• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

Selam arkadaslar ben cok yeniyim sitede bende Saffet orse yaptirmak istiyorum burnumu fakat henuz cesaretimi toplaya bilmis degilim bana yardimci olursaniz cok memnun olurum . Resimlerinizi gormek isterim. Eger sizler icinde uygunsa??

Zulayhe merhaba canım.Saffet beye ulaşmak için netten ismini yazıp iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.Fiyat seçeceğin hastaneyle orantılı.Genelde ikibin tl ye yapıyor.Şu anda fiyatlar değiştimi bilmiyorum.Burun estetiğinide çok doğal yapıyor.Benim resmim yok canım daha doğrusu albümde vardı kaldırdım.Bu formda hemen hemen 10 bayan saffet beyde estetik yaptırdı.

Zulayhe merhaba canım.Saffet beye ulaşmak için netten ismini yazıp iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.Fiyat seçeceğin hastaneyle orantılı.Genelde ikibin tl ye yapıyor.Şu anda fiyatlar değiştimi bilmiyorum.Burun estetiğinide çok doğal yapıyor.Benim resmim yok canım daha doğrusu albümde vardı kaldırdım.Bu formda hemen hemen 10 bayan saffet beyde estetik yaptırdı.

keşke resim ekleseniz..sadece burnunuz görünsün.bilmeyenlerin o kadar çok ihtiyacı oluyoki karar vermelerinde... ameliyat olanların neredeyse hepsi kaldırmış resimlerini.ben sehir dışında yaşıyorum mesela.ailem kayseride.dolayısıyla saffet beye tasarım felan yaptıramam,burdakilerin burunlarına göre aşağı yukarı olabilcekleri tahmin ederim ama.lütfen resim ekleyin ya please! :((

Ziyadecim ... Lutfen sen kormusun resmini sadece buruncugunu cek koy bi bakayim ... esimlede konustuk kesin kararliyim gidecem nisanda insallah, ozamana kadar biraz daha cesaretimi toplamam gerek .. Ya peki agri falan amaliyat sonrasi cok oluyormu ??

Ha bu arada ben saffet beye mail attim , kendisinden cevap geldi nisan ayinda bekliyor beni randevu icin gitmeden ariyacam .. cok heyecanlandim ondanda mail gelince

Ya bir kac arkadasta hic memnun kalmadiklarini yazmislar .. insan tereddutte kaliyor ..

zuleyha hanim saffet beyle gorustukten sonra bizide haberdar ederseniz cok memnun olurun gercekten bende saffet beyi cok merak ediyorum nasil bir insan hastasini nasil karsiliyor vesaire yani :))

zuleyha hanim saffet beyle gorustukten sonra bizide haberdar ederseniz cok memnun olurun gercekten bende saffet beyi cok merak ediyorum nasil bir insan hastasini nasil karsiliyor vesaire yani :))

Belki gorusecegim ... ilk once erhan alemdar var burda bi arkadasim amaliyat oldu ona gayet dogal duruyordu ve eski halinde burnunda cok egrilik vardi ... eger erhan elemdarla gorusmeden memnun kalirsam ona amaliyat olmaya niyetim var ... biletimi aldim 9 nisanda gidiyorum insallah turkiyeye..

Ben de Saffet Bey'e ameliyat oldum 15 ay önce. Kendi adıma konuşuyorum; beklentimin altında bir görüntü oldu. Sağ ve sol profiller birbirinden farklı duruyor, burun deliklerim de öyle. Ki çok sorunlu bir burnum da yoktu, büyük değildi burnum sadece dışta eğiklik vardı ve nefes alamama problemim de ameliyat olmamdaki asıl nedendi. Çok şükür nefes sıkıntım şu an yok ama baya zaman alıyor tabi tam anlamıyla iyileşmesi... Yani özet olarak dr. hakkındaki düşüncem; öyle abartılacak bir dr. değilmiş... Kayseri'de yaşayanlar için tercih sebebi olabilir ama başka şehirden gelenler biraz daha araştırsın derim.

saffet beye ameliyat olmak steyenler albümüme bakabilir. son fotoğraflarımıda ekledim.açıkçası aman aman istediğim bir burun olmadı.mutsuzmuyum EVET

neden bu saffet örs takıntısı anlamıyorum. ben ağustosta umut özbebit'e oldum . avrupa ve melikgazi hastanesinde çalışıyor. işine çok hakim ve çok tecrübeli. sonuçtan da çok memnunum. bence popülerlikten daha çok çıkan sonuca bakılmalı, sevgiler herkese :)

neden bu saffet örs takıntısı anlamıyorum. ben ağustosta umut özbebit'e oldum . avrupa ve melikgazi hastanesinde çalışıyor. işine çok hakim ve çok tecrübeli. sonuçtan da çok memnunum. bence popülerlikten daha çok çıkan sonuca bakılmalı, sevgiler herkese :)

selam ...

ben avrupada yasiyorum ... internet disinda pek cevrem ok benim icin kayseri veya sivasta doktor arastirabilmek icin ... Ancak internettede tikladigimda hep Saffet ors cikti karsima özelliklede bu forumda cok cikti, ama daha sonradan pekte memnun olmayanlarda cikinca vazgecer gibi oldum ... ben simdi sivasta bakiyorum memleket orasi , ancak icime sinen bir doktor bulamazsam kayseriye gidecem ve orda bakicam artik ... yakinda gidiyorum cok ta heyecanliyim ve sonucu cok merak ediyorum .. hayirli artik.

selam ...

ben avrupada yasiyorum ... internet disinda pek cevrem yok benim icin kayseri veya sivasta doktor arastirabilmek icin ... Ancak internettede tikladigimda hep Saffet ors cikti karsima özelliklede bu forumda cok cikti, ama daha sonradan pekte memnun olmayanlarda cikinca vazgecer gibi oldum ... ben simdi sivasta bakiyorum memleket orasi , ancak icime sinen bir doktor bulamazsam kayseriye gidecem ve orda bakicam artik ... yakinda gidiyorum cok ta heyecanliyim ve sonucu cok merak ediyorum .. hayirlisi artik.

selam ...

ben avrupada yasiyorum ... internet disinda pek cevrem yok benim icin kayseri veya sivasta doktor arastirabilmek icin ... Ancak internettede tikladigimda hep Saffet ors cikti karsima özelliklede bu forumda cok cikti, ama daha sonradan pekte memnun olmayanlarda cikinca vazgecer gibi oldum ... ben simdi sivasta bakiyorum memleket orasi , ancak icime sinen bir doktor bulamazsam kayseriye gidecem ve orda bakicam artik ... yakinda gidiyorum cok ta heyecanliyim ve sonucu cok merak ediyorum .. hayirlisi artik.

çok iyi anlıyorum sizi doktor çok önemli saffet örs kötü bir doktor demiyorum tabi ki yanlış anlaşılmasın hatta ben umut beyden önce saffet beye yaptırmayı dusunuyordum. cunku sehır dısında yasıyorum ben de ve ınternetten arastırmıstım. şöyle bir durum söz konusu ki en iyi doktorun bile yaptığı ameliyatlarda sorun çıktıgı hiç mi hasta olmuyor tabıkı oluyor. ama doktora guven , ıletısım çok çok önemli. dedıgım gıbı ben umut beyden cok memnunum ve hayatım boyunca yapılabılecek butun amelıyatlarda bır tek umut beyı secıcem. bence bir görüşün derim yüz yüze görüşmek internette araştırmak gibi olmuyor her şey daha somut. :)

çok iyi anlıyorum sizi doktor çok önemli saffet örs kötü bir doktor demiyorum tabi ki yanlış anlaşılmasın hatta ben umut beyden önce saffet beye yaptırmayı dusunuyordum. cunku sehır dısında yasıyorum ben de ve ınternetten arastırmıstım. şöyle bir durum söz konusu ki en iyi doktorun bile yaptığı ameliyatlarda sorun çıktıgı hiç mi hasta olmuyor tabıkı oluyor. ama doktora guven , ıletısım çok çok önemli. dedıgım gıbı ben umut beyden cok memnunum ve hayatım boyunca yapılabılecek butun amelıyatlarda bır tek umut beyı secıcem. bence bir görüşün derim yüz yüze görüşmek internette araştırmak gibi olmuyor her şey daha somut. :)

aynen katiliyorum , iste yurtdisinda kaldigim icin internet disinda pek arastirma imkani bulamadim acikcasi ... kayinvaldemler sivasta arastiriorlar bi doktor varmis ismini bilmiyorum ama iandan gelmis estetistenmis , iste gidince gorusecem onunla eger icime sinmezse senin tavsiyene uyacagim cok tesekkur ederim ..

Umut özbebit hala kayseridemi görev yeri yapiyor sanki gorev yeri Van diye gosteriyorda??

Umut özbebit hala kayseridemi görev yeri yapiyor sanki gorev yeri Van diye gosteriyorda??

öncede Van da çalışmış sanırım evet fakat yaklaşık 1,5 senedir falan kayseride artık. öğleden önce avrupa hastanesinde öğleden sonra melikgazi hastanesinde çalışıyo. bir de alpaslan mah. başyazıcı aptmanın altında simetri klinik var ordan da de ulaşabilirsin. umarım her şey yolunda gider. ameliyatdan önce veya sonra paylaşımda bulun :) rica ederim bu arada

Back