Safoş kendim 😀 linçlere hazırım

Yoo düşkün. Bir azalma da yok..ama evlilik öncesiyle farklı tabi. Mesela çok güzel bulurdu tapacak kadar. Artık çirkinlikleri de söylüyor. Yok bacağın çok yumuşak yok biraz kilo al gibi gibi 😄
Aman o kadar olur yaa hem cok zayifsaniz kiyamiyordur. Bunlara cirkinlik olarak bakmayin. Kendinize bakış açınızda biraz sorun var gibi sanki. Özgüvenli olun esiniz sizi seviyorsa hic takmayin kafaniza başkası var mi diye.
Olsa gerçekten belli olurdu.

Aman o kadar olur yaa hem cok zayifsaniz kiyamiyordur. Bunlara cirkinlik olarak bakmayin. Kendinize bakış açınızda biraz sorun var gibi sanki. Özgüvenli olun esiniz sizi seviyorsa hic takmayin kafaniza başkası var mi diye.
Olsa gerçekten belli olurdu.

Yok bir yere gidip bir şey yapiyor demiyorum. Evet o tarz şeyler belli olurdu.. benim sıkıntım ruhsal bir şeyler var mıdır olayı:)

Bazen sağlığın veya güzel geçen bir an'ın kıymetini bilmiyormuşum ve hep kendimi üzüyormuşum gibi geliyor.. halbuki o kadar da sınandık. . Bdvye bile açmaya utandım bu derdi.. ne bileyim linç yesem hakkımdır 😀

Mesela kocamla aşık olarak evlendik. Ama niyeyse eski sevgilisini unutamadığını falan düşünüyorum. Halbuki o istedi evlenmek benimle. Artık sensiz yaşayamıyorum dedi de evlendik. Ve bu hissiyatımı söyledim yeminler etti öyle bir şey olmadığına. Senin kuruntuların dedi. Ben de tutturmuşum kadın hisseder kadın hisseder...

Off bilmiyorum illa kendimi üzecek bir şeyler buluyorum ya pes bana.

Kıza twitterdan instadan falan bakıyordur diye kıskançlık yapıyorum. Benim öyle şeylerim yok kendimden yana. Ama o bakar mı diye stres yaptım işte.Ben buldum kızı. Kız da havalı bi tip olur ya instagörller hem eğitimli de. çok sevmiş eşimi öncesinde ama olmamışlar işte neyse. Hatta biz mutluyken eşimle sevgiliyken o hep aşk acısı çeken şeyler paylaşmış.

Bense instagram kullanmayı bilmem 😀😀 güzelliği bilemiyorum insta yalan dünya diyorlar ya. kızın yanında kendimi ezik mi ne gördüm artık bilmiyorum.

Sizce ağlamaya devam mı edeyim aynaya püü senin saçmalıklarına diyip beynimi kontrol altına mı alayım?

Bu arada eşim ilgili, sevgidolu biri. Hani ilgisizlik yok. Ama ne bileyim işte evlenmeden önce aşık oldugunu anlıyordum net. Hiç kıskanmazdım böyle şeyler aklımin ucundan geçmezdi. Şimdi aşk gibi bi tapma hâli yok gibi geliyor. Ben sana aşığım diyor ama.. bilemedim.

Edit:
Ha bi de şu bilgi var. Biz eşimle öncesinde arkadaştık. Eşim o kız için şöyle bi yorum yapmıştı diğer kızlardan çok farklıydı çok güzel giyiniyordu birtek o içimde kaldı ama sevemedim. Sevmek istedim sevemedim.

Bu cümleler aklımda ondan bu takıntı. Yani sevemiyorsa niye içinde kalır.
Eşinin bişeyden haberi yok sense iki kişilik yaşıyorsun biri kendin diğeri o kız biraz daha deşersen eşininde aklına giricen haberin olsun

Yok ona demem artık. Kız da evli zaten.
E daha ne olsun istiyorsun güzelse sahibine güzel sen onu düşünüceğine kendi eşinle haytınla ilgilen bazende şu erkekleri gözünüzde pek bi büyütüyorsunuz

E daha ne olsun istiyorsun güzelse sahibine güzel sen onu düşünüceğine kendi eşinle haytınla ilgilen bazende şu erkekleri gözünüzde pek bi büyütüyorsunuz

Dimi evet. Nasıl büyüttüm mesela ben kıskanarak mı? Annem de şey demişti erkeğe kıskandığın belli edilmez. Çocuk gibi şımarırlar.

Çok güzel giyiniyordu mu? Bu yüzden mi sevmek istemiş eşiniz? Çok farklıydı demiş de farkı çok güzel giyinmesi miymiş? Ay ilahi ya komikmiş bence :KK53: hani çok güzel bir kızdı, işte şurası çok güzeldi, burası çok farklıydı deseydi hadi birazcık aklınıza geldikçe kıskançlık yapmanız normal diyeceğim ki oda normal değil de yine de hak vereceğim ama böylesi çok komik cidden :KK48: boş verin gitsin yahu ne takıyorsunuz kafanıza. Hayat böyle şeylere kafa yoracak kadar uzun değil, eşiniz ile evliliğinizin tadını çıkartın, böyle şeyler için tadınızı kaçırmayın :KK70:

Dimi evet. Nasıl büyüttüm mesela ben kıskanarak mı? Annem de şey demişti erkeğe kıskandığın belli edilmez. Çocuk gibi şımarırlar.
Annen doğru demiş ama kusura bakma sen abartmışsın erkek sonuçta hesapta olmayan şeyleri aklına sokmaya çalışma hem o kızdan bahsederek kendine olan saygınıda hiçe sayıyorsun o eski adı üstünde

Annen doğru demiş ama kusura bakma sen abartmışsın erkek sonuçta hesapta olmayan şeyleri aklına sokmaya çalışma hem o kızdan bahsederek kendine olan saygınıda hiçe sayıyorsun o eski adı üstünde

İyi kendime getirdiniz beni. Sağolun gerçekten😍 evet kendime saygımı yitirmemem lazımdı. Toparlayacağım.

Çok güzel giyinmesi mi içinde kalmış
Ahahah
Çok komik ama bu ya
Hani fizigi mi güzeldi demek istemiş acaba

Benim eşim de bana o güzel gelmişti, güzel gülümsemişti demişti
Olabiliyor böyle şeyler, birinin bir şeyini illa ki beğeniyoruz ki sevgili oluyoruz zaten
Ya başka bir konuda aldatılan bir kadına kocası o çok güzel giyiniyordu falan demişti onu okuduğumda şok olmuştum.Erkeklerin kılık kıyafete bu kadar takıldığını tahmin etmezdim.Daha düz düşündüklerini sanırdım.

Tam tersi vakit yok . Kpss hazirlanıyorum.
Yooo bence gayette vaktiniz bol. Ben sınav zamanında ders çalışırken olmadık şeyler düşünüp gülerdim, kafamda kurardım, geçmişi düşünürdüm falan :) Allah size iyi bir iş versin. Evde de işin başınızdan aşkın olsun işte ozamam derim ki boş vakit hiç yok :)

Back