Sadece iimi dkmek istedim

kskduygu

yeniden doğuş
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
9
0
86
İzmir
tam 4 yıl önce tanıştım kadınlar kulubüyle.o zamanlar çok kötü bir evliliği olan kadındım.burada tanıdığım tanımadığım bir çok arkadaşımdan destek gördüm.benim için hayat durdu derken boşanayım mı yok sa devam mı edeyim derken şimi 3 yılı geride bıraktım.3 yıl oldu boşanalı.o kötü günlerden sonrada yaklaşık 2 yıldır girmiyordum buraya.nedense herşeye karşılık bir küskünlük vardı içimde.
hayat ne kadar tuhaf ki bugün ilk kez giriyorum ve mutluluğumu yaplaşmak istedim sizlerle.çok kötü olan ve 2 yıl süren bir evliliğin ardından.3 yıllık bir yokoluşun ardından bugün tekrardan hayata asılıyorum ve dimdik bir şekilde duruyorum.bir daha aşık olmam derken sevemem derken tekrar sevdim ben.tekrardan çiçekler açtı yüreğimde.tabiki daha temkinli daha ince eleyip sık dokumayla bir çok karar aşamasından sonra artık hayatımı sevdiğim adamla devaö ettirmeye karar verdim.aileler arasında bir tanışma bile oldu ve hafta sonu tekrardan ailelerle bir araya gelinip nişan olayları konuşulacak:))):galiba bu rüya.uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.bugünde sadece sizlerle bunu paylaşmak istedim ve gerçekten anladım ki her son yeni bir başlangıç oluyormuş.her zaman karanlık değil her zaman ağlamaz insan.hayat bir oyunsa acda bizim için mutluluklarda.allah herkesin mutluluğunu daim etsin:......

Tüylerim diken diken oldu..:kedi:
İçim titredi..
Çok ama çok mutlu olun inşallah..:nazar:

seninde rabbim mutluluğunu daim etsin janım ins bundan sonra hersey istediğin gibi olur ve cok mutlu olrsun sevdiğinleopuyorumnanaktan

rabbim mutlulugunu dahada arttırsın.
şimdiden tebrikler. Hayırlı olsun.a.s.

Cnm unutma karanlık olmadan gÜneŞ doĞmaz
o yÜzden rabbım bahtını aÇık etsın
boŞanma hele Çocuk varsa Çoooook zor

rabbim mutluluğunu daim etsin.hayat sana hep istediklerini sunsun :)

Yüzüm gülümseyerek okudum yazdıklarını :asigim:
Ben de kötü günler geçirmiş ve KKya uzun süre girmemiştim ama eksikliğini hep hissettim döndüm ve yeniden doğdum
sen de gitme artık olur mu KK yı bırakma daha da güzel haberlerini alalım inşallah
Rabbim sizi çoook mutlu etsin opuyorumnanaktan

Yüzüm gülümseyerek okudum yazdıklarını :asigim:
Ben de kötü günler geçirmiş ve KKya uzun süre girmemiştim ama eksikliğini hep hissettim döndüm ve yeniden doğdum
sen de gitme artık olur mu KK yı bırakma daha da güzel haberlerini alalım inşallah
Rabbim sizi çoook mutlu etsin opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim.bundan sonra aranızdayım tekrardan bırakmak yok kk yı:)

Boşanma gerçekten çok büyük bir travmaya sebebp oluyor. Özellikle de kadın için... Toparlanmana çok sevindim cnm. Umarım hayallerini kurduğun herşeyi yeni hayatında bulursun.... İyi dileklerim seninle...
kaydirigubbakcemile5

Her yağmurdan sonra güneş açacaktır elbet

ınşallah bu sefer çok mutlu olursunuz... umarım bu yazdıklarınızı umudunu yitiren, bitip tükendiğini düşünen bir çok kimse okur, zamanla her şey yoluna giriyor, yeter ki sabredip geçeceğini bilelim...

ne kadar güzel ne mutlu size onca sıkıntının ardından hakettiğiniz mutluluğu yaşamışsınız bir ömür sevdiğiniz insanla huzurlu mutlu saygılı bir birliktelik yaşarsınız inşallah

Back