetmemiş, kısacası hiçbir şey yaşamamış adamı istemezdim şahsen.. Yaşadıklarımız bizi şekillendiriyor..

Bazen sağlığın veya güzel geçen bir an'ın kıymetini bilmiyormuşum ve hep kendimi üzüyormuşum gibi geliyor.. halbuki o kadar da sınandık. . Bdvye bile açmaya utandım bu derdi.. ne bileyim linç yesem hakkımdır 😀

Mesela kocamla aşık olarak evlendik. Ama niyeyse eski sevgilisini unutamadığını falan düşünüyorum. Halbuki o istedi evlenmek benimle. Artık sensiz yaşayamıyorum dedi de evlendik. Ve bu hissiyatımı söyledim yeminler etti öyle bir şey olmadığına. Senin kuruntuların dedi. Ben de tutturmuşum kadın hisseder kadın hisseder...

Off bilmiyorum illa kendimi üzecek bir şeyler buluyorum ya pes bana.

Kıza twitterdan instadan falan bakıyordur diye kıskançlık yapıyorum. Benim öyle şeylerim yok kendimden yana. Ama o bakar mı diye stres yaptım işte.Ben buldum kızı. Kız da havalı bi tip olur ya instagörller hem eğitimli de. çok sevmiş eşimi öncesinde ama olmamışlar işte neyse. Hatta biz mutluyken eşimle sevgiliyken o hep aşk acısı çeken şeyler paylaşmış.

Bense instagram kullanmayı bilmem 😀😀 güzelliği bilemiyorum insta yalan dünya diyorlar ya. kızın yanında kendimi ezik mi ne gördüm artık bilmiyorum.

Sizce ağlamaya devam mı edeyim aynaya püü senin saçmalıklarına diyip beynimi kontrol altına mı alayım?

Bu arada eşim ilgili, sevgidolu biri. Hani ilgisizlik yok. Ama ne bileyim işte evlenmeden önce aşık oldugunu anlıyordum net. Hiç kıskanmazdım böyle şeyler aklımin ucundan geçmezdi. Şimdi aşk gibi bi tapma hâli yok gibi geliyor. Ben sana aşığım diyor ama.. bilemedim.

Edit:
Ha bi de şu bilgi var. Biz eşimle öncesinde arkadaştık. Eşim o kız için şöyle bi yorum yapmıştı diğer kızlardan çok farklıydı çok güzel giyiniyordu birtek o içimde kaldı ama sevemedim. Sevmek istedim sevemedim.

Bu cümleler aklımda ondan bu takıntı. Yani sevemiyorsa niye içinde kalır.

Oha diyorum oha diyorum....

Bu konudaki kızla yollarımız kesişti ve benimle evlilik arefesindeyken dışarda kızın kendisini görüp mesaj atmis görüşelim mi diye. Kız da olur demiş. Ama ertesi gun eski eş engellemiş. Valla var ya kadın hisseder diye boşuna dememişler...

Bu konudaki kızla yollarımız kesişti ve benimle evlilik arefesindeyken dışarda kızın kendisini görüp mesaj atmis görüşelim mi diye. Kız da olur demiş. Ama ertesi gun eski eş engellemiş. Valla var ya kadın hisseder diye boşuna dememişler...
Nasıl öğrendiniz?

eski eş sizin eşiniz mi ayrıldınız mı

Nasıl yani boşandınızmı?

Ay siz niye dert ediyosunuz evlsiiniz diye bir insanı tamamen kontrol altında tutamazsınız yapan her şekilde yapar. Şahsen eşimi çok sevitorum ama böyle şeylerin bende affı olmaz. Suçu kendimde ki arayacağım, kızla kendimi mi kıyaslayacağım? Hayır. Kendi karaktersizliği diyip geçeceğim.

Evet kadınlar hisseder D designer23
Kesinlikle katılıyorum
Anlayamadın diyen ya salaktır yada numara yapıyordur

Back