Bu tweti uyarıldığı için kendi bile kaldırmış.
Insanlara iftira atmak, vahim bir kazayı siyaset malzemesi yapmak kadar vicdansızca bir hareket daha yoktur.
Aynı fikirdeymişsiniz, Rabbim size vicdan versin.
Bu tweti uyarıldığı için kendi bile kaldırmış.
Insanlara iftira atmak, vahim bir kazayı siyaset malzemesi yapmak kadar vicdansızca bir hareket daha yoktur.
Aynı fikirdeymişsiniz, Rabbim size vicdan versin.
Ben ilk defa resim ekleyebildim konulara resim eklemeyi bilmiyordum.Hatta siteden birisinden yardim istedim bu konuda.Bilen biliyor bunu, resmi kaydederken hepsi butun geldi.Benim sevilay yukselirle hemfikir oldugum konu sozlerin provakasyon olduguyla alakali.Ozel yasamindaki isleri beni ilgilendirmez.Hemen yargisiz infaz yapmayin.Sozleri tamamen provoke amaclidir, butunlestirici degildir.Ilk mesajimdan beri bunu ifade etmeye calisiyorum ama anlayana.
Bir kadin sirf karsit dusuncede diye baska bir kadina beddua ediyor. Tepki alinca geri vites yapiyor. Bir bakan da takma kafana sevilay diyor. Vay anasini be. Olmusuz de aglayanimiz yok.
Anlayana ? Derken?
Kopyaladığınız ve altına yazdığınız şeyin anlattığı yazdıklarım.
O kaza hakkındaki tweeti onaylamadığınıza sevindim, zira siyasette bile bu kadar bel altı vuranlardan insanlık beklemem.
Ben acik acik yazmak istemedim ama iste herkestede imalari anlayacak kabiliyet yok.
Seviyal Yükselir acik acik yazmis ama.
Erkekler basörtülü eslerinden utaniyormus.
Bu söz hem basörtülü bayani asagilamakta hemde kadinlara " kendinizi erkeklere begendirin" fikrini asilamaktadir
Bende buna istinaden soruyorum?
Bir basörtülü, inanci icin örtünür ve basörtülü hali ile kendisiyle gurur duymayacak bir erkegin yaninda zaten durmaz.
Ama Safak hanim kendisini bir erkege begendirmek icin kiliktan kiliga girebilir, hala begenilmedigi noktadada tüm hayatindan vazgecebilir.
Ama kalkipta kadin haklarindan dem vurup, basörtülü kadini asagilayamaz.
Engelli olmasinin, meclisteki konusmasiyla baglanti kurulmamasi lagzim.Engelli olmasi onun en azindan diger butun kadinlari kucaklamasina sebep olmaliydi, tam tersini gosterdigi icin ben begenmedim konusmasini.Bu cok dogal bisey.Begenmedigim icin nerdeyse linc edilecegim.Engelli olmasina bile atifda bulunuluyor.Allah kimsenin basina vermesin, zor bir sinav.Hepimiz birer engelli adayiyiz.Diger mesajlarda da yazdim ama anlasilamadi demek istedigim.Engelli arkadasim oldu, sagduyulu, merhametli olurlar. En azindan bu milletvekili hanimdan aynisi beklerdim.Onun icin konusmalari benim icin hayal kirikligi sadece.Esim benle hep gurur duydu, hicbir zaman ezilip buzuldugunu gormedim.Safak Perver e birazcik sagduyu ve empati diliyorum.
Ben sizin birbirinizi yemenize hiç mani olmayayım, siz devam edin rahatsız olmayın
Yalnız hepinize bir sorum var, hiç tren istasyonunda bulundunuz mu? Hızla giden trenin rüzgarı vurdu mu yüzünüze?
İnsanın hayatından vazgeçmesi en son noktada bile ne zor bir karardır bilir misiniz? Ve bir trenin önüne atlamak nasıl birşeydir düşündünüz mü hiç?
Ne söylerse ne savunursa savunsun, bir kadın için bu kadar öfke doldurmayın içinizi
Bu bağlantıyı kuran bizler değiliz arkadaşım, bizzat aynı düşüncede olduğunuzu yazdığınız yazarımsı hanım..
Ayrıca lütfen saptırmayalım, beğenmediğiniz için neden linç edelim sizi? Bir insanın özel hayatıyla ilgili bolca bel atı olan bir foto paylaştınız. Bu konuda tepki aldınız..Şafak PAVEY i beğenmediğiniz için değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?