• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

merhaba bayanlar hepinizin yorumlarini okudum ve burun estetiginde sasmayin saffet bey en iyisi demisiniz genelde ben gogus ameliuayti olmak istiyorum arastirmadayim suanda esim kayserili yani yeri yabanci degil bana birde oryantel bir bayan var almanyada oda bu yaz saffet beye goguslerini buyutturdu cok memnun kaldigini soyledi kendisi.
bana yardimci olurmsuunuz gogus ameliyati olanlar benim toparlatmam gerekiyor ve gerekirse silikon takilmasi gerek cunku 2 cocuk annesiyim ve ikisinide emzirdigim icin bu duruma geldi aslinda goguslerim yardimci olursaniz sevinirim bayanlar

bayanlar yardimci olun lutfen mademki saffet beyle gorustunuz ameliyatlariniz nasil gecti surecde neler yasadiniz, gogus toparlatma ve protez taktiran ikisini bir arada yaptiran varmi lutfen yardim edin

gönül gözü merhaba arkadaşım.Ben saffet beyde sadece burun ameliyatı oldum memnun kaldım çok doğal yapıyor kimse estetik oldunu anlamıyor.Gögüs toparlatmayla ilgili hiç bir bilgim yok .Bende burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine saffet beyde karar kıldım.Dediğim gibi memnunumda bir sorun yaşamadım

gönül gözü merhaba arkadaşım.Ben saffet beyde sadece burun ameliyatı oldum memnun kaldım çok doğal yapıyor kimse estetik oldunu anlamıyor.Gögüs toparlatmayla ilgili hiç bir bilgim yok .Bende burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine saffet beyde karar kıldım.Dediğim gibi memnunumda bir sorun yaşamadım

cok tesekkur ederim ziyade zaman ayiripta bana cevap yazdigin icin
saffet beyle maillestik ve kendisininde dedigi gibi kimse soylemez dedi gogusunu yaptiridgini aciklayan pek olmaz ama burun ameliyatlarimi
duyabilirsiniz dedi hakliymis
gordugun gibi kimse bende saffet beyde gogusumu toparlatdim veya protez taktirdim demedi
bende saffet beyi yurtdisinda bir oryantelden duydum ve cok memnun oldugunu soyledi
o yuzden biraz fikir edinmek istedim ama sanirim burdada yanit bulamiycam saglik olsun
doktorla yazistim ve ilgisinden gayet memnunum her soruma cevap verdi yani sagolsun

Rica ederim gönülgözü ne demek keşke sana daha fazla yardımcı olabilseydim:) Saffet beye ben sadece burnumu yaptırdım hatta kendisine de söyledim burnum güzelde olsa çirkinde olsa kadınlar kulübünde yayımlarım dedim :D siz bu sözlerimi ona söylerseniz beni hatırlar geçen ayda yanındaydım hatta kendisine dudak dolgusunu sordum zamanım olursa onuda yaptırıcam sana şunu söyleyebilirim burunu çok doğal yapıyor kimse anlamaıyor bana genelde yüzünde bir değişiklik var dendi ben memnun kaldım burdaki arkadaşların tavsiyesiyle gittim umarım sende beğenirsin doktoru ve maharetini çok geçmiş olsun sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin

tamam çok doğal yaptı ama nedense tasarımla hiç alakası olmadı.ben kavisli burun severim ama benim burnum düz.tek sıkıntım bu.birde hala şiş herade 1 ay oldu ameliyat olalı.

tamam çok doğal yaptı ama nedense tasarımla hiç alakası olmadı.ben kavisli burun severim ama benim burnum düz.tek sıkıntım bu.birde hala şiş herade 1 ay oldu ameliyat olalı.

neden pek memnun kalmamis gibi yazmisiniz, sorun tasarladigi gibi yapamamasimi, yoksa doktor bey tasarladida yine kendi istedigi gibimi yapti,
yada sorun neydi biraz daha aciklarsan sevinirim

tasarımı benim sitediğim gibi yaptı zaten profilde fotoğraflarım var görebilirsin tasarımda var ameliyat ta var.ama ameliyatta heralde kendi istediği gibi yapmış.ben kavisli olsun demiştim tasarımda kavisli ama burnumda hiç kavis yok.bilmiyorum umudum şişler inince nasıl görüneceği.kötü değil kesinlikle burnum herkes çok başarılı buldu ama benim derdim çok doğal olması değildi açıkçası kavis kavis...

Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun resimlerine baktım burnun gerçekten güzel olmuş ama senin dediğin gibi kavis yok denecek kadar az bence güzel durmuş..Bende kavis çok istedim doktor birazda yüze gidecek şekilde ameliyatı yapıyor benim burnum da çok az kavis var yüzüme göre iyi burnum zaten kısa ve küçüktü bende fazla sorun yoktu ki burdaki çoğu arkadaş gerek yok demişti işte bir kere kafaya koydum yaptırdım burnumda et vardı ve yana doğru kayıktı Şişler indikten sonra kavis ortaya çıkıyor burdan şebnem suay arkadaşlarıma teşekkür ediyorum özelikle şebneme sürekli sorardım kavis yok burnum aynı sanki diye hergün bıkmadan bana cevap verdi şişler inince ortaya net görüntü çıkar dedi açıkçası burnum daha yeni yeni oturdu seninde öyle olacaktır sabırlı ol canım her gün aynaya bakmaktan kafayı bozdum diyebilirim..Umarım istediğiniz buruna kavuşursunuz :)

o zaman sende bana her gün yaz olurmu:(gerçekten şişler inince kavis oluyormu biraz.ben kendimde hep kavisli bir burun hayal etmiştim.şimdi snki bu burun benim değilmiş gibi geliyor.zaten şu anda burun ucum çok şiş.burun kanatlarım geniş.umarım zamanla düzelir ya:(kavis olayı beni çok üzüyor.ilk başlarda senindemi böyle düz duruyordu.

Tabiki yazarım bak tekrar resmine baktım çok az kavisin yani öyle aman aman bir kavisin olmaz şişler inince hafif bir kavisin olur burun kanatları en geç iyleşen yer onlarda muhtemelen 7 8 ayı bulur küçülmesi sakın sürekli aynaya bakma sadece kendin her hafta resmini çek buda şebnem arkadaşımızın bana tavsiyesiydi ben yemek yerken bile aynaya bakıyordum ve burnum bana hiç değişmemiş gibi geliyordu heleki kavis senin gibi kavisim yok diye üzülüyordum saffet bey şişler inince çıkar fazla kavis vermedim dedi gerçekten de şişler inince kavis çıktı yalan yk bende burdaki bazı arkadaşların burnu gibi daha çok kavisli gibi istiyordum ama burnum hem küçüktü hemde kısa ilk günler hep üzüldüm ama şişler inince şekli çıktı ortaya şimdi memnunum umarım sende memnun kalırsın sormak istediğin bir şey olursa sor canım :)

çok teşekkürederim canım ya.demekki herkes aynı sorunları yaşıyor.yani benim şu andaki memnuniyetsizliğim ilerleyen zamanlarda geçicek demek oluyor bu.umarım öyle olur.zaten yaptığı tasarımda kavisli burnum görmüşsündür.sonradan nasıl böyle oldu ben onu anlamadım.artık azda olsa bir kavis olsunda onada razıyım.yani yakışana düz burunda yakışıyor ama benim burnum böyle çok uzun duruyor gibi geldi gözüme.ya şişliklerden öyle yada gerçekten böyle uzun kalıcak ondan korkuyorum ben:(birde bana 15 günde şekil ortaya çıkar 3 ayda şişlikler iner demişti saffet bey.yani şekil bu bundan fazlasını beklemem hayal kırılığı olucak benim için.bari şişler inerde azıcık küçülür burnum umarım:(

jelyb10 canim burnun cok guzel olmus senin cok dogal gercekten,
ben yurtdisinda yasiyorum kavis kavis diyosunuz ya gulmeyin sakin bana anlamadim gercekten kavisin ne oldugunu
ama bu sekil sana cok yakismis :))
sizlere ozel olmazsa soru sora bilirmiyim ikinizde kayseridemi yasiyorsunuz??/

kavis yani burnun biraz oyuntulu olması mesela petek dinçöz ün burnu gibi.ben kendisinin burnunu çok beğenirim kavisi çok güzel bence.ben kayseri de yaşıyor sayılmam.kayınvalidem burada.geçici bir süre onun yanındayım canım.

Canım eğer doktor kavis verdiğini söylediyse emin ol az da olsa şişler indikten sonra ortaya çıkar.Seni çok iyi anlıyorum bende çok severim kavisi havalı gösteriyor :D bu arada burun 15 günde şekil almaz en az 6 ay lazım ki benim 1 yıl sürdü 8 ayda bile burun kanatlarım şiş burun delikleri simetrisi aynı değildi ve korkuyordum öyle kalıcak diye geçte olsa düzeldi sabır isteyen bir durum her gün kalktığında aynada saatlerce kendini inceliyorsun varmı bir değişiklik diye peki sen doktora söyledinmi kavisim yok felan

canım kusura bakma uzun zamandır nete giremedim ben.doktoruma ilk görüşmeye gittiğimde kavisli olsun dedim zaten tasarımıda kavisli yaptı.daha sonra ameliyata kadar hiç görüşmedik.alçım alındığında zaten burnum çok değişik geldi şiş olduğunuda bildiğim için kavis olayını takmadım pek.ama bana 15 günde şekil ortaya çıkar dediği için kavis olmadığı belli oldu.dümdüz ki ben düz burnu hiç sevmem kavisli burunlar hep daha kadınsı daha tatlı geliyor bana.doğal olsun demedim yani kavisli olsun dedim öyle bir derdim yoktu benim.tabi sırıtsında istemez insan ama çokta doğal olsun demedim ben ona:(perşembe günü kontrolüm var 1,5 ay oldu burnumun sağ tarafında hafif bir şişlik var kemerli olan yerde.demekki saffet bey bütün burunları kavissiz yapıyor çüünkü şebnem arkadaşımızda kavis olayındna şikayetçiydi.anlamadım ben bu işi ya:(

Merhaba kızlar..Jely umarım istediğin burna kavuşursun biraz sabır canım zamanla hem burnun şekil alıcak hem şişler inicek hem senin heycanın yatışıcak..Dediğim gibi saffet bey kavis verdim dediyse çıkar ortaya senin fotolarına defalarca baktım burnunu çok beğendim.Kavis ne kadar sevsemde her yüz şekline gitmiyor bana göre.(.KK nın albümüne tıkla bak bir kaç arkadaşın resimleri var kavisli kavissiz her kezin yüzüne göre tasarımlar)Saffet beyle görüşürsen kavis olayını sor canım ve banada yaz her şey gönlünce olur inşallah

Back