Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

doğru söylüyorsun canım vardır bunda da bi hayır
sizde bi gelişme var mı kuzum?

ay bizimde dügün netleşti agustos 4 kına, 7si dügün tabi önce askerden gelmesi lazım :)
prşmb akşamı gidyorum yemin törenine, cuma günü törenimiz var da inş nasip olursa en gec mayıs ayında da temelli gelcek :)

Oo hadi gözün aydın canım hemen gelmiş bile yemin töreni :)
düğün tarihinizde hayırlı olsun kuzum Rabbim bi an önce kavuştursun sizi..
ne kadar süredir nişanlısınız?

sağolasın canım. mayısda nişanlandık 6 ayımız dolcak inş. zaten tanışalı da daha 1sene olmadı :) aralık 24de senemiz dolcak Allah nasip ederse 1bucuk senelik tanışıklıkta da evleniyo olcaz :)

ya ben dayanamıyom kimisi senelerce bekliyo nasıl dayanıyolar bilmiyom valla bu süre bile bana cok geliyo

bizde evlendiğimiz gün 3 yılımızı doldurduk , 1 buçuk senelikte nişanlıydık okul bitsin askerlik bitsin derken yavaş yavş geçti seneler
siz en güzelini yapmışsınız canım beklemek çok zor valla.

gimummm canımm hayırlı olsun Allah bir yastıkta ömüüüüüüür boyu mutlu mutlu etsin sizi askerlerimiz gelsin artık yaa benimki martta izne gelecek inş ama kara kara düşünüyoruz mart nasıl bize gelecek diye geçmiyor şu zaman.bitsede bizde nikahımızıı kıysakk yaaaa

aminnnnn canııııııııım çok teşekkür ederimmm biz sorunsuz atlattık herşey çok güzeldi , sizinde öyle olur inşAllah
bi an önce gelsin mart. sen sevdiğine kavuş bende evimizi tutayım artık

GiMUm evi ne zaman tutcaksınız ? o gelince hemen kendi evinize geçemiceksiniz yani öyle mi? ay dayanamam ben valla
Mart- Nisanda tutulmuş olucak canım inşAllah
kuzum hepsini planladık biz
önce evi tutucam ,
sonra temizleyip giyeceklerimi ve çeyizlerim götürücem ama yerleştirmiycem.
Eşim 'ben gelmeden sadece ankastre leri annene aldıralım 'diyor ama o kesin değil.
ve eşimin geldiği gün son olarak annemin evinde kalıcam ertesi gün anahtarları anneme teslim edip kendi evimize gidiceeez o günden itibaren de hızlıca mobilyaları beyaz eşyaları alıcaz kuzumm

ama tabi bu bizim planımız kayınvalidem tutturdu düğün yapıcaz diye.ona kalsa bizim kavuşmamız en erken 1 ay ı bulur ama eşim ben anlamam diyor o zaman bende ipleri kopartırım diyor.
çünkü kayınvalidem önce düğün dicek ,bizim burda gelin evlendikten sonra ilk cuma günü 'cuma bakması' yapıyor isteyenler.gelinligini giyip oturuyorsun , herkes gelin i ve evine bakmaya geliyor. akrabaları da ikram dağıtıyor gelenlere.bana çok saçma geliyor.sonra bunu istiycek sonra yine başka bişey istiycek..
bizde onun kalbini kırmadan sorunu halletmek istiyoruz . yani bizi stresli bi 5 ay daha bekliyor

Selam kızlar benim sevdiğim 1 aylık asker daha usta birliği kırklareline çıktı yarın gidiyor.,11 ay nasıl geçecek nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum. şafakları eritmeye o kadar ihtiyacım var ki bir an önce bitse de gelseler.. hayırlısıyla bizde yuvamızı kursak.. gelir mi ki o günler

Son düzenleme:
Merhaba kızlar konuyu açan olarak heyecanınızı çok iyi anladığımı söylemek isterim ben günü bitirdim 7. ayım olacak darısı başınıza inşallah bol sabır bol bol mutluluklar diliyorum öpüyorummmm

Çok tşkler canım. Allah size de bir ömür mutluluk nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…