Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorum yapacaktım ama ben resim göremiyorum canımm :44:Kızlar resımlerımı ekledım ....olumlu olumsuz yorumlarınızı merak edıyorum ... Kızmam , kusmem , darılmam.,...
Kızlar resımlerımı ekledım ....olumlu olumsuz yorumlarınızı merak edıyorum ... Kızmam , kusmem , darılmam.,...
neden memnun değilsin arkadaşım bende saffet beye oldum yinemi aynı problem acaba?
kısacası burnumdaki sorun uzun burun yapımın olmasıydı birazda kemer ama istediğim burun kısa bi burundu ama yine istediğim gibi küçük olmadı..zaten olanların aynı sorun hep yine eski burunlarından pek bi fark olmaması.....
yardımlarınızı bekliyorum
canım bu sayfadan önce başka bir sayfa daha vardı konu açılmıştı yani saffet beyden 2 3kişi falan değil baya bir kişi memnun değildi zatn orada kaldırılmasaydı zaten okurdunuz o yazılanlarıda....bende oldum memnun değilim doğruya doğru araştırın iyice bence
benim doktorum saffet bey değil ztn ama demek ki kaldırılmış sayfa görmedim ben eleştirileri. ben şahsen kendi doktorumdan çok memnunum ve sonuçtan da mutluyum. sevgili doktoruma buradan tekrar tekrar teşekkür edeyim bariii :)
avrupa hastanesi umut ÖZBEBİT :)