- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
Şafak Pavey meclisde ''konuşabilen'' ender vekillerden .Görüşünü konuşarak ifade edebiliyor , meclisin buna ihtiyacı çok .
Kronik mağdur , olimpiyat reklamlarında kimi koyacaksınız ? bizim mücadelemiz olmasa siz bu arifiyetsizlikle bir halt olmasınız vs ... bunlar miiis gibi siyaset kokan cümleler ve elbette olacak ...Dediğim gibi kadın konuşabiliyor en azından ...
Burada bir elin parmaklarıyız siyasette yorum yazan ve hemen herkes birbirinin çizgisini , görüşünü , duruşunu artık bilmektedir.Şafak Pavey ile aynı çizgide olmayan arkadaşlar her ne kadar '' öyle denmemiş '' dese de , bu hep savunma hem de mesnetsiz , körü körüne bir savunma olarak görülüyor , oysa ki ben isterdim Şafak Hanıma her cümlesinde katılan bir arkadaş çıkıp , video yanlış yorumlanmış diyebilsin .
Hani hep objektif bakamamaktan dem vuruyoruz ya ...
Videoda örtündüm ve temizin , örtünmeyenler kirlidir mi denilmiş ? Ben çok taraflı olduğum için mi göremiyorum ?
Hac ziyaret vazifesini yerine getirmiş müslüman bir kadın , buraya gelince insan kendini tertemiz , yeni doğmuş gibi hissediyor diyor , bir daha örtümü çıkarıp günaha girmek istemem diyor ...
Bırakınız , sadece kendini bağlayan inancı ile kişi hac vazifesini yerine getirince kendini günahlarından arınmış ve yeni doğmuş gibi tertemiz hissedebilsin ...Bıraakınız inandığı din gereği örtünmemenin '' günah'' olduğunu düşünebilsin ...
Özgürlük yahu !
ben de bunu söylemek istiyorum....
ve aslında Pavey'in konuşmasının özü bu, bırakın artık biz çekin ellerinizi üzerimizden, kullanmayın...başörtüsü üzerinden karşıt ya da yandaş siyaset yapmayın, engelli bir vekilin olmayan bacağını pis siyasetinize alet etmeyin...benim midem bulanıyor artık insanların değerlerinin dillere pelesenk olup değersizleşmesinden bıktımmmmm...ve şu andaki iktidar ve muhalefet ve diğer partilerin tüm siyaset anlayışının temelinin bu olmasından bıktımmmm...bırakın yahu Pavey gibi güzel insanları kirletmeyin ve Şafak Pavey'in zekası, insanlığı benim ülkemde çok insanı aşar, anlaşılamaması normal...
eklemek isterim mazlum gücü eline aldığında zalimin yaptığını yaparsa ona ilahi adalet, hatta adalet bile denmez yalnızca öç alma intikam denir, ve devran her zaman dönüp durur...