şişlik falan kalmadı bende canım burnum yerinde duruyor :) güzelce
sen öle zannet bebeimm burnun hala şiş 6. aya gelince görürsün şimdiki halinin şiş olup olmadıgını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şişlik falan kalmadı bende canım burnum yerinde duruyor :) güzelce
ben çabuk atlattım morlukları şişlikleri 12.güne bişey kalmamıstı .sızlama olur o kadar işlemlerden gectik o kadar da olur .kuzi bende şişlik kalmadı bende sana öyle geliyor
bu konuda çok tereddütlerim vardı ama yorumlarınızı okuyunca kesinlikle yaptırmaya kesin karar verdiğimde o kişi saffet bey olucak.ama şöyle bir sorunum var.bebeğim 6 aylık.kucağımdayken kendini sık sık geri atıyo.ya burnuma çarparsa(
Rolle benimde bilgim yok henüz tanışmadım inşallah bu cumartesi tanışma fırsatım olucak izlenimler iyi yönde
bnde saffet beye estetik oldum ve özel erciyes hastanesinde olan bi arkadaşı gördüm burnunu ancak bi burun okadar müthiş olabilir..iyininde iyisi varmış yaniii...
canım kıkırdak koyup koymadığını bilmiyorum.Ama burun ucu sert.Burnumda benim et vardı canım etleri yakmış okadar iğrenç kokuyoki anlatamam şu kokudan bi kurtulsam Onun dışında iyi kimse fark etmiyo burnumu sadece sağ taraf burun kanadım havada ve deliği büyük gibi o yüzden burnum yine yamuk görünüyor sanırım şiş olduğu için böyle her sabah bi umutla kalkıyom inşallah düzelmiştir diye şükür rahat nefes alıyorum makyaj yapınca çok güzel oluyo yeni halim beni 5 yaş gençleştirdi hahaha bide şu sağ kanat bi inse içim rahat edicek sende durumlar nasıl canım