- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.481
- 448
- Konu Sahibi designer23
-
Özür dileyerek başlıyorum ki normal değilsiniz. Ne ruh haliniz ne düşünce yapınız. Daha yeni konu açmıştıniz ve yine eşinize duyduğunuz güvensizlik ve özünde özguven sorunuydu.
Eşinize acıdım inanın her gün farklı bir konuyla paranoyaklasiyorsunuz. Bence kendinize gelin. Düşündüğünüz şu konular işsiz güçsüz, bugün neyi taksam ki konuları..
Sende ne güzel kızsın. Eğitimli olabilir ama sevgi bağı başka bişey. Aranızdaki bağı güçlendirmeye bak kendini üzMe boşuna.
Esin de okumuyorki derdi sana düsmus kapmissin herifi boswerrrrOhoo yıllar oldu esamesi bile okunmuyor.
Esegin aklına karpuz kabuğu sokup sonra ben demiştim demeyin de :)
Kendinize bir meşgale mi bulsanız ? Kıskançlık değil bu, anlattıklarınız başka bişey. Kızın çektiği aşk acısına kadar incelenmek normal mi o da onun özel hayatı ? Ayrılık yaşamış canı yanmıştır. Yanmasın mı anlamadım gerçekten , bence yardım almalısınız.
Bakıyorsa baksın , siz bu durumu takıntı haline getirerek engel olabileceğinizi mi zannediyorsunuz?
Ki gerçekten olan birşey yok belki de , siz eşinizin aklına sokuyorsunuz
Ne hissediyorsan doğrudur. Kocan eski sevgilisini unutmadı hissediyorsan unutmamıştır. Seni de sevdiğini hissediyorsan seviyordur.
Erkeklerin her kadında bulduğu şey farklı olduğu için o poncik kalplerine üç beş kadın sığdirabiliyorlar
Sen adamı dürtüyon zorla git bak diye eşşeen aklına karpuz kabuğu sokmam bu resmen niye peki ??? Senin hüsnü kuruntunBazen sağlığın veya güzel geçen bir an'ın kıymetini bilmiyormuşum ve hep kendimi üzüyormuşum gibi geliyor.. halbuki o kadar da sınandık. . Bdvye bile açmaya utandım bu derdi.. ne bileyim linç yesem hakkımdır
Mesela kocamla aşık olarak evlendik. Ama niyeyse eski sevgilisini unutamadığını falan düşünüyorum. Halbuki o istedi evlenmek benimle. Artık sensiz yaşayamıyorum dedi de evlendik. Ve bu hissiyatımı söyledim yeminler etti öyle bir şey olmadığına. Senin kuruntuların dedi. Ben de tutturmuşum kadın hisseder kadın hisseder...
Off bilmiyorum illa kendimi üzecek bir şeyler buluyorum ya pes bana.
Kıza twitterdan instadan falan bakıyordur diye kıskançlık yapıyorum. Benim öyle şeylerim yok kendimden yana. Ama o bakar mı diye stres yaptım işte.Ben buldum kızı. Kız da havalı bi tip olur ya instagörller hem eğitimli de. çok sevmiş eşimi öncesinde ama olmamışlar işte neyse. Hatta biz mutluyken eşimle sevgiliyken o hep aşk acısı çeken şeyler paylaşmış.
Bense instagram kullanmayı bilmemgüzelliği bilemiyorum insta yalan dünya diyorlar ya. kızın yanında kendimi ezik mi ne gördüm artık bilmiyorum.
Sizce ağlamaya devam mı edeyim aynaya püü senin saçmalıklarına diyip beynimi kontrol altına mı alayım?
Bu arada eşim ilgili, sevgidolu biri. Hani ilgisizlik yok. Ama ne bileyim işte evlenmeden önce aşık oldugunu anlıyordum net. Hiç kıskanmazdım böyle şeyler aklımin ucundan geçmezdi. Şimdi aşk gibi bi tapma hâli yok gibi geliyor. Ben sana aşığım diyor ama.. bilemedim.
Sen adamı dürtüyon zorla git bak diye eşşeen aklına karpuz kabuğu sokmam bu resmen niye peki ??? Senin hüsnü kuruntun
Ama eski sevgilisi ya üzülmüştür olamaz mı ? Hala aşıktı belki bir adaletsizliğe maruz kaldı ?Yok bunu demek istemedim. Sadece biz birlikkteyken hatta nişanlandiğımız haftada derbeder yapması sinirlerimi.bozdu nerden aldı haberi diye. Ve kızın benimleyken ona mesaj atması... yoksa başka sevgilileri de olmuş ama o hariç kimse yazmadı benimleyken doğal olarak diğer kızları takmadım hiç.
Ama eski sevgilisi ya üzülmüştür olamaz mı ? Hala aşıktı belki bir adaletsizliğe maruz kaldı ?
O kadar haklısınız ki. Yok benim icin de eşim ilk. Ama onun öyle değil. Zaten o o kadar rahat ki . Biraz haksızlık ama :) ne yapalım..
Adamın zorla aklına düşürme ve kızı takip etmeyi bırak biten zaten bitmiştir . Hiç kimse bitmiş bişeyi eskisi gibi sevemeznBazen sağlığın veya güzel geçen bir an'ın kıymetini bilmiyormuşum ve hep kendimi üzüyormuşum gibi geliyor.. halbuki o kadar da sınandık. . Bdvye bile açmaya utandım bu derdi.. ne bileyim linç yesem hakkımdır
Mesela kocamla aşık olarak evlendik. Ama niyeyse eski sevgilisini unutamadığını falan düşünüyorum. Halbuki o istedi evlenmek benimle. Artık sensiz yaşayamıyorum dedi de evlendik. Ve bu hissiyatımı söyledim yeminler etti öyle bir şey olmadığına. Senin kuruntuların dedi. Ben de tutturmuşum kadın hisseder kadın hisseder...
Off bilmiyorum illa kendimi üzecek bir şeyler buluyorum ya pes bana.
Kıza twitterdan instadan falan bakıyordur diye kıskançlık yapıyorum. Benim öyle şeylerim yok kendimden yana. Ama o bakar mı diye stres yaptım işte.Ben buldum kızı. Kız da havalı bi tip olur ya instagörller hem eğitimli de. çok sevmiş eşimi öncesinde ama olmamışlar işte neyse. Hatta biz mutluyken eşimle sevgiliyken o hep aşk acısı çeken şeyler paylaşmış.
Bense instagram kullanmayı bilmemgüzelliği bilemiyorum insta yalan dünya diyorlar ya. kızın yanında kendimi ezik mi ne gördüm artık bilmiyorum.
Sizce ağlamaya devam mı edeyim aynaya püü senin saçmalıklarına diyip beynimi kontrol altına mı alayım?
Bu arada eşim ilgili, sevgidolu biri. Hani ilgisizlik yok. Ama ne bileyim işte evlenmeden önce aşık oldugunu anlıyordum net. Hiç kıskanmazdım böyle şeyler aklımin ucundan geçmezdi. Şimdi aşk gibi bi tapma hâli yok gibi geliyor. Ben sana aşığım diyor ama.. bilemedim.
Edit:
Ha bi de şu bilgi var. Biz eşimle öncesinde arkadaştık. Eşim o kız için şöyle bi yorum yapmıştı diğer kızlardan çok farklıydı çok güzel giyiniyordu birtek o içimde kaldı ama sevemedim. Sevmek istedim sevemedim.
Bu cümleler aklımda ondan bu takıntı. Yani sevemiyorsa niye içinde kalır.
mesajı ilk haftanızda atmış ? bilmiyordu belki de nereden bilsin haftalık takip etsin. belki terk edildi belki eşiniz bir yanlış yaptı , belki kız hatalıydı eşinizi ikna etmeye çalışıyordu.Ben birinin hayatında biri varken mesaj atmam.bu benim karşıdaki kadına olan saygımdır. Aynısını bekledim belki de.
Ha bi de şu bilgi var. Biz eşimle öncesinde arkadaştık. Eşim o kız için şöyle bi yorum yapmıştı diğer kızlardan çok farklıydı çok güzel giyiniyordu birtek o içimde kaldı ama sevemedim. Sevmek istedim sevemedim.
Bu cümleler aklımda ondan bu takıntı. Yani sevemiyorsa niye içinde kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?