sadece dertlesmek istiyorum

Bence eltiniz de istemiyormus toplu tatili. Esi ısrarcı olmuştur muhtemelen. Yapılan hoş değil ama hata sizde ve eşinizde evet.

Hata eşinizde, çünkü eltinin istemediği anlaşılınca kardeşine "kusura bakma, ben eşim ve çocuğum olmadan tatile gitmek istemiyorum. onlarin da dinlenmeye hakkı var" diyememis.

Ayni zamanda hata sizde, çünkü eşinizin hatasını ısrarla görmezden geliyorsunuz ve "Hayır" bile diyemiyorsunuz. Sonra da arkadan üzülüyorsunuz böyle. Düşünce ve isteklerinizi eşinize karşı daha açık dile getirmelisiniz.
Zamaninda o kadar cok kavgalar ettik ki tam huzuru yeni bulmusken sorun cikarmak istemedim esime gitme diyemedim çünkü hep benim icin ugrasir durur bilmiyorum esim eltime tatile hic gidemeyenler var insan elindekinin kiymetini bilecek sizin boyle yapacaginizi bilsem iznimi sonra alir birazdaha para ayirir hanimimla giderdim dedi.

Bence eltiniz de istemiyormus toplu tatili. Esi ısrarcı olmuştur muhtemelen. Yapılan hoş değil ama hata sizde ve eşinizde evet.

Hata eşinizde, çünkü eltinin istemediği anlaşılınca kardeşine "kusura bakma, ben eşim ve çocuğum olmadan tatile gitmek istemiyorum. onlarin da dinlenmeye hakkı var" diyememis.

Ayni zamanda hata sizde, çünkü eşinizin hatasını ısrarla görmezden geliyorsunuz ve "Hayır" bile diyemiyorsunuz. Sonra da arkadan üzülüyorsunuz böyle. Düşünce ve isteklerinizi eşinize karşı daha açık dile getirmelisiniz.
Istemiyorsa bunu 1 aydan sonra degil basinda söyleyecekti yer ayirtilip izinler aldigi gun degil bence

Üzülme o halde.
Sen de o yokken ailenin yanında mümkün olduğunca eğlen.
Keyfine bak.

Seneye de tatil planını direk kendin yap o sana uymak zorunda kalsın..
Ya inan tatil onemli degil 8 yil gitmemişim simdi de gitmesem birsey kaybetmem eltimin bu konuyu 1 aydir bilmesine ragmen birseu soylemeyip tam izinler alindigi gun boyle yapması sinirimi bozdu hamileymis gidemezmis ya daha gecen hafta izmire gittin hamile halinle

Zamaninda o kadar cok kavgalar ettik ki tam huzuru yeni bulmusken sorun cikarmak istemedim esime gitme diyemedim çünkü hep benim icin ugrasir durur bilmiyorum esim eltime tatile hic gidemeyenler var insan elindekinin kiymetini bilecek sizin boyle yapacaginizi bilsem iznimi sonra alir birazdaha para ayirir hanimimla giderdim dedi.

Galiba istediğiniz türden yorumlar yapmıyorum ama inanın ki iyiliğiniz için söylüyorum.

Eşinizin bu söylediğinin pratikte size faydası olmamış. Bunun yerine planını birlikte olacağınız sekilde yonlendirmesi gerekirdi. Sonuçta en başta sizle bir plan yapmıştı ve maddi durumunu da ona göre ayarlamıştı değil mi?

Sorunu boş yere eltinizde arıyorsunuz. Cunku eltinin fikri ogrenildigi andan itibaren icinde sizin de oldugunuz bir tatilin planlanmasi mumkun idi. Eşiniz sizi düşündüğü müddetçe ne elti ne başkası sizi huzursuz edemezdi.

Umarım bundan sonra böyle sorunlarla karşılaşmazsınız. Eşinize iyi tatiller. Siz de ailenizle güzel vakit geçirin.

Anlamadim sizin baska isiniz yokmu dikkatimi cekiyor bdv da yorum yazip stres atayim diye gayret icindesiniz demek istedigim esinle kavga et vs gibi yorumlar yapmayin dedim neyse size iyi dalga gecmeler
Yoo niye dalga geceyim? Bastan soyle cevap istiyorum boyle istemiyorum demissiniz. Ben de hayir deseydiniz dedim. Dalga gecsem baska seyler yazardim

Galiba istediğiniz türden yorumlar yapmıyorum ama inanın ki iyiliğiniz için söylüyorum.

Eşinizin bu söylediğinin pratikte size faydası olmamış. Bunun yerine planını birlikte olacağınız sekilde yonlendirmesi gerekirdi. Sonuçta en başta sizle bir plan yapmıştı ve maddi durumunu da ona göre ayarlamıştı değil mi?

Sorunu boş yere eltinizde arıyorsunuz. Cunku eltinin fikri ogrenildigi andan itibaren icinde sizin de oldugunuz bir tatilin planlanmasi mumkun idi. Eşiniz sizi düşündüğü müddetçe ne elti ne başkası sizi huzursuz edemezdi.

Umarım bundan sonra böyle sorunlarla karşılaşmazsınız. Eşinize iyi tatiller. Siz de ailenizle güzel vakit geçirin.
Haklisiniz bakin eltimin tavrini ogrendikten sonra otel arayisina girdik ya ucretleri cok fazlaydi ya bos yer yoktu yada aile kabul edilmiyordu bence esimle baktim yada ogluma ucret isteniyordu. Iki gunluge de olsa gidecektik yani butcemiz 600 -800 tl arasiydi simdi bulamadik malesef belki de kismet degildi eltime kizmamin nedeni her konuda boyle yapmasi basta birsey soylemeyip son anda degismesi

eşimle sabah telde konuştuk ve sonuç kavga ettik eve gelmedi çünkü ben istemedim şimdiden git tatiline dedim
gece beni aradı açmadım mesaj atmış özürdilerim diye bugun anladım ki kadın çalışmalı para kazanılmalı rest çekebilmeli

Bundan sonraki tatil vb planlarınıza eltinizi ve kaynınızı en baştan dahil etmeyin, bu yaz yaşadığınız sıkıntı gelecekteki planlarda onları dahil etmemeye bahane olur. Hem eşiniz de özür dilemiş, arada kalmış maalesef.

Bundan sonraki tatil vb planlarınıza eltinizi ve kaynınızı en baştan dahil etmeyin, bu yaz yaşadığınız sıkıntı gelecekteki planlarda onları dahil etmemeye bahane olur. Hem eşiniz de özür dilemiş, arada kalmış maalesef.
evet hep arada kalıyor zaten

eşimle sabah telde konuştuk ve sonuç kavga ettik eve gelmedi çünkü ben istemedim şimdiden git tatiline dedim
gece beni aradı açmadım mesaj atmış özürdilerim diye bugun anladım ki kadın çalışmalı para kazanılmalı rest çekebilmeli

Bence iyi yapmışsın.
Kavga güzel bir şey değil ama dangozların kafası kavgasız basmayınca mecbur kalıyoruz..

Gittiği tatilden seninle huzursuz olduğu için zevk de alamasın da bir daha sensiz tatil düşünemesin.

Bence iyi yapmışsın.
Kavga güzel bir şey değil ama dangozların kafası kavgasız basmayınca mecbur kalıyoruz..

Gittiği tatilden seninle huzursuz olduğu için zevk de alamasın da bir daha sensiz tatil düşünemesin.
inşallah çok kırıldım sanki sogudum bir an 8 yıldan sonra sevmiyorum seni bile dedim ama kızkardseşimi aradım boşanmayı düşünüyorum annem ve babam sence arkamda durur mu dedim kardeşim boşanmak çözüm değil boşanınca herşey daha kötü olacak dedi ve bu fikrimden vazgeçtim şimdiki hedefim üniversteyi dışardan okumak bu sene sınava girecegim dün anladım ki kimseden bişey beklemeyeceksin çok kırgınım :/

Bence iyi yapmışsın.

dün bana mesaj atmış ben uyurken tek sevdiğim sensin askım bundan sonra kenara para atalım gelecek yıl gidelim ikimiz demiştin umarım sözünü tutar

inşallah çok kırıldım sanki sogudum bir an 8 yıldan sonra sevmiyorum seni bile dedim ama kızkardseşimi aradım boşanmayı düşünüyorum annem ve babam sence arkamda durur mu dedim kardeşim boşanmak çözüm değil boşanınca herşey daha kötü olacak dedi ve bu fikrimden vazgeçtim şimdiki hedefim üniversteyi dışardan okumak bu sene sınava girecegim dün anladım ki kimseden bişey beklemeyeceksin çok kırgınım :/

Bu tatil sorunu değildir heralde boşanmayı düşündüren?

Eşinle genel mutluluğunuzu sorgula.

Bir de yanlış anlama ama canım seni ilişkiyi bardak gibi taşıyan taraf olarak gördüm.
Kavga çıkmasın, huzurumuz bozmasın diye kendini bu kadar kasma derim.

İçine ata ata hasta olursun Allah korusun.
Sağlıktan ötesi yok.

Eşin senin duygularını arka plana atarak aldığı her kararın sonucuna katlanmak zorunda.
Kavgaysa kavga huzursuzluksa huzursuzluk..

İyi demişsin. Soğuduğunu ve sonlarda olduğunu bilsin.
Bir gün bir bakmışsın adama karşı içinde zerre sevgi kalmamış.

Ne oldu be ne yaptım ne zaman bu hale geldik diyen salak bakışlarla bakmasın suratına.

Neler yapa yapa bu hale geldiğinizi bilsin.. Bildir..:)

Mutluluklar :)

Bişey diyim mi hadi eltini geçtim onların kendi şahsi ailevi problemi bu ama ben eşine çok kızdım. Ne demek ya . Tatili senle planlıyor sonra piyangodan kardeşi ortaya çıkıyor. Sonra kardeşini tercih ediyor . Sen annenlere git diyor . Ben gerçekten esine çok kızdım

Bu tatil sorunu değildir heralde boşanmayı düşündüren?

Eşinle genel mutluluğunuzu sorgula.

Bir de yanlış anlama ama canım seni ilişkiyi bardak gibi taşıyan taraf olarak gördüm.
Kavga çıkmasın, huzurumuz bozmasın diye kendini bu kadar kasma derim.

İçine ata ata hasta olursun Allah korusun.
Sağlıktan ötesi yok.

Eşin senin duygularını arka plana atarak aldığı her kararın sonucuna katlanmak zorunda.
Kavgaysa kavga huzursuzluksa huzursuzluk..

İyi demişsin. Soğuduğunu ve sonlarda olduğunu bilsin.
Bir gün bir bakmışsın adama karşı içinde zerre sevgi kalmamış.

Ne oldu be ne yaptım ne zaman bu hale geldik diyen salak bakışlarla bakmasın suratına.

Neler yapa yapa bu hale geldiğinizi bilsin.. Bildir..:)

Mutluluklar :)
8 yılın her gününü zehreden annesine karşı tepkisiz kalan bir eşim var annesinin kalbini kıramazmış tamam dedim anasıdır eşim bi iki kere rest çekti ama annesi akrabaları tek vücud olup psikolojimi bozmaya çalıştılar annesiyle yıllarca görüşmedik düzeldim artık gelsinler diye hber göndermiş annesi gittik barıştık 2 hafta sonra yeniden başladı eşim anne derdin ne ?dedi kv :boşa bu kadını dedi boşa
hastaymışım ,çirkinmişim , boyum kısaymış beni hiç istememiş vs
bende kovdum ikisinide 2 ay ayrı kaldık sonra eşim barışmak için araya kardeşimi koydu barıştık annesine anne ayrılamam yasayamam ölürüm dedi kv düzelir gibi oldu ama durmadı en son 2 yıl önce ben kv deyle tartıştım oglunu seviyor ve görmek istiyorsan benimle iyi geçin dedim yoksa eşime bizi ayırmak için yaptıgın herşeyi anlatırım
sana dava açarım polisi arar karakolluk ederim seni dedim korkar böyle şeylerden etegimdeki taşları döktüm oglunu görmek için benim ayagıma evime geleceksin dedim
ogün bugündür az sakinleşti hala ugrasır ama eşim duymuyor artık

Son düzenleme:

Kesinlikle kadın çalışmalı ve güçlü olmalı. Ama çalışmıyor olsanız bile siz de eşinize çocuklarınıza ve evinize emek harcıyorsunuz. Düşünce ve isteklerinizi açıkça ama sakin bir şekilde eşinize bildirmeniz sizin yararınıza olur. Tartışmayı da uzatmayın derim nacizane. Umarım esiniz de bu olaydan ders çıkarır ve bir daha benzer bir sorun yaşamazsınız.

Herşey gönlünüzce olsun.

X