Sadece soruyorum ?

Ya ben düşünmek için erken olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibi haklı.. neticede akrabalar. Her zaman yüzyüze olacaklar. . Ayrılsalar bile birbirlerinden haberdar olacaklar. İlerde bu şekilde bir diretme olacaksa iş dallanıp budaklanmadan bir çözüm bulunması lazım. Bence şimdiden böyle konular açılırsa fikrini söyle ve tavrını koy. İlerde iş ciddiye bindiğinde ama sen daha önce böyle bir şey demiyordun biri senin beynini yıkamış denir.yada bu akılları kimden alıyorsun..

bizim ailede teyzeye halaya gelin gidenler, ayrı ev olmasına rağmen bin pişman. akraba elalemden daha acımasız olabiliyor.
o yüzden zamana bırak. hayırlısı olsun.

Öyle tabi öyle de işte insan korkuyor sonuçta hayatın var okulumla bölümümle sıkıntım yok çalışıyorum kitap da çok okurum fakat bu kafama takılıyo doğrusu.

Evet yani benim amacım çözüm bulmak ilişkiyi bitirmek değil bana çok değer verip beni mutlu ediyo böyle güvenilir 5 vakit namazını kaçırmayan biri bulmuşken bırakamam seviyorum bu zamanda zor sadece onu üzmeden anlatmak istiyorum

Abisi bir evlensin sonra ciddi ciddi konuşursunuz bunları. Tavrını baştan koyarsın, eğer ille birlikte yaşanacak derse hayat senin hayatın kabul etmekte özgürsün ama hata yapmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…