- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Birleşmiş milletler de görev yapmış,7 dil bilen diplomattır kendisi.Hayranım kendisine..
Bu kadının bilgisi,birikimi,donanımı keşke orda boş boş oturan diğer vekillerde de olsa çeyreği bile yok diyebilirim..El kaldırıp indirmekten başka bir halta yaramıyorlar maalesef...
Safak Hanim, siz kendinizi erkeklere begendirmek icin kiliktan kiliga sokabilir, begenmedikleri noktadada hayatinizdan vazgecebilirsiniz lakin basini örten bir kadin, kendisi ile gurur duymayan bir erkegin yaninda, onun elini tutarak durmaz!
Hani bir ne kadar boyarsaniz boyayin, ne kadar süslerseniz süsleyin, gercekler alttan siritirya.
Safak hanimi herkesin takdir etmesi gerekir gibi konusmalar görüyorum nette.
Kusura bakmayin, sizin idolojinize hizmet etti diye siz alkislayin ama Safak hanimin konusmasinda haddini asan, bölücü, asagilayici, kiskirtici cok sey var..
Hele hele kadin hallari kadin haklari diye her cümlesinde vurguladigi seyi nasil güzel cigneyip hemcinsini asagiladigini gayet iyi görüyorum ben.
Kendisi AKP millet vekillerine "vitrin milletvekilleri" dedikten sonra, erkeklerin basörtülü eslerinden utandiklarini söyledi..
Safak Hanim, siz kendinizi erkeklere begendirmek icin kiliktan kiliga sokabilir, begenmedikleri noktadada hayatinizdan vazgecebilirsiniz lakin basini örten bir kadin, kendisi ile gurur duymayan bir erkegin yaninda, onun elini tutarak durmaz!
Hem kadin haklarindan bahsedim, hemde basörtülü hemcinslerinizi nasilda asagilamissiniz öyle.
Demekki hayatinizin her döneminde, hayatnizin merkezinde herzaman kendinizi erkeklere begendirmek, begenmiyorlarsa herseyinizi bu ugurda feda etmek varmis, bugün basörtülü kadin icin bile böyle bir cümle kurdugunuza göre!
Sevilay Yüksel'in birde 3 yıl önce Şafak Pavey hakkında yazdıklarına bakmanızı tavsiye ederim.(Herkese örnek oldu demişti) Ayrıca yazdıklarıda oldukça çirkin!!! Ayrıca yine sabah gazetesi yazarlarından biri de Şafak hanım için "Hem özürlü Hem CHP li" demişti bu insanlara vicdan diliyorum...
Eki Görüntüle 846157
Vah vah vah...
Ayrıca kimsenin bir insanın engelinin sebebini irdelemeye, bu konuda bel altından vurmaya hakkı yoktur...
Bu gaddarlıktır..
Bu tweti uyarıldığı için kendi bile kaldırmış.
Insanlara iftira atmak, vahim bir kazayı siyaset malzemesi yapmak kadar vicdansızca bir hareket daha yoktur.
Aynı fikirdeymişsiniz, Rabbim size vicdan versin.
Hani bir ne kadar boyarsaniz boyayin, ne kadar süslerseniz süsleyin, gercekler alttan siritirya.
Safak hanimi herkesin takdir etmesi gerekir gibi konusmalar görüyorum nette.
Kusura bakmayin, sizin idolojinize hizmet etti diye siz alkislayin ama Safak hanimin konusmasinda haddini asan, bölücü, asagilayici, kiskirtici cok sey var..
Hele hele kadin hallari kadin haklari diye her cümlesinde vurguladigi seyi nasil güzel cigneyip hemcinsini asagiladigini gayet iyi görüyorum ben.
Kendisi AKP millet vekillerine "vitrin milletvekilleri" dedikten sonra, erkeklerin basörtülü eslerinden utandiklarini söyledi..
Hem kadin haklarindan bahsedim, hemde basörtülü hemcinslerinizi nasilda asagilamissiniz öyle.
Demekki hayatinizin her döneminde, hayatnizin merkezinde herzaman kendinizi erkeklere begendirmek, begenmiyorlarsa herseyinizi bu ugurda feda etmek varmis, bugün basörtülü kadin icin bile böyle bir cümle kurdugunuza göre!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?