"Halk darbeden etkilenir ama müdahale etmez" diyen bayanlar, siz o gece milletin dirilişini görünce çok şaşırmış olmalısınız, daha yükselişini de göreceksiniz. Sizi üzer bu durum biliyorum ama neyapalım
Ağır konuştum, ama iltifat olarak algılayan var. Artık sizlere şaşırmamaya karar verdim.
Sana senin dilinde cevap verecektim ama gerek yok sıkıntılarınızı biliyoz merak etmeyin.
Sana başka şekilde cevap vercem!
Senden iyi olmasın bi yan komşu vardı kübra teyze, ne zaman karşılaşsak elinde tencerelerle, "hayırdır kübra teyze bu yemek nere derdim, fetullah hoca efendimizin yurtlarında evlerinde kalan kardeşlerimize yemek götürüyoz sevabımıza (!) "derdi.
Hergün tencere tencere yemek! Nerden buluyor bu parayı bu kadın dedim, saf saf konuşma fetullah onları besliyor dediler
Hergün evine arabalar gelir, bedava damacana sular, sütler, gazeteler, tüpler ve hatta yaz günü kömürler gelirdi. Kızı cemaatin okuluna gider kocası cematin başında olduğu şirkette iyi bir pozisyonda çalışırdı. Hatta kocası akepden ilçe belediye başkanlığına adaylığınınbile koydu. Okadar içiceydi bu, fetocularla akepeliler!!!!
Sonra bildiğin bu ülkeyi paylaşamama durumları başladı. 17/25 aralık ve 15 temmuz cete şavaşları....
Yakınlarda gördüm bu kübra teyzeciiimii, oda senin gibi sağa sola saldırıp millete darbe hikayeleri anlatıyordu sokağa çıkıp darbecilere nasıl kafa tuttuğunu, nasıl direndiklerini.
"Darbecilere iyi bakaydın senin yemek götürdüğüm kişiler olmasınlar" dedim, "zehir zıkkım olsun onlara verdiğim emeklere" dedi. Bi tutuşmuşkiiii
Hani sevabınaydı! Peki ya zamanında Onların size verdiği bedavalar! Eski dost düşman olurmu!!!
Olurmuş, işin içine para mevki makan bide bu zihniyet girerse olurmuş...
Kızı meslekden atılmış geri döndü dediler. Şimdi görsen o yaşına rağmen kapı kapı gezip evet propagandası yapıyor ki gözlerin dolar
Bu darbeyi kimin kime nasıl yaptığınıda, niye yaptığını, kimlerin rüzgarın estiği yöne nasıl fırıl fırıl döndüğünüde, zamanında yedikleri içtikleri beleşleri parsel parsel ne istediyse verenleride çok iyi biliyoz sen merak etme.
Ogün o sokaklarda iyi niyetine çıkanlarda vardı, ama herşey bir gösteriden ibaretti ne yazıkki, Ölenlerede çok yazık oldu
https://www.google.fi/amp/m.t24.com...i-ve-sehit-cocuklarini-bile-aglattilar,352930 Ay bide bekir bozdağı övmüş oda başka bi trajik konu
hiçbişeyden anlamayan biri olsanda şu YouTube yaz adını yeter zaten