- 10 Haziran 2016
- 675
- 168
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Haklısın abla ama hani atanmaya uğraşıyorum Allahın izniyle de atanıp okucam üniversitemi fakat abisi evlendikten sonra sıra mutlaka bize gelecek en azından söz düşünüyoruz kesinlikle bu yüzden soruyorum hani zaten şuan kesip atmak istemem bişeyi ama düşünsene herşey güzel gidiyo tam nişanlandık tak bizle yaşama düşüncesi ne biliyim18 yaşında bunları düşünme bebeğim.
Çalışan bir bayan olacağım demişsin bak.
Evet önce çalışan ayakları üzerinde duran bir kadın ol, sonra anayı düşünürsün.
Neler değişecek hayatında daha...
Ya bu konu konuşuldu ayrı eve tamam diyo ama mırın kırın da ediyo kesinlikle annemle yaşıycaz demiyo zaten ama ne biliyim işteBaşka çözümler üretilemez mi, komşu olmak gibi?
Bu devirde çok ciddi maddi sorunlar yoksa aynı evde yaşam tercih edilecek gibi değil ki.
Ya bu konu konuşuldu ayrı eve tamam diyo ama mırın kırın da ediyo kesinlikle annemle yaşıycaz demiyo zaten ama ne biliyim işte
Ay öyle kötü demeyin yaa :) ama kaynanam da zeki bi kadın annem diyo ki seni sever korur ama yeri gelir öyle bi laf söyler ki oturur kalırsınOyyy o aşk geçer gülüm geçer .
Aynı evde hele de hanımağa ünvanlı bi kayınvalide ile ....
Sende külkedisi olmayı kabul edersen oluru var ancak .
Çook erken hesaplar çok .
Ya bende istemiyorum herşey yaşanır ama bi kapımı örtiyim de biz bize kalalım istiyorum yaniYa benim eşim de derdi, hatta ben bile ileride olabilir derdim, kapalı değildim bu fikre tamamen.
Ama biz oğlum kreşe başlayana kadar aynı evde deneme yapmış olduk, şimdi ben tamam desem eşim kabul etmez.
O yüZden Zamanla fikirler değişebilir, ana siz çekincelerini belirtin. Aynı evde şu sorun olabilir, bu sorun olabilir tarzında.
Hoş ben şu anki aklımla diyeceğim şudur: aklımı peynir ekmekle yemedim
Haklısın abla ya ama insan düşünüyo işte kendimi kaptırırım da mutsuz olurum diyeIs o boyutlara gelince ask mesk gidiyor kuzum siz simdi takilmaya bakin bu meseleleri cok dusunme. Daha mantik olarak o kadar olgunlasacaksin ki, eminim bi kac sene sonra bu soruyu sormus olduguna bile inanamayacaksin. Ev ustune ev kurulmuyor kayinvalide ne kadar iyi olsada ayni evde kazan kolay donmuyor. Sen meslegini eline al bakalim bu isler kismet isi gelin ata binmis ya nasip demis. Daha sen olgunlastikca belki sevgilinle ayni olmayacak. Herseyi sindire sindire yasayarak gor derim.
Öyle abla haklısın ne biliyim aklıma geliyo burdakileri görünceBu köprünün altından daha çoook sular akar. Bırak hanım ağayı düşünmeyi filan kazan üniversiteyi, bitir okulunu. Fikirlerin çok değişcek dört senede. Sakın balıklama atlama hiç bir şeye. Seviyorum diye her şeye boyun eğme.
biraz otoriter bi tiptir bende ona karşı çok dik başlılık etmem. Bu yüzden herşey güzel ilerler
Annesi de öyle diri bi kadın ki kimseye eyvallahı yoktur hanım ağa olarak biliniyo sülalede
Erkek arkadaşım da anneci bi tip hani bazen o yönden sıkıntılarımız oluyo
annesiyle tartışsam kesinlikle annesinin tarafında olur diyorum ya çok anneci.
Düşünmek için erken olduğunun zaten farkındayım sadece bana akıl verin ona bunu kendimi kötü biri durumuna düşürmeden nası anlatabilirim bunu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?