Safoş kendim 😀 linçlere hazırım

Yok zaten normal olmadığımı biliyorum haklısınız oyüzden linç yerim dedim. Ama bunun farkında olmak da bir şey değil midir ?

Bakıyorsa baksın , siz bu durumu takıntı haline getirerek engel olabileceğinizi mi zannediyorsunuz?
Ki gerçekten olan birşey yok belki de , siz eşinizin aklına sokuyorsunuz

Yok bunu demek istemedim. Sadece biz birlikkteyken hatta nişanlandiğımız haftada derbeder yapması sinirlerimi.bozdu nerden aldı haberi diye. Ve kızın benimleyken ona mesaj atması... yoksa başka sevgilileri de olmuş ama o hariç kimse yazmadı benimleyken doğal olarak diğer kızları takmadım hiç.

Eşiminde benden önce böyle bir ilişkisi olmuş. Ama hiç sorgulamadım. Hatta geçen eşimin çalıştığı yere başvurmuş falan. Naptı aldılar mı die sormadım. Sorgulamayın bu kadar. Herkesin hayatında mutlaka böyle ilişkileri oldu. Herkes unutamayacak olsa ohooo:)

Sen adamı dürtüyon zorla git bak diye eşşeen aklına karpuz kabuğu sokmam bu resmen niye peki ??? Senin hüsnü kuruntun

Ha bi de şu bilgi var. Biz eşimle öncesinde arkadaştık. Eşim o kız için şöyle bi yorum yapmıştı diğer kızlardan çok farklıydı çok güzel giyiniyordu birtek o içimde kaldı ama sevemedim. Sevmek istedim sevemedim.

Bu cümleler aklımda ondan bu takıntı. Yani sevemiyorsa niye içinde kalır.

Ama eski sevgilisi ya üzülmüştür olamaz mı ? Hala aşıktı belki bir adaletsizliğe maruz kaldı ?

O kadar haklısınız ki. Yok benim icin de eşim ilk. Ama onun öyle değil. Zaten o o kadar rahat ki . Biraz haksızlık ama :) ne yapalım..

Bence siz biraz kıskanılmak istiyorsunuz
O rahat dediğinize göre.
Siz de rahat olun çünkü eski sevgili sadece eski sevgilidir.
Acilen kızın sosyal medyasını rahat bırakmalısınız.
Gerek yok böyle şeylere.
Oturup eşinizle de konuşmuşsunuz, adam yeminler de etmiş, ne olursa tatmin olacaksınız ki?
Takıntı yapmışsınız, görmeyerek bakmayarak kurtulmaya çalışacaksınız.

Ama merak da ettim ne gibi şeyleri bağdaştırdınız da eşiniz kanıtınıza kuruntu dedi?
Bir de birlikte çürütelim tezinizi bari :)

Adamın zorla aklına düşürme ve kızı takip etmeyi bırak biten zaten bitmiştir . Hiç kimse bitmiş bişeyi eskisi gibi sevemezn

Ben birinin hayatında biri varken mesaj atmam.bu benim karşıdaki kadına olan saygımdır. Aynısını bekledim belki de.
mesajı ilk haftanızda atmış ? bilmiyordu belki de nereden bilsin haftalık takip etsin. belki terk edildi belki eşiniz bir yanlış yaptı , belki kız hatalıydı eşinizi ikna etmeye çalışıyordu.

Unutmuş da olabilir unutmamış da olabilir. Sonuçta sizinle evli ve sizi sevdiğini söylüyor. İster inanıp mutlu mutlu yaşayın isterseniz inanmayıp paranoyaya bağlayın. Eşiniz için durum değişmez onun sizinle evliliği devam eder. Dert aramayın kendinize

Çok güzel giyinmesi mi içinde kalmış
Ahahah
Çok komik ama bu ya
Hani fizigi mi güzeldi demek istemiş acaba

Benim eşim de bana o güzel gelmişti, güzel gülümsemişti demişti
Olabiliyor böyle şeyler, birinin bir şeyini illa ki beğeniyoruz ki sevgili oluyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…