- 23 Eylül 2009
- 2.983
- 0
ohaa bşka yerde dururmu sanki kızım yavaş git biraz nutelladan sonra bu çok hızlı geldi
Başka yerde de durmaz ama damarda da durmaz yani akar,süzülürr
Yok kızz yavaşıım zatii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohaa bşka yerde dururmu sanki kızım yavaş git biraz nutelladan sonra bu çok hızlı geldi
varya burda ne muhabbetler döner abowww çok fena olur bu olay en çok ümranın hoşuna kaçıcak
Başka yerde de durmaz ama damarda da durmaz yani akar,süzülürr
Yok kızz yavaşıım zatii
neyse iyiki bi çıkalım dedik ayak üstü konuşmalar gibi karılar kapıda başlarya anlatmaya şöyleydi böyleydi bizimkide o hesap allahtan yatıcaz
Kızıım sen ne diyoon bu topiiğee altın çağını,yükselme devrini yaşatıcazz bizzcinsellik bölümüne taşınmazsa tabii
Ümroş evet sevincek lilitthepsycho ve zeynelimsiz de olmaz hanii
aynen hepte ocakta yemekleri olur
onlarıda taşırız bu topiğe artık gelirler arada bi laf atar giderler
bak onu bilmiyodum
Beriiil
iyi geceler kaçırmışsın kızı
Hortlamış bi topik gördüm sankimmm
büşümmmmmm sende buradasın valla toplanalım kızzz özledim seni neler yaptın hoş gelsin söz nişan evlilik ne var ne yok sendeToplanalım tekrarrrrrrr
Anammm bu topiğide yeni gördüm kzıımm o zamankii makaraları burda yapaydık yaaa nie söylemedinn
büşümmmmmm sende buradasın valla toplanalım kızzz özledim seni neler yaptın hoş gelsin söz nişan evlilik ne var ne yok sende
artık bel altı muhabbetler burda yeni mekanımız geyik sohbeti burda kızlar
Tamam toplanıpp yapalımm aman bzde dünden razıyızzz
evilik başa bela kızım nutella ve çikolata sosu daha da beter ama nutellayı tavsiye ediyorum biz tuğbaoguzhanla denedik süper yani tadı
Nasıl yane ya şakamısınızz kızım nasıl denediniz noluyoruz siz kimsiniz nayır nolamaz sevgilim haklımı çıktı yoksa doğru söyleyin hanginiz erkeekkkkk..
ekmek üstü sürdük kızım senn gibi fesat değiliz hatta gözleme üstüne sürdük ekmek bile değil bide güneşe koymuşum ısınıpta erimiş süperdi valla akışkan çikolatasıyla tam ağzımın tadına uygundu