- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
-
- Konu Sahibi azimli anne
Esim diyemez işte sorun ordan kaynakliBöyle tatil işlerinde kuyruk olanlara sinir oluyorum.Siz ne güzel karı koca gidecektiniz şimdi eltiniz kocasıyla tantana yaptı diye şimdi siz de gidemiyorsunuz.Ne münasabet kardeşine sen tek git ben karımla gideyim deseydi.
Tamamen eltimin simarikligi ben apart istemem hamile halimle yemek yapamam tatilde sanki evde baskasi yapiyor rahat edemem daha denize yakin ayri odali hersey dahil bir otele gidelim şunu alalim sunu yapalım vs vs diye yığınla talepde bulunmuş kavga çıkmış bizim gitmeyecegimizi öğrenince de aman ne yapacaksın daha iyi onlar gitsin diyor sinir oluyorum sirf hamile diye ailesiyle sorunlari var diye susuyorumBöyle tatil işlerinde kuyruk olanlara sinir oluyorum.Siz ne güzel karı koca gidecektiniz şimdi eltiniz kocasıyla tantana yaptı diye şimdi siz de gidemiyorsunuz.Ne münasabet kardeşine sen tek git ben karımla gideyim deseydi.
Tamamen eltimin simarikligi ben apart istemem hamile halimle yemek yapamam tatilde sanki evde baskasi yapiyor rahat edemem daha denize yakin ayri odali hersey dahil bir otele gidelim şunu alalim sunu yapalım vs vs diye yığınla talepde bulunmuş kavga çıkmış bizim gitmeyecegimizi öğrenince de aman ne yapacaksın daha iyi onlar gitsin diyor sinir oluyorum sirf hamile diye ailesiyle sorunlari var diye susuyorum
Sadece dertlesmek istiyorum ,o yuzden konuma konu dışı veya şunu yap ben şöyle yaptim yaparım gibi yorumlar istemiyorum.
Eşimle 8 yillik evliyiz maddi olarak hic destek almadik istemedik de zaten kendi yağımız da kavrulduk
Ilk seneler çocuk dusunmedik 4.5 yıllık evliyken hamile kaldim kendi isteğimle...
Ama hep hamilelik dönemi hem sonrasi cok zordu
Sekiz yildan sonra esim bu sene tatile gidelim dedi bende sevindim açıkçası çünkü çok ihtiyacım vardi neyse bunu duyunca kaynim bizde gidelim sizinle abi benim arabayla gideriz apart otel tutariz dedi neysey 1 ay falan uygun fiyatli bos bir otel aradik biraz tuzlu da olsa bulundu
Ama tam gitmeye bir haftaya kala kaynim esinin hamile oldugunu (daha yeni izmire ailesinin yanina gitti 31 haftalikken) ve onun gitmeyecegini üçümüz gidebiliriz dedi eşimse beni diger odaya cagirdi aşkım tek sıkılırsın ben kardesimle ilgilensem bir dert seninle ilgilenemesem ayri dert bu sene sen annene gitsen bizde kardesimle ucuz bir otel bulup gitsek dedi olmaz diyemedim çünkü benim kiskancliklarim yüzünden defalrca ayrilik noktasina geldik simdiki gidecekleri otelde 4 gece kalip gelecek kisi basi 400 tl vereceklermis vs
Sonradan öğrendim ki eltim ayrı otel vs istemiş esiyle tartışmış kaynimda inata bindirmiş tekde olsa gidecekmiş
Şimdi ben gitsin istemiyorum benimle gitseydi zaten 3 gece kalacaktik ve 600 tl ye halledecektik herseyi biraz haksızlığa uğramış hissettim ama hakli olabilir kendince eşim bilmiyorum
Esim seneye gideriz hem cocuk biraz daha büyür olmaz mi dedi
Ben bosuna mi huzursuz ediyorum kendimi bu gece çıkacaklar yola birsey söylesem kavga cikar kendimi nasıl teselli edebilirim ?
Anlamadim sizin baska isiniz yokmu dikkatimi cekiyor bdv da yorum yazip stres atayim diye gayret icindesiniz demek istedigim esinle kavga et vs gibi yorumlar yapmayin dedim neyse size iyi dalga gecmelerIstedigin turden yorum yapiyorum
Hayiy diyeydin?
Esim le ben tatile gitmeye bir anda karar verdik eltimlerinde evlilik yil donumune az kaldi kaynim abi beraber tatile gidelim mi demis esimde biz zaten gidecegiz once hanimlarla konusalim bakalim ne diyecekler demiş istemedigini belli edecek sekilde ama iste anlamazlar kiAilesi ile sorunları olması,hamile olması senin sekiz yıl sonra tatilini engelledi ama.Ya cidden sinir oldum şimdi.Size de sinir oldum neden planlarınızı anlatıp dahil ettiniz onları da.
Tamamen eltimin simarikligi ben apart istemem hamile halimle yemek yapamam tatilde sanki evde baskasi yapiyor rahat edemem daha denize yakin ayri odali hersey dahil bir otele gidelim şunu alalim sunu yapalım vs vs diye yığınla talepde bulunmuş kavga çıkmış bizim gitmeyecegimizi öğrenince de aman ne yapacaksın daha iyi onlar gitsin diyor sinir oluyorum sirf hamile diye ailesiyle sorunlari var diye susuyorum
canim bazen oyleyorumlar yapiliyor ki konu sahibi yapabilse zaten buraya yazmayacak dedigim gibi bir tatil yüzünden esime rest cekmek istemiyorum cunku 11 yasindan beri çalışan belki askerlik disinda ilkkez disariya cikacak biri ona olmaz gidemezsin bende gidecegim kardesinden banane gibi yorumlar yapip arami bozmak istemiyorum bütçemiz fazlasına yetmedi eger bütçemiz yetse zaten ayri gidecektikbir sekilde benim sorunum eltimin şımarıklık yapmasi hep bir lady edasinda görsen sinir olursun. Zaten 1 yilda sadece bayramlarda gorusuyorum onlarlaÖyle bir kısıtladın ki nasıl yorum yapayım bilemedim.
Benim de tatile ihtiyacım var seninle baş başa birlikte gidelim beni seç beni benii de o zaman..
Suclu biz mi olduk yani onlar ayri gitmek yerine bizi tam 1 hafta telefonla rahatsiz ettiler kabul edince de eltim sorun cikardiEltinizin bu tercihleri onu şımarık yapmaz ki. Bence siz ve esiniz de önce kendi çekirdek ailenizin rahati ve çıkarlarını düşünerek hareket etmeliydiniz. Konunuzda sizden ve esinizden daha hatalı birini göremiyorum.
canim bazen oyleyorumlar yapiliyor ki konu sahibi yapabilse zaten buraya yazmayacak dedigim gibi bir tatil yüzünden esime rest cekmek istemiyorum cunku 11 yasindan beri çalışan belki askerlik disinda ilkkez disariya cikacak biri ona olmaz gidemezsin bende gidecegim kardesinden banane gibi yorumlar yapip arami bozmak istemiyorum bütçemiz fazlasına yetmedi eger bütçemiz yetse zaten ayri gidecektikbir sekilde benim sorunum eltimin şımarıklık yapmasi hep bir lady edasinda görsen sinir olursun. Zaten 1 yilda sadece bayramlarda gorusuyorum onlarla
Eşiniz nasıl haklı olabilir? Sizle yaptığı tatil planına önce başkalarını dahil etmiş. Sonra kardeşinin eşi ile olan sorunlarından dolayi sizi de plandan çıkarmış. bu şartlar altında nasıl haklı olabilir? üstelik 8 seneden sonra ilk kez tatile gidecekmissiniz. Üzgünüm ama eşinizin yaptığını saygısızlık ve bencillik olarak yorumlardım ben olsam.
Suclu biz mi olduk yani onlar ayri gitmek yerine bizi tam 1 hafta telefonla rahatsiz ettiler kabul edince de eltim sorun cikardi
Esim defalarca ozur diledi benden bir yolunu bulup kardesini ekmeye calisti ama kaynim o kadar israr etti ki evet esime kizginim ama inan o kadar cok badire atlattik ki bir tatil yüzünden hemde esimin bilerek yaptigi birsey yokken sikinti cikarmak istemiyorum bugun yola cikacaklar kavga etsemde vazgececegini sanmiyorumAma eltin de eşiyle başbaşa tatil istemiş olabilir canım.
Normalde eminim sinir olmak için pek çok haklı sebebin vardır da tatil konusunda hakverdim yani.
Bence kavga etmene gerek yok.
Seninle baş başa tatil benim hakkım değil mi?
Ölüm var ve ne zaman geleceği belli değil.
Lütfen birlikte gidelim aşkım de..
1 sene daha beklemek istemiyorum. 2 gün bile olsa birlikte gidelim lütfen de..
Bu arada uygun fiyatlı bir kaç tatil önerebilirim istersen.
Biraz araştırmıştım da..
Esim defalarca ozur diledi benden bir yolunu bulup kardesini ekmeye calisti ama kaynim o kadar israr etti ki evet esime kizginim ama inan o kadar cok badire atlattik ki bir tatil yüzünden hemde esimin bilerek yaptigi birsey yokken sikinti cikarmak istemiyorum bugun yola cikacaklar kavga etsemde vazgececegini sanmiyorum