sadece dertlesmek istiyorum

bende çocuklugumuzdan beri çalışıyoruz kardeşimle yeri geldi tek ayakkabıyıu tek gömlegi paylaştık beraber aç yattık abisiyim onun ilk kez hayatımda ilkkez kardeşimle tatile gidecegim 26 yıllık kardeşimi kıramadım kıramam dedi anla beni dedi seninle sonra da gideriz dedi özürdiledi vs

Görüldüğü üzere dinsizin hakkından imansız geliyor :)
İyi yapmışsın.

Hepimiz belli dertler çekiyoruz evlilikte..
Allah huzur versin sana da, bana da, huzura hasret herkese de arkadaşım..

inşallah aslında 3 gün de olsa görmemek iyi gelecek galiba

Görüldüğü üzere dinsizin hakkından imansız geliyor :)
İyi yapmışsın.

Hepimiz belli dertler çekiyoruz evlilikte..
Allah huzur versin sana da, bana da, huzura hasret herkese de arkadaşım..
inşallah aslında kişiliğime ters seyler ama bardagı tasırdılar hep duramadım sabredemedim

Olsun genede kızdım. Sende onun esi hayat arkadaşısin.

Sustugun hata bence

susmadım dün konuştum kavga ettik

Bak ben napardim biliuor musun? Hayir o tatile gidemezsin bn cocuklarla cefada sen sefada mi olacaksin...Birer de kiz takin kolunuza iki bekar rolunde tam olsun derdim.Esime güvenlede ilgisi yok.Olmaz boyle is .Ben annesine bile tek kalmaya yollamiyorum.Evli ciftler niye ayrilacak yani.

dedim bunları bana ben ne senden önce nede seninleyken harama el uzatmadım uzatmam senden değil kendim için yapmam dedi ben sık bogaz etmedim hiç evet çok kıskancım ama dizginlemeye çalışıyorum

Kusura bakma da hepside erkeklerin düşüncesizliğinden .İlla yapışık kardeş gibimi olmaları gerekiyor.Belli ki kaynın karısına danışmadan hoop balıklama atlamış bizde gelelim diye .Eşide hamileyim rahat edemem diye istememiş.Kadında haklı hamile hamile yemeklemi uğraşacak tatil değil eziyet olacak.
Eşinde kardeşiyle değil seninle gitmeliydi.Kardeşide tatil düşüneceğine karısıyla ilgilenmeliydi.Kocaları eve almasanız yeridir.

Dun almadim zaten ama eltim gülücükler saçıyormuş etrafa kv yetistirdi sen boyle yaparken eltin kocasinin arkasinda duruyor diye hicbirsey demeden teli kapattim ben yapmacik yada sahte olamam

Düpedüz bencillik yapıyorlar sizin yerinizde olsam o tatile bensiz yollamazdım.Para yanarsada yansın.İnat edersede öylemi bende kendim ayrı otele tatile gidiyorum derdim.

Eşinin sözümü önemli kardeşinin mi? Sensin hayat arkadaşı .Seni mutlu etmeye çalışmalı kardeşini değil.Şimdiki düşünce yapınla hep ikinci planda kalır ve mutsuz olursun.

Kaynın saçmalıyor resmen salça olmuş eşinde ona yüz veriyor.Bu işin başında kardeşinin adı yoktu sen ve eşin 8 yıl sonra ilk defa gidecektiniz.Kendisi teklif etmişti.Olay senin dışlanıp kardeşinin gitmesine dönmüş.Neymiş ne olmuş.

Kaynın düşüncesizin önde gideni belli.Kardeşinin hayır diyemeceğini bildiği için ısrar ediyor.

Ben evde tıkılacağım o da eşimle gezip eğlenecek hayatta izin vermezdim.Hiçte anlayışlı olmazdım kusura bakma.
Hatta eşim hayır diyemiyor mu kendim kaynımı arar bu tatil fikrinde sen yoktun ben eşimle gidecektim ne diye ısrar ediyorsun senin yüzünden eşimle kötü olmak istemiyorum derdim.

Böyle düşüncesiz insanlara böyle açık açık söyleyeceksin.Kendini ikinci plana attırma.Sonu gelmez yoksa.

Kaynını ara eşinle tatile gitmekten vazgeçtiğini söylesin sende eşinle tatilin keyfini çıkart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…