Safoş kendim 😀 linçlere hazırım

Ya biraz saçma olur bağdaştırdıklarımı anlatırsam. Ozelden msjla yazayım.

Yahu sizden oncesini niye sorun ediyorsunuz ki bi de evlenmissiniz artik. Kimsenin sizi linc etmesine gerek yok bu isi kendiniz kendinize ve esinize yapiuorsunuz zaten. Biriyle kendimizi kiyaslamak hic bir sekilde dogru degildir. Güzellik ise görecelidir. Oturup 2 muhabbet edemedigin insanin güzelliği bir ise yaramaz. Bence salın herseyi yuvaniza bakin ya zorla kendinize dert çıkarmayın.

Bence bu durum sizin paranoyaniz
Tum.mesajlari okudum siz esinize devamlı söyleyerek aklina sokmayin
Gerçi aldatmak isteyen her sekilde aldatir ama ben anlattığınız kadariyla esinizin sizi sevdiğini anladim
Bir de son mesajınızda kizi cok sevmek isteyip sevemediğini belirtmis eşiniz. Demek ki kız o zaman adami cok seviyordu nisanliyken bile yazacak kadar seviyordu. Eşinizse o kizin ona olan sevgisinden hosnutmus, kız da güzel hos biri o da demis siz de görmüşsünüz. Ama hersey güzellik degil ya da iyi giyinmekle olmuyor. Eşiniz de onu sevseydi zaten evlenirdi. Kiz aşıkmış zaten.
O yüzden gecmis geçmişte kaldı diye düşünüp önünüze bakin.
Bir de neyden korkarsaniz onunla sinanirsiniz o yüzden lütfen önce kendinize sonra esinize güvenin.

Ohooooo böyle her şeyi dert edinirseniz genç yaşta kaz ayaklarınız çıkar:))
Dur bende dert etmeyi deneyeyim, ilkokul aşkı, ortaokul aşkı, lise aşkı aklına geliyorsa, ya face'den onları bulduysa, ya beğeni atıp takipleşiyorsa, yapmıyorsa bile gidip boğazına çökeyim, 31 yıldır benlesin ama benden önceki hayatının hesabını ver diyeyim, doğumundan itibaren hesap vermeye başlasın keltoş, yolacak saçı da kalmadı ama neyse

Sevememiş adam işte. Daha ne istiyorsunuz?

:)))) terapi gibi yorum olmuş bu. Tamam salaklık ediyorum biraz evet bu konuda. Ne diyeyim.

Haklısınız. Tamam atıyorum kafamdan.

Çok dogru söylüyorsunuz. Bir de az buz değil 1 yıla yakındır yaşıyorum bi içsel sıkıntıyı. 4 yıllık evliliğin 1 yılı bu içsel kaygımla geçti. He vajinismustum o zaman ben fazla düşküm değildim eşime daha çok seven taraf oydu. Ne zaman ilişki oldu. Bağlandım galiba ondan sonra da kıskançlıklar bu tarz konular başladı.

:)))) terapi gibi yorum olmuş bu. Tamam salaklık ediyorum biraz evet bu konuda. Ne diyeyim.

Ortada somut bir şey olsa amenna ama varsayımlar veya kuruntular üzerine dert edinmek sizce de komik değil mi ?
Adam evinden işe, işinden eve gidip gelirken, aranızda hiçbir sorun da yokken bu tip şeyleri kafanıza takıp huzursuz olduğunuza değmez, velev ki aldattı yapacak adam siz kuruntu yapmazsanız da yapar, onun çaresine de o zaman bakarsınız lakin şimdi ortada dert edecek bir durum yok, sevin sevilin evliliğin tadını çıkarın.

Haklısınız.Ayri maaşim olsa gidicem terapiye de.
Ayrı maaşın mı? Dünya Sağlık örgütü sağlıklı bireyi ruhsal ve fiziksel olarak tam iyilik hali olarak tanımlar. Bu bir sağlık problemi bilinmez bir tarihe ertelemeni tavsiye etmem. Siz bir ailesiniz artık o maaş da sizin ailenizin ortak geliri.

Aldatılmak gibi bir korkum yok benim . Benim korkum benimleyken ruhunda başkasina karşı bir şey olması. Çünkü o kadar evlilik duydum ki yanındakiyle ama aklinda başka biri. Benim korkum tam olarak bu. İnanın aldatsa korkmam.uzülmem bıçak gibi kesip atarım.
Ama ruhu anlayamıyorsun :) somut olanı anlıyorsun da...

Ya vajinismusta çok paralar döktüm 5binler 10binler . Yani maddi açıdan yük olmak istemiyorum bu konuda artık ayrı maaşım derken 2.bi maaş demek istedim hani eve giren..

Işte siz baska sorunlar yaşamışken o sorun aşıldı ama acaba eşiniz size bagli mi diye kuruntu etmissiniz. Gerek yok bence adam size seviyor sadece siz kafanızda bir seyleri tasarlamis, idealize etmişsiniz o yüzden kendiniz kurup kendiniz üzülüyorsunuz.
Esinizin size tavri nasil? Duskunlugu nasil, ilgisinde azalma var mi?

Yoo düşkün. Bir azalma da yok..ama evlilik öncesiyle farklı tabi. Mesela çok güzel bulurdu tapacak kadar. Artık çirkinlikleri de söylüyor. Yok bacağın çok yumuşak yok biraz kilo al gibi gibi

Bunu daha önce de duymuştum
Erkekler eşinin baskasiyla fiziksel bir seyler yasamasindan korkarken, kadinlar da eşinin aklinda baskasinin olmasindan yani ruhen aldatmasindan korkarmis.
Ama bu bile yanlış bir düşünce tarzı degil mi?
Yani bir insan baskasina aşık olursa buna ancak kendisi sınır cizer ya da unutmayi seçer. Siz ya da baskasi, bir insanin aklindaki düşünceyi silemezsiniz ki. O kadar kontrolcü olmayin. Akisinda yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…