- 6 Ocak 2022
- 23
- 32
- 8
- 37
- Konu Sahibi Kelebek1006
Merhaba, buraya dün üye oldum. Sadece içimi dökmek istiyorum. Kızım 2 yaşındayken eski eşim bir de size mi bakicam diyerek bizi terk etti. Aradan bir buçuk yıl geçtikten sonra bir gün online tavla'da biriyle tanistim. Sen kaybedersen ben, ben kaybedersem sen numarani vereceksin dedi. Duygusal boşluktan midir nedir hoşuma gitti. Ben 29 o 19 yasinda 
duyuyorum yuhlamanızı. Aklımın hiç ucundan geçmediki. Zaten direk te söyledim yasimi medeni hali mi. Sohbet etmeye engel mi dedi benim açımdan değil dedim. Öyle konustuk önce bir iki, bi kaç gün sonra sesini duyayim bi kaç gün sonra görüntülü arayayim derken o bana ben ona nasil oldu anlamadim. O zaman kendisi 140 kg bi ergen oldugu için bulusmayida istemiyor tabi. Sonra bu kendine olan özgüvenini toplamak için basladi spora diyete. 100 kiloya inince kendi teklif etti zaten bulusmayi o sirada üniversiteyede basladi. Ortamdi falandi derken kilo verdikçede yakisikli oldugunu farketti özgüveni geldi. Söyleyemiyor ama sanki istemiyor artik bende diyor deli zamanlarimi yasamak istiyorum. Iyi dedim güle güle bak keyfine. Ama diyor seninlede arkadas kalalim dedim olmaz öyle sey ben yapamam. O zaman dedi ayrilmam ben seni tamamen kaybetmeyi göze alamam. Aradan bi sene geçti beni aldattı! Ilk gün yakaladim 
beceriksiz ergen. Seninle zaten olmazdik dedi benim ailem seni kabul etmezdi dedi ( herhalde dul ve çocuklu olmak, fuhuş yapmakla ayni) ben ailemi senin için karsima alamam dedi. Ben biliyorum babam benle hayatta konusmaz dedi. Iyi de dedim ayrilsaydin bitirseydin. Yapamadim dedim. O yürek henüz gelismemis galiba. Haliyle ben yine gittim. Bir ay sonra yine geldi affet yapamadim olmadi denedim baskasini sevmeyi yapamadim. E bizde boş değiliz ya affettik yine tabi. Mezun oldu askere gitti geldi. Beraber tatil yaptik ailesine askerde ceza yedim dedi. Tatilden dönüyoruz elimde valiz havalaninda. Simdi dedi bizimkiler sorarlar falan ben dedi seni instagramdan cikaricam hatta engelicem ben sana yazmadan sen bana yazma. Ona da tamam. E bende herseye tamam demisim. Sonra çok iyi bi yerde ise girdi. Normalde 2 saat bi kapıyı anlatan adam bisey anlatmiyor. Is iste calisiyorum program ögreniyorum. Ya koskoca sirket o su var mi ne yedin ne yaptin. Yorgunum vaktim yok kendime ayiramadigim vakti sana ayiriyorum daha ne istiyosun falan. Özledim desem bi ton kavga vay sen nankörsün bencilsin. 
özledim dediğim için mii? Içimden bir his dedikiii kiziimm seninki tutanacak dal ariyor seni birakmak için. Nem'den kavga cikariyor işi inceldiği yerden kopsuna götürüyor. Sen dedim kes o ipi. Kestim yazdim bi ayrilik maili böyle kocaman. Çokta agladim. Gelen cevap: söyleyecek biseyim yok, ne diyecegimi bilemiyorum ama birborimize olan sevgimizi kaybetmeden güzelce dostça ayrilmamiz en doğrusu. Çok koydu. Kendimi idam masasinda üstünde durdugu tabureye vurulmus gibi hissettim. Engellemedim instagramdan cikarmadim. Bi yerde okumustum böyle kalbin amansiz öldürdükleri falan filan kestirip atmayin diyordu yavas yavas adim adim bitirin sindire sindire. Öyle yaptim bende. Bi beklentim de yoktu ya gönül bu istiyor yinede bi kere ailesinin karsisina ciksaydi da deseydi seviyorum ben bu kadini. Hayat bu nere götürür bilinmez ama o güne kadar tutucam elini. Belkide ailesi bahaneydi yaşını yaşamak hovardalik yapmak istiyor haliyle. Bu arada ben 34 o 24 oldu. Tüm acemiliğini bende atti ustaligini baskalarina konusturuyor 
saglik olsun.
Içimde kocaman bi boşluk var bu tahmini ne zaman geçer? Yaptik bi erkeklik kestik ipi ama unutmusum ask acisini sürünmekte istemiyorum.
Aslinda yazmaya baslarken çok duygusal detaylar vardi aklimda neden böyle oldu bilmiyorum
ayarsız olduğum doğru galiba
Saglıklı kalin...

Içimde kocaman bi boşluk var bu tahmini ne zaman geçer? Yaptik bi erkeklik kestik ipi ama unutmusum ask acisini sürünmekte istemiyorum.
Aslinda yazmaya baslarken çok duygusal detaylar vardi aklimda neden böyle oldu bilmiyorum

Saglıklı kalin...