sadece dertleşmek istiyorum:(

Tek ben degilmisim en azindan haklisin canim Neyse en azindan mac muhabbetimiz kapandi esimle:-D ramazan bitsin yine baslarlar ben esime yeterince ilgi gosteriorum o da artik hak verdi bana nasil onun istemedigi seylerri benbyapmiom oda yapmicak:-D

cnm bi sen değilsin bu durumu yaşayan..bende km'lerce uzağa geldim.bende çalışıyordum benimde ailem kalabalıktı ve ailemden ilk defa ayrıldım.kimsem yoktu üstüne eşim nöbet usulü çalışıyordu.bende korkudan evde sabaha kadar uyumazdım eşimi beklerdim ama alışıyosun yani.bu maç olayı bizdede vardı.burasıda paris değil burdada in cin top oynuyodu gecenin bi saati giderdi maça..aklım onda kalıyordu ama arkadaşlarıyla gidip geliyordu.şimdi sakatlandı oynayamıyor. kimsen olmadığı için insan eşine sarıyor ama sen abartmışsın biraz.belki daha yaşadığın yerin psikolojisine alışamadın ondandır büyük ihtimal.bana yazık değil mi diyosun sana yaptığı bişey yok eşinin Allah başka dert vermesin boşuna ağlıyosun. buradada doktor yok başka bir şehire gidiyorum bende..eşinle konuş araştır iyi bir doktor bul başka bir şehire götürsün seni doktora.. boşuna stres yapma yıllarca bebeği omayan var daha 3 ay olmuş. iyi bir doktor aklındaki sorulara cvp verir.

bu maç olayında herkez bi dönem atlatmış sanırım
bizimki ayağını nasıl burktuysa bi ara maç oynayamadı. sonra düzeldiği sandı ama maç oynadıkça ağrısı geri geliyor diye artık gitmiyor..
bi maçı var zaten sosyal yaptığı bende kısıtlamıyorum.kahveye falan takılmasında maça razıyım.napsınlar onlarda öyle stres atıyorlar. şimdide gidemiyor zaten 6-7 ay oldu..ama arada maç oynayanları izlemeye gidiyor..

merhaba bende seninle aynı durumları yaşamız biriyim.senin benim gibi etrafta okadar cok varki adı üstünde erkek milleti.senin durumun cocuk psikolojsinden ki hiç takmaman gereken bir durum.enisonu olacak yeterki kendini inan ve güvenini sakın söndürme.bende dört yıllık evliyim ve bende uzak yerlerden evlenip geldim yaşadığım yere.bundan 1ay öncede 5aylık bebeğimi kaybettim.normal doğumla aldılar akabindede 5gün önce rahimde parça kalmış tekrar bide kürtaj oldum.herşeyin hayırlısını iste ve senin bu durum tamamiyle çocuk psikolojisinden

haklisin canim uzakta olunca tek dayanagimiz eslerimiz oluyo tabiki
allaha sukur mutlu bi yuvam var allah herkese huzur mutluluk versin.cok kotu gunlerim oldu gercekten ama gecti.ailenin yaninda olmamasi cok kotu bisey .esimin ailesi burda ama onlarda kopuk bi aile ve arada olan butun olumsuzluklar esimle daha cok kenetlenmemizi sagladi.herzaman senin burda benden baska kimsen yok ama ben kalabalik icinde oldugum halde yanlizim senden ve cocugumdan baska kimsem yok benim dedigi cok olmustur esimin.

Üzülme canım arkadaşım erkekler böyleler ince düşünce diye birsey % 10luk kısmında var sen üzülme sakın psikologlar bile diyorki insan kendi kendinin doktorudur üzülme böyle seyler gelip geçici sıkmamaya calıs canını

aynen öye sonunda anladım canım valla dun aksam dedım arkadaslarını gordu askım ıstersen donuste ben eve gıdım otur ddım yok askım ıstemıyorum dedı:) ben gonderıom gıtmıo ıstemedıgım zamanalrda teklıf sunuyo:)

ay canım cok gecmıs olsun ya üzüldüm olsun allah hakkında hayırlısı neyse onu versın bundada vardır bır hayır cocuk psıkolojısı aslında yoktu ben hormon tedavısı goruyorum daha gordugun gıbı 3aylık evlıyım doktora gıttım tahlılıme baktı fsh 12 lh 11 adam bana demesınmı sen gebe kalamazsın zor o anda delırdım nasıl kalamam dıye cunku burda bakıyorum mılletın degerı ucmus benımkının yanında bıraz da doktor bozdu psıkolojımı ama benım derdım yanlızlık bır sorun oldugunda kendımle ılglı ne kadar teelfonda anlatıcaksın bır arkadasım bıle yokve hala ben nereye geldıgımın farkında degılım daha alısamdım buralara korkuyorum hala dusunsene 12 daireli bi binadayım ve okadar cok ınsan yasıyokı bınada ve ben 3aydır burdayım bır allahın kulu yok basıma bısey gelse yok yani korkularım var o yuzdene esıme dıyorumkı aksam gıt ama saat 10dan sonra gitme

malesef canım erkekleri değiştirmek kolay değil... bazen erkek erkeğe takılmak isityorlar ya da mecbur kalabiliyorlar (kılıbık demesinler diye ) ama yanlız kalmak konusunda benim süper çözümlerim var

1. evi toparlıyorum, kendime bir çay ya da kahve yapıyorum. şöyle güzel bir film buluyorum heycanlı gizemli ya da komik... en az 2 saat geçmiş oluyor.
2. ip, boncuk, kumaş v.b şeylerle bişeyler üretmeye çalışıyorum. olmadı beğenmedim söküp tekrar yapıyorum ... (internette evde yapabileceğiniz çok güzel uğraşılar mevcut :))

3. kitap okuyorum (hatta heyecanlı bir kitapsa emin olun eşiniz eve geldiğinde hoşgeldin diye bi öpücük kondurup hemen geri kitaba koşacaksınız )

strese girmeyin arkadaşlar... bebek için uğraşıyorsak eğer biraz kendimize zaman ayıralım.. hatta bunu bi avantajmış gibi görelim. çünkü o bebiş olduğunda bırakın film izlemeyi fln saçımızı tarayacak , kendimize ayıracak bir dakka bile bulamııcaz

ya ben cok becerıksıızım ıncık boncuk ısınden anlamıorum olsa varya hıc sıkılmam heralde:) aslında super fıkır kocıs gelsnde gıdım kendıme kasnak falan boncuk alım peceteler varysa ondan yaparım:)

görümcemde dıo ıcme ılacları falna bırak dıo tsh yuksekı hep ılac kullandı 2sene hamıle kalamadı bırktı attı ılacları hop ertesı ay hamıle

buraya içimi dökünce cok rahatlıyorum esımle yıne tartıstık benım psıkolojım gercekten bozuldu ona neler dedım ayagım kasılıo yuruyemıom doktora gotureym dedı bnde suphelerım var dedım ıalc vercek ıcemıcem dedım olmezsın dedı hem bebek dotor gormeden onaylamadan ılac ıcsen bısey olmaz dedı ona gore hava hos ben cok korkuyorum ılac ıcmeye ya bana yardım edın ben suan suphelerım varken eger bebek varsa ılac ıcsem bısey olurmu kas gevsetıcı agrı kesıcı falan moralım cok bozuk benım zaten dınlemedım onu sınır oldu bana gebelık testı yaptım negatıf cıktı onada moralım bozuldu neden etrafımda kımse yok benım bu yanlızılıgıktan korkar oldum esımı cok sevıyorum ben böle davranırsam onu kaybedıcem dıye cok kokruyorum:S ne olur bana yardım edın