sadece dertlesmek istiyorum

Iyi de ben size esinizi affetmeyin demedim, ki haddim değil. Hatta daha önceki bir yorumumda "esiniz pisman olduysa uzatmayin bence" dedim. Benim tepkim bu olayda hala eltinizi ve kayninizi suçlu görmenize. "Eşim hatalı davrandi ama sorunu çözdük" deseniz asla yorum yapmazdım.

Ayrıca "erkek dediğin" şeklinde başlayan cümlenizi hemen herkes benim gibi yorumlar. Kimi size hak verir kimi de benim gibi hoşlanmaz.

Gerçekten son yorumumdu. Tatsız muhabbetlere girmeyi ve yanlış anlaşılmayı istemem.

Tekrar iyi geceler ve esinizle mutluluklar dilerim.

Neden anlamak istemiyorsunuz yorum yapin tabi ama yapmayacagim seyleri yazmayin dedim dertlesmek icin yazdim hani bir derdim var bölümü ya

Burda herkes kendince akıl veriyor; fikrini savunuyor..
Ben olsaydımlı tarzı yorumlar istemiyorum demişsiniz otomatikmen durum kısırlaşıyor.. O sebeple dedim..

Bosayim mi yani

Ben kendi tercihimi ve görüşümü yazdim okadar bunda bu kadar alevdirilecek konuyu polemik haline getirecek birsey yok esimi ovmek istemem ama cok sevecen sefkatli ozverili bir adamdir ama maco tarafida vardir maco derken sert ve disiplindir de

Hayır genel kk ailesi olarak okumadan da duramıyorum

Erkeklerden nefret edecek birsey yok bence canim biz kadınlar da mükemmel degiliz yani evet esim hatali haksiz ama pisman oldu buda birsey ayrica tek de gidebilirdi kardeşi olmadan inata bindirip simdi abi kardeş çift yatakli bir pansiyonda oda tutmuslar sahille inip denize girip geriye geliyorlar zaten esim de kaynimda paralarinin cogunlugunu bizlere biraktilar ihtiyac vs olursa diye. Evet ilk basta kızdım ama iki kardeş hayatllarinda belki ilkkez birsey yapıyor kızgınlığım geçti

Burada verilen gazla boşanma aşamasına gelenler olduguna iyice emin oldum

Ya bende cicefi gorunce barisma isini anlamiyorum. Cicek dedigimiz bitki ya fasulye gibi semizotu gibi ne bileyim. Adan agir sacmalamis bencillik yapmis kapi caliyor cicek geliyor . Saklisi 150 tl saksisiz dizany 100 tl kadin goruyor aman Allah 'im herseyi unuttum. Parasini yazdim cunku hani kimisi paraya gore affeder o da yok diye. Yoksa parasi da muhim degilde. Cicek gönderdi diye affedilir mi ya

Defalarca aradı ozurdiledi
Adam dövmedi aldatmadi. Sonucta cicegi sabah gondermis zaten aksam özürdilemis ve buzlar erimisti aramizdaki ne yapabilirim affetmeyip merak ettim gercekten

Defalarca aradı ozurdiledi
Adam dövmedi aldatmadi. Sonucta cicegi sabah gondermis zaten aksam özürdilemis ve buzlar erimisti aramizdaki ne yapabilirim affetmeyip merak ettim gercekten
Ne yaparsaniz yapin. Konuyu actiginiz ilk mesajdan berj herkese atar gider yapmisiniz. Biz eltiniz degiliz 8 yildan sonra tatile gidecegiz deyip yan cizen esiniz degiliz. Ne bu gerginlik. Koca koca kadinlariniz geleni gideni azarliyorsunuz.ayip ediyorsunuz. Konuyu kocani ovmek icin mi actin arkadasim. Tebrikler muhtesem bi kocan var dovmuyor sovmuyor. Affetme mi dedim ? Affetsen bana ne etmesen bana ne? Bir cicekle nasil affediliyor evden atilan adam sacma geldi. Amerikan filmleri gibi. Kocami hic evden atmadim erkek dedigin kriterinde bir adam da degildir. Yani hod zot ama soyledikleriyle yaptiklari celismez bende saygi duyarim. Bence boylesi dahs guzel. Erkek dedigin lafinin arkasinds durur ailesini magdur etmez.

Saçma bir sonuç olmuş bence. Kardeşiyle değil sizle gitmeliydi. Ya da madem gittiler, siz de eltiyle ya da tek gidin ki anlasin. Ne demek sen annene ben tatile. Eşiniz de hazır bekliyormus siz olmadan gitmeyi.

Erkek agir olacak kadin vizildanacak sinek gibi diyorsunuz yani. Esit olacak sartlar, kimse kimseyi korkutmayacak. Herkes beklentisini yasiyor.

Benim ki aşırı maço dur bende söz söylerim taritisirm ama erkek dediğin baktı mi kadın çekinecek azcık

Cok sacma bu kadar da olmaz

Heralde bir tatil için çocuk gibi tepinemezdim yani benim tarzım değil 8 yıl gitmemişim şimdi de gitmesem olur

esimi ovmek istemem ama cok sevecen sefkatli ozverili bir adamdir ama maco tarafida vardir maco derken sert ve disiplindir de

Bence bu konuyu boşa acmissiniz.

Bi yandan da 8 yilinizin kötü geçtiğini söylüyorsunuz cok ilginc.

Yorumlara karisamazsiniz bu arada hakaret olmadiktan sonra. Herkese atarlanacaksaniz niye konu açtiniz. Binlerce uye var burda herkes istediğiniz yorumları yapamaz malesef

Bunun çocuklukla alakası yok ki eşiniz size söz vermiş sözünü yerine getirmesi gerekirdi.Şu an yaptığı size saygısızlık oluyor.
Artık bir sene beklersiniz ne diyelim.

Nasiplese ne alakası var sanki zorla götürdüler.

Benim ki aşırı maço dur bende söz söylerim taritisirm ama erkek dediğin baktı mi kadın çekinecek azcık
Yemişim onun maçoluğunu tırnaklarımı sırtına geçirirdim. Canım adanada da erkekler bayaa maçodur ama her Maço karısın yanında kedi olur.hayırdır ben tek oturayım beyefendi kardeşiyle tatile.gittiği an cinselliği Bitirim keyfi bilir.hergün kavga çıkarırım.bana diyor zaten , tatlı bir meleksin ama bazen nasıl o kadar cadı oluyorsun diye :))))
erkek cezasını da bilecek ödülünü de . Sevgiler ve lütfen kendi tarzınızda fikir belirtip Hayır demeye başlayın

Konunuza epey yorum yapılmış. Bir iki üye haricinde kimse size hak vermemiş. Sizde istemediğiniz şekilde gelen yorumlara atar yapmıssınız. Eşinize olduğunuz kadar mülayim değilsiniz bizlere karsı. Kimse size boşanın dememiş evliliğimi yıkıyım boşanıyım mı diye atar yapıyosunuz. Eşiniz haksız hatalı. Eltiniz ve kaynınız değil. Eşiniz kardeşiyle hiç tatil yapmadıysa sizinlede yapmamış planlarınıza size sormadan onları dahil etmiş , kaynınızın eşinde sorun çıkınca sizide plandan çıkarmış. Kardeşine benim eşimle planım vardı, oda çok yoruldu, üzemem onu biz eşimle gidiyoruz sende hamile karınla ilgilen seneyede birlikte gideriz demeliydi. Başında ortasında sonunda heryerde eşiniz haksız yani. Bunu idrak edin.

Esimin haksiz oldugunu defalarca yazdim zaten

8 yillik sorunlar esimle kaynakli degildi ben bunlari goze alarak basladim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…