• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

öncede Van da çalışmış sanırım evet fakat yaklaşık 1,5 senedir falan kayseride artık. öğleden önce avrupa hastanesinde öğleden sonra melikgazi hastanesinde çalışıyo. bir de alpaslan mah. başyazıcı aptmanın altında simetri klinik var ordan da de ulaşabilirsin. umarım her şey yolunda gider. ameliyatdan önce veya sonra paylaşımda bulun :) rica ederim bu arada
umut özbebit ne kadara yapıyormuş burun estetiğini acaba bilen var mı merak ettim hala kayseri de mi???

Selam kızlar suanda Türkiyede'yim ve dün Okan ozgur ozturana özel sevgi hastanesinde amaliyat oldum çok İyiyim çok şükür sisim çok az ve hic morluk falan yok şimdilik . Tamponlarimi bugun cikades ve cok rahatladim. Doktordan cok memnun kaldim..

Ben cok fazla korkiyordum Ama korktugum kadar hic olmadi.. Ilk ikke saat narkozun etkisinden kotuydum Ama sonrasi cok iyi idi...

Selam kızlar suanda Türkiyede'yim ve dün Okan ozgur ozturana özel sevgi hastanesinde amaliyat oldum çok İyiyim çok şükür sisim çok az ve hic morluk falan yok şimdilik . Tamponlarimi bugun cikades ve cok rahatladim. Doktordan cok memnun kaldim..

Ben cok fazla korkiyordum Ama korktugum kadar hic olmadi.. Ilk ikke saat narkozun etkisinden kotuydum Ama sonrasi cok iyi idi...

züleyhaaa canımmm çok geçmişolsun yaa :)çok sevindim senin adına gerçekten.inşallah şeklide tam istediğin gibi olmuştur canım...öpüyorum çok.

züleyhaaa canımmm çok geçmişolsun yaa :)çok sevindim senin adına gerçekten.inşallah şeklide tam istediğin gibi olmuştur canım...öpüyorum çok.

Koncee: sagol canim Darısı sana, ya sivasta amaliyat olmaya cesaret edemedim sagolsun kayinpederimde goturdu kayseriye. Bende sinuzut varmis bi kac gun sinuzut tedavisi gördüm amaliyat olmadan bu yüzdende biletimi erteledim biraz. Koncee Yakup avsarin yaptıgı tasarıma yakın oldu henüz goremiyorum sargıdan, biraz narkozdan hemen uyanmamis onun harici iyi gecmis amaliyat falan .. Sen karar verdinmi kime yaptırmak istediğine?? Hastanedeyken Okan beyi çok ovuyorlardi .. Opt

Koncee: sagol canim Darısı sana, ya sivasta amaliyat olmaya cesaret edemedim sagolsun kayinpederimde goturdu kayseriye. Bende sinuzut varmis bi kac gun sinuzut tedavisi gördüm amaliyat olmadan bu yüzdende biletimi erteledim biraz. Koncee Yakup avsarin yaptıgı tasarıma yakın oldu henüz goremiyorum sargıdan, biraz narkozdan hemen uyanmamis onun harici iyi gecmis amaliyat falan .. Sen karar verdinmi kime yaptırmak istediğine?? Hastanedeyken Okan beyi çok ovuyorlardi .. Opt

:) yakup avşarın tasarımını daha çok yakıştırmıştım sana. zaten güzelsin daha güzel olacaksın eminim ki... canım ben hala karar veremedim :( ikinci ameliyatım olacağı için çok korkuyorum.izmirde bi doktor buldum aslında ama burayada annemin gelmesi sorun olcak..kayseriye gitsem kime ameliyat olacağıma bilmiyorum:(anlıycan tam kördüğüm ...

:) yakup avşarın tasarımını daha çok yakıştırmıştım sana. zaten güzelsin daha güzel olacaksın eminim ki... canım ben hala karar veremedim :( ikinci ameliyatım olacağı için çok korkuyorum.izmirde bi doktor buldum aslında ama burayada annemin gelmesi sorun olcak..kayseriye gitsem kime ameliyat olacağıma bilmiyorum:(anlıycan tam kördüğüm ...

Cok tesekkur ederim canim o senin guzelligin. Kayseriye helme imkanin varsa gel derim ben, yaninda birinin bulunup yardimci olmasi çok önemli bu yüzden gitmeni tavsiye ederim. Yine sen bilirsin tabi daha biraz toparlanınca resim eklerim.

züleyha geçmiş olsun.. inşallah dilediğin gibi olmuştur.. güzel fotolarını bekliyoruz:))

]
koncee .!.:
canım merak ediyorum burnusunu yaa.resim ekle artk :)
Merhaba konceecigim ... Burnum yeni bişeye benzemeye başladı ilk basta çok kötü bı görünümü vardı bence ama herkes güzel olmuş diyordu ... Ama şimdi bende çok beğeniyorum ... Ekleyim foto iyi veya kötü yorumların kabulümdur kızmamda küsmemde ;-)))

]
Merhaba konceecigim ... Burnum yeni bişeye benzemeye başladı ilk basta çok kötü bı görünümü vardı bence ama herkes güzel olmuş diyordu ... Ama şimdi bende çok beğeniyorum ... Ekleyim foto iyi veya kötü yorumların kabulümdur kızmamda küsmemde ;-)))

züleyha geçmiş olsun yeni gördüm msjlarını kayseride mi yaptırdın kime yaptırdın merak ettim :)

]

:) canım benim yaa eminim çok güzel olmuştur,çok yakışmıştır sana.resimlerini bekliyorm merakla.öptüm çok ;)

bende cok merak ediyorum gorunumu nasil oldu diye senin doktorunlada mail yoluyla ulastim maillede olsa gayet samimidi ve bir cok doktorla maillesmeme ragmen sanki bu doktor daha ilgili gibiydi bana cep numarasini falanda verdi ben kendim yurt disinda oldugum icin yazin tatile gittigimde gorusmeyi istiyorum tabi benim sorunum burnum degil goguslerim ama birebir gorusmenin daha etkili olacagini dusunuyorum. Zuleyhacim insallah istedgigin gibi olmustur ve illaki zaman gectikcede daha guzellesecektir burnun resimlerini yuklersen bende cok merak eidyorum gormeyi cok isterim. Tekrar cok gecmis olsun canim

HEPINIZE TEK TEK TESKKUR EDERIM ... bURNUMDA HALA SISLIK VAR AMA ALCIM ILK ALINDIGINDA COOOKK SISTI DOMUZCUK GIBI COK KALKIKTI AMA SIMDI GUN GECTIKCE GUZELLESIYOR VE GÖRENLER COK BEGENIYOR ...RESIMLERIMI EKLIYECEM GECEN GUN DENEDIM OLMADI TEKRAR DENIYORUM ..

Back