- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Hadi bakalim cift hanelilere dusmussun tek hanelilerde cabuk gelir insallah99 insaAllah ♥
Insallah :)Hadi bakalim cift hanelilere dusmussun tek hanelilerde cabuk gelir insallah
Bende 12 yi gecsin 44 dicem hayirlisiyla
Insallah :)
Ooow az kalmis seninn
Ayy ben de görsem o gunlerii gözün aydın :)Son 32 insallah ☺☺
Sayılı gün değil mi ne olursa olsun herşey geçsin i stiyo insanAsker safagi bu canim:) dugune daha cok var seninde baya gecti bak ne guzel ☺ ama donsun goreyimde dugun umrumda degilgittiginden beri gomedim 141 gundur :/
Aynen canim ya bitsede mutlu olsak ☺Sayılı gün değil mi ne olursa olsun herşey geçsin i stiyo insan
şafak 77 ben cokkkk özledim Allah uzun dönem gidenlere yardımcı olsunn
bizde düşcezmi acaba 29laraAllah yardimcin olsun nasil zor gecer bilirim benimde kisa donemdi ama saat gecmiyor.. gercekten uzun donemlere Allah yardim etsin..
benim bugun 29 hayirlisiyla bi gorsem nasil ozledim
Simdi ne kadar zor geliyor dimi .. bende ayni seyleri kendime sorup duruyordum.. ama geciyo, tabi hergunun bize iskence etmesi disindabizde düşcezmi acaba 29lara
aynen cok zor geliyo bide biz gitmeden nişanlandık rahat görüşelim diye ama üstüme daha bi sorumluluk bindi onun aileside benim ailemde emanetmişim gibi davranıyo cok garip geliyoSimdi ne kadar zor geliyor dimi .. bende ayni seyleri kendime sorup duruyordum.. ama geciyo, tabi hergunun bize iskence etmesi disinda
ayrica artik 26
Hahah herkeste durum ayniymis demekaynen cok zor geliyo bide biz gitmeden nişanlandık rahat görüşelim diye ama üstüme daha bi sorumluluk bindi onun aileside benim ailemde emanetmişim gibi davranıyo cok garip geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?