Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

varya burda ne muhabbetler döner abowww çok fena olur bu olay en çok ümranın hoşuna kaçıcak :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızıım sen ne diyoon bu topiiğee altın çağını,yükselme devrini yaşatıcazz bizz
:KK9::KK9:cinsellik bölümüne taşınmazsa tabii:KK9:
Ümroş evet sevincek lilitthepsycho ve zeynelimsiz de olmaz hanii:KK9:

Kızıım sen ne diyoon bu topiiğee altın çağını,yükselme devrini yaşatıcazz bizz
:KK9::KK9:cinsellik bölümüne taşınmazsa tabii:KK9:
Ümroş evet sevincek lilitthepsycho ve zeynelimsiz de olmaz hanii:KK9:

onlarıda taşırız bu topiğe :KK70: artık gelirler arada bi laf atar giderler :KK52:

onlarıda taşırız bu topiğe :KK70: artık gelirler arada bi laf atar giderler :KK52:

hadi bakalım bu kıyağımı da unutma topiğinin üzerindeki tek gecelik damgasını da sildiim hee
:KK9:
bu sefer gerçekten gidiyoom.çıkma çarşıya dedim ama benimki çıkarsa mor gözlerle görünmek istemiyorum camda:KK9:

Anammm bu topiğide yeni gördüm kzıımm o zamankii makaraları burda yapaydık yaaa nie söylemedinn :KK52:

Toplanalım tekrarrrrrrr:KK52:
büşümmmmmm sende buradasın valla toplanalım kızzz özledim seni neler yaptın hoş gelsin söz nişan evlilik ne var ne yok sende :KK3::KK3::KK3:
Anammm bu topiğide yeni gördüm kzıımm o zamankii makaraları burda yapaydık yaaa nie söylemedinn :KK52:

artık bel altı muhabbetler burda :KK52::KK52::KK52: yeni mekanımız :KK70: :KK60: geyik sohbeti burda kızlar :KK52::KK52::KK52:

büşümmmmmm sende buradasın valla toplanalım kızzz özledim seni neler yaptın hoş gelsin söz nişan evlilik ne var ne yok sende :KK3::KK3::KK3:

artık bel altı muhabbetler burda :KK52::KK52::KK52: yeni mekanımız :KK70: :KK60: geyik sohbeti burda kızlar :KK52::KK52::KK52:

Tamam toplanıpp yapalımm aman bzde dünden razıyızzz :KK52::KK52:

evilik başa bela kızım nutella ve çikolata sosu daha da beter ama nutellayı tavsiye ediyorum biz tuğbaoguzhanla denedik süper yani tadı :KK70: :KK60: :KK52:

Nasıl yane ya şakamısınızz kızım nasıl denediniz noluyoruz siz kimsiniz nayır nolamaz sevgilim haklımı çıktı yoksa doğru söyleyin hanginiz erkeekkkkk.. :KK9::KK9: :KK52: :KK52:

Nasıl yane ya şakamısınızz kızım nasıl denediniz noluyoruz siz kimsiniz nayır nolamaz sevgilim haklımı çıktı yoksa doğru söyleyin hanginiz erkeekkkkk.. :KK9::KK9: :KK52: :KK52:

:KK70: ekmek üstü sürdük kızım senn gibi fesat değiliz :KK70: :KK60: hatta gözleme üstüne sürdük ekmek bile değil :KK70: bide güneşe koymuşum ısınıpta erimiş süperdi valla akışkan çikolatasıyla :KK70: :KK51: tam ağzımın tadına uygundu :KK56: :KK51:

:KK70: ekmek üstü sürdük kızım senn gibi fesat değiliz :KK70: :KK60: hatta gözleme üstüne sürdük ekmek bile değil :KK70: bide güneşe koymuşum ısınıpta erimiş süperdi valla akışkan çikolatasıyla :KK70: :KK51: tam ağzımın tadına uygundu :KK56: :KK51:

Yaa tabe tabe bende yedim benim gibi fesat değilmiş sen benden daha fesatsın bee :KK9:
Nutellaya bende bayılırm bizde p.tesi ablamla krep yapmıştık üstüne sürüp yidim yidm durdumm akışkandı benmkide akıyordu yane hahaha :KK9: :KK9: :KK52: :KK52:

X