Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!
- Konu Sahibi ziyade
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133
umut özbebit ne kadara yapıyormuş burun estetiğini acaba bilen var mı merak ettim hala kayseri de mi???
umut özbebit şu anda kayseri avrupa hastanesnde çalışııyo. bnde aynı hastanede hemşireym. geçn hafta gttm sigorta + 1500 e yaparım dedi. istedğin burnun resmni getr önüme koy aynısını yaparm hatta daha güzel de olablr dyo yani çok güvenyo kendne param olnca yaptrcam ben
ben saffet örse ameliyat oldum tavsiye etmiyorum kesinlikle
Merhaba canim neden tavsiye etmiyorsun aciklayabilir misin? Ben de gecen hafta muayene oldum, ameliyati dusunmeye baslamistim..
neden pekii açıklar mısın?
umut özbebit şu anda kayseri avrupa hastanesnde çalışııyo. bnde aynı hastanede hemşireym. geçn hafta gttm sigorta + 1500 e yaparım dedi. istedğin burnun resmni getr önüme koy aynısını yaparm hatta daha güzel de olablr dyo yani çok güvenyo kendne param olnca yaptrcam ben
ameliyat oldun mu canım veya orda olanları görüyosundur nası memnunlar mı
neden tavsiye etmiosun cnm nasıl oldu seninki
yorum yapacaktım ama ben resim göremiyorum canımm :44:
resim göremiorum
resim göremiorum
25 msjmı atmak lazım
bnde saffet beye estetik oldum ve özel erciyes hastanesinde olan bi arkadaşı gördüm burnunu ancak bi burun okadar müthiş olabilir..iyininde iyisi varmış yaniii...
sen memnunmusun aysu sonra bi sorun çıktımı bazıları memnun deilde
sen memnunmusun aysu sonra bi sorun çıktımı bazıları memnun deilde
Kizlar saffet beye ameliyat olanlardn resim gorebilirmiyim lutfennn duyun beniii :)
çok teşekkürederim canım ya.demekki herkes aynı sorunları yaşıyor.yani benim şu andaki memnuniyetsizliğim ilerleyen zamanlarda geçicek demek oluyor bu.umarım öyle olur.zaten yaptığı tasarımda kavisli burnum görmüşsündür.sonradan nasıl böyle oldu ben onu anlamadım.artık azda olsa bir kavis olsunda onada razıyım.yani yakışana düz burunda yakışıyor ama benim burnum böyle çok uzun duruyor gibi geldi gözüme.ya şişliklerden öyle yada gerçekten böyle uzun kalıcak ondan korkuyorum benbirde bana 15 günde şekil ortaya çıkar 3 ayda şişlikler iner demişti saffet bey.yani şekil bu bundan fazlasını beklemem hayal kırılığı olucak benim için.bari şişler inerde azıcık küçülür burnum umarım
canım burnunun fotolarını görmeyi çok istiyorumm lütfen gösterirmisin
fotonuzu görebilme imkanım vrmı lütfen bakmak istiyormbenim doktorum saffet bey değil ztn ama demek ki kaldırılmış sayfa görmedim ben eleştirileri. ben şahsen kendi doktorumdan çok memnunum ve sonuçtan da mutluyum. sevgili doktoruma buradan tekrar tekrar teşekkür edeyim bariii :)
avrupa hastanesi umut ÖZBEBİT :)
Oldum iyi gecti
canım fotolarını görbilirmiyimmmm çok mrk ediyorm bnde o doktoru düşünüyorm
Kizlar reimlerimi ekledim , halimin kusuruna bakmayin annemlere geldim burda resimleri cektim ve yukledim merak ediyorsunuz diye ...
Cok samimiyim iyi veya kotu yorumlarinizi bekliyorum , KIZMAM ; KUSMEM ; DARILMAM .... Yorumlarinizi cok merak ediyorum..
canım görmek istiyorm fotolarını ama göremiyorm çok mrk ettmmm
kendi kafasına göre yaptı hiç istediğim gibi olmadı ve cok ilgisiz sonuçtan memnun değilimneden tavsiye etmiosun cnm nasıl oldu seninki
Fahriyecim mahsuru yoksa foto ekleyeblrmsn ben dogal olsun istiyrm kayserdede cok fazla dr alternatifi yok sende solunum skntsi yada cokme gbi bi sorun oldumu nasil bi burun istiydn nasil oldu canimkendi kafasına göre yaptı hiç istediğim gibi olmadı ve cok ilgisiz sonuçtan memnun değilim
uzun süredir forma uğrayamadım yazını yeni gördüm :/ burnumda nefes alma sorunum eskisi gibi değil ama tamamen gecmedi hala sıkıntılı ayrıca burnum şekil olarak bir tarafa doğru kayıyor :// resim nasıl ekleniyor bilmiyorum ki canımFahriyecim mahsuru yoksa foto ekleyeblrmsn ben dogal olsun istiyrm kayserdede cok fazla dr alternatifi yok sende solunum skntsi yada cokme gbi bi sorun oldumu nasil bi burun istiydn nasil oldu canim