- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
-
- Konu Sahibi azimli anne
bende çocuklugumuzdan beri çalışıyoruz kardeşimle yeri geldi tek ayakkabıyıu tek gömlegi paylaştık beraber aç yattık abisiyim onun ilk kez hayatımda ilkkez kardeşimle tatile gidecegim 26 yıllık kardeşimi kıramadım kıramam dedi anla beni dedi seninle sonra da gideriz dedi özürdiledi vsBişey diyim mi hadi eltini geçtim onların kendi şahsi ailevi problemi bu ama ben eşine çok kızdım. Ne demek ya . Tatili senle planlıyor sonra piyangodan kardeşi ortaya çıkıyor. Sonra kardeşini tercih ediyor . Sen annenlere git diyor . Ben gerçekten esine çok kızdım
8 yılın her gününü zehreden annesine karşı tepkisiz kalan bir eşim var annesinin kalbini kıramazmış tamam dedim anasıdır eşim bi iki kere rest çekti ama annesi akrabaları tek vücud olup psikolojimi bozmaya çalıştılar annesiyle yıllarca görüşmedik düzeldim artık gelsinler diye hber göndermiş annesi gittik barıştık 2 hafta sonra yeniden başladı eşim anne derdin ne ?dedi kv :boşa bu kadını dedi boşa
hastaymışım ,çirkinmişim , boyum kısaymış beni hiç istememiş vs
bende kovdum ikisinide 2 ay ayrı kaldık sonra eşim barışmak için araya kardeşimi koydu barıştık annesine anne ayrılamam yasayamam ölürüm dedi kv düzelir gibi oldu ama durmadı en son 2 yıl önce ben kv deyle tartıştım oglunu seviyor ve görmek istiyorsan benimle iyi geçin dedim yoksa eşime bizi ayırmak için yaptıgın herşeyi anlatırım
sana dava açarım polisi arar karakolluk ederim seni korkar böyle şeylerden etegimdeki taşları döktüm oglunu görmek için benim ayagıma evime geleceksin dedim
ogün bugündür az sakinleşti hala ugrasır ama eşim duymuyor artık
inşallah aslında 3 gün de olsa görmemek iyi gelecek galibaKesinlikle kadın çalışmalı ve güçlü olmalı. Ama çalışmıyor olsanız bile siz de eşinize çocuklarınıza ve evinize emek harcıyorsunuz. Düşünce ve isteklerinizi açıkça ama sakin bir şekilde eşinize bildirmeniz sizin yararınıza olur. Tartışmayı da uzatmayın derim nacizane. Umarım esiniz de bu olaydan ders çıkarır ve bir daha benzer bir sorun yaşamazsınız.
Herşey gönlünüzce olsun.
inşallah aslında kişiliğime ters seyler ama bardagı tasırdılar hep duramadım sabredemedimGörüldüğü üzere dinsizin hakkından imansız geliyor :)
İyi yapmışsın.
Hepimiz belli dertler çekiyoruz evlilikte..
Allah huzur versin sana da, bana da, huzura hasret herkese de arkadaşım..
bende çocuklugumuzdan beri çalışıyoruz kardeşimle yeri geldi tek ayakkabıyıu tek gömlegi paylaştık beraber aç yattık abisiyim onun ilk kez hayatımda ilkkez kardeşimle tatile gidecegim 26 yıllık kardeşimi kıramadım kıramam dedi anla beni dedi seninle sonra da gideriz dedi özürdiledi vs
nasıl 0lacak bilmiyorumOlsun genede kızdım. Sende onun esi hayat arkadaşısin.
Sadece dertlesmek istiyorum ,o yuzden konuma konu dışı veya şunu yap ben şöyle yaptim yaparım gibi yorumlar istemiyorum.
Eşimle 8 yillik evliyiz maddi olarak hic destek almadik istemedik de zaten kendi yağımız da kavrulduk
Ilk seneler çocuk dusunmedik 4.5 yıllık evliyken hamile kaldim kendi isteğimle...
Ama hep hamilelik dönemi hem sonrasi cok zordu
Sekiz yildan sonra esim bu sene tatile gidelim dedi bende sevindim açıkçası çünkü çok ihtiyacım vardi neyse bunu duyunca kaynim bizde gidelim sizinle abi benim arabayla gideriz apart otel tutariz dedi neysey 1 ay falan uygun fiyatli bos bir otel aradik biraz tuzlu da olsa bulundu
Ama tam gitmeye bir haftaya kala kaynim esinin hamile oldugunu (daha yeni izmire ailesinin yanina gitti 31 haftalikken) ve onun gitmeyecegini üçümüz gidebiliriz dedi eşimse beni diger odaya cagirdi aşkım tek sıkılırsın ben kardesimle ilgilensem bir dert seninle ilgilenemesem ayri dert bu sene sen annene gitsen bizde kardesimle ucuz bir otel bulup gitsek dedi olmaz diyemedim çünkü benim kiskancliklarim yüzünden defalrca ayrilik noktasina geldik simdiki gidecekleri otelde 4 gece kalip gelecek kisi basi 400 tl vereceklermis vs
Sonradan öğrendim ki eltim ayrı otel vs istemiş esiyle tartışmış kaynimda inata bindirmiş tekde olsa gidecekmiş
Şimdi ben gitsin istemiyorum benimle gitseydi zaten 3 gece kalacaktik ve 600 tl ye halledecektik herseyi biraz haksızlığa uğramış hissettim ama hakli olabilir kendince eşim bilmiyorum
Esim seneye gideriz hem cocuk biraz daha büyür olmaz mi dedi
Ben bosuna mi huzursuz ediyorum kendimi bu gece çıkacaklar yola birsey söylesem kavga cikar kendimi nasıl teselli edebilirim ?
susmadım dün konuştum kavga ettikSustugun hata bence
Sen büyüklük olgunluk gösterip susmussun. Bekle bakalım biraz napcaknasıl 0lacak bilmiyorum
özürdilediSen büyüklük olgunluk gösterip susmussun. Bekle bakalım biraz napcak
Özür keşke herşeyi kapatsaözürdiledi
susmadım dün konuştum kavga ettik
dedim bunları bana ben ne senden önce nede seninleyken harama el uzatmadım uzatmam senden değil kendim için yapmam dedi ben sık bogaz etmedim hiç evet çok kıskancım ama dizginlemeye çalışıyorumBak ben napardim biliuor musun? Hayir o tatile gidemezsin bn cocuklarla cefada sen sefada mi olacaksin...Birer de kiz takin kolunuza iki bekar rolunde tam olsun derdim.Esime güvenlede ilgisi yok.Olmaz boyle is .Ben annesine bile tek kalmaya yollamiyorum.Evli ciftler niye ayrilacak yani.
dedim bunları bana ben ne senden önce nede seninleyken harama el uzatmadım uzatmam senden değil kendim için yapmam dedi ben sık bogaz etmedim hiç evet çok kıskancım ama dizginlemeye çalışıyorum
Dun almadim zaten ama eltim gülücükler saçıyormuş etrafa kv yetistirdi sen boyle yaparken eltin kocasinin arkasinda duruyor diye hicbirsey demeden teli kapattim ben yapmacik yada sahte olamamKusura bakma da hepside erkeklerin düşüncesizliğinden .İlla yapışık kardeş gibimi olmaları gerekiyor.Belli ki kaynın karısına danışmadan hoop balıklama atlamış bizde gelelim diye .Eşide hamileyim rahat edemem diye istememiş.Kadında haklı hamile hamile yemeklemi uğraşacak tatil değil eziyet olacak.
Eşinde kardeşiyle değil seninle gitmeliydi.Kardeşide tatil düşüneceğine karısıyla ilgilenmeliydi.Kocaları eve almasanız yeridir.
Düpedüz bencillik yapıyorlar sizin yerinizde olsam o tatile bensiz yollamazdım.Para yanarsada yansın.İnat edersede öylemi bende kendim ayrı otele tatile gidiyorum derdim.Esim defalarca ozur diledi benden bir yolunu bulup kardesini ekmeye calisti ama kaynim o kadar israr etti ki evet esime kizginim ama inan o kadar cok badire atlattik ki bir tatil yüzünden hemde esimin bilerek yaptigi birsey yokken sikinti cikarmak istemiyorum bugun yola cikacaklar kavga etsemde vazgececegini sanmiyorum
Diyemem çünkü param yok :)Düpedüz bencillik yapıyorlar sizin yerinizde olsam o tatile bensiz yollamazdım.Para yanarsada yansın.İnat edersede öylemi bende kendim ayrı tatile çıkıyorum derdim.
Dun almadim zaten ama eltim gülücükler saçıyormuş etrafa kv yetistirdi sen boyle yaparken eltin kocasinin arkasinda duruyor diye hicbirsey demeden teli kapattim ben yapmacik yada sahte olamam