Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zulayhe merhaba canım.Saffet beye ulaşmak için netten ismini yazıp iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.Fiyat seçeceğin hastaneyle orantılı.Genelde ikibin tl ye yapıyor.Şu anda fiyatlar değiştimi bilmiyorum.Burun estetiğinide çok doğal yapıyor.Benim resmim yok canım daha doğrusu albümde vardı kaldırdım.Bu formda hemen hemen 10 bayan saffet beyde estetik yaptırdı.
Ya bir kac arkadasta hic memnun kalmadiklarini yazmislar .. insan tereddutte kaliyor ..
zuleyha hanim saffet beyle gorustukten sonra bizide haberdar ederseniz cok memnun olurun gercekten bende saffet beyi cok merak ediyorum nasil bir insan hastasini nasil karsiliyor vesaire yani :))
neden bu saffet örs takıntısı anlamıyorum. ben ağustosta umut özbebit'e oldum . avrupa ve melikgazi hastanesinde çalışıyor. işine çok hakim ve çok tecrübeli. sonuçtan da çok memnunum. bence popülerlikten daha çok çıkan sonuca bakılmalı, sevgiler herkese :)
neden bu saffet örs takıntısı anlamıyorum. ben ağustosta umut özbebit'e oldum . avrupa ve melikgazi hastanesinde çalışıyor. işine çok hakim ve çok tecrübeli. sonuçtan da çok memnunum. bence popülerlikten daha çok çıkan sonuca bakılmalı, sevgiler herkese :)
selam ...
ben avrupada yasiyorum ... internet disinda pek cevrem yok benim icin kayseri veya sivasta doktor arastirabilmek icin ... Ancak internettede tikladigimda hep Saffet ors cikti karsima özelliklede bu forumda cok cikti, ama daha sonradan pekte memnun olmayanlarda cikinca vazgecer gibi oldum ... ben simdi sivasta bakiyorum memleket orasi , ancak icime sinen bir doktor bulamazsam kayseriye gidecem ve orda bakicam artik ... yakinda gidiyorum cok ta heyecanliyim ve sonucu cok merak ediyorum .. hayirlisi artik.
çok iyi anlıyorum sizi doktor çok önemli saffet örs kötü bir doktor demiyorum tabi ki yanlış anlaşılmasın hatta ben umut beyden önce saffet beye yaptırmayı dusunuyordum. cunku sehır dısında yasıyorum ben de ve ınternetten arastırmıstım. şöyle bir durum söz konusu ki en iyi doktorun bile yaptığı ameliyatlarda sorun çıktıgı hiç mi hasta olmuyor tabıkı oluyor. ama doktora guven , ıletısım çok çok önemli. dedıgım gıbı ben umut beyden cok memnunum ve hayatım boyunca yapılabılecek butun amelıyatlarda bır tek umut beyı secıcem. bence bir görüşün derim yüz yüze görüşmek internette araştırmak gibi olmuyor her şey daha somut. :)
çok iyi anlıyorum sizi doktor çok önemli saffet örs kötü bir doktor demiyorum tabi ki yanlış anlaşılmasın hatta ben umut beyden önce saffet beye yaptırmayı dusunuyordum. cunku sehır dısında yasıyorum ben de ve ınternetten arastırmıstım. şöyle bir durum söz konusu ki en iyi doktorun bile yaptığı ameliyatlarda sorun çıktıgı hiç mi hasta olmuyor tabıkı oluyor. ama doktora guven , ıletısım çok çok önemli. dedıgım gıbı ben umut beyden cok memnunum ve hayatım boyunca yapılabılecek butun amelıyatlarda bır tek umut beyı secıcem. bence bir görüşün derim yüz yüze görüşmek internette araştırmak gibi olmuyor her şey daha somut. :)
Umut özbebit hala kayseridemi görev yeri yapiyor sanki gorev yeri Van diye gosteriyorda??