- 17 Temmuz 2013
- 2.446
- 2.991
- 333
senınkı daha zormus be canım ıyı sabırlıymısın bana bunları dese nolurdu bılmıom kucucuk seylerle kırıldım allahım sana bebıs nasıp etmıs yanlızlıgına ıns bızlerede nasıp eder evet cok onemlı hersey ılk senede daha 3ay bıttı bakalım daha nler olucak bu evlılıkte baktıgımda hıc pısman olmadım sukurler olsun ıns olmam da
canim yurtdisi cok farkli.burda yasayanlar anlar ancak.neler neler var burda turkiyeden gelipte baslarina gelmedik kalmayan.benim yasadiklarim bile bir hic onlarin yaninda.cok zor gunler gecirdim.o sozleri insallah hicbirzaman duymazsin.ama soyledikten sonrada pisman oluyodu ozur dilemiyodu ama bana hissettiriyodu.ben sinirliyken soylediklerime bakma sen diyodu hatta bi sure sonra.bana o sozu iki kere soyledi begenmiyosan kapi orda diye hic unutmuyorum daha yeni gelmistim yasadigim yere.2 ay bile olmamisti.eger birdaha soylersen ceker giderim birdaha da yuzuùmu goremezsin dedim.ama blof yapmiyodum ki esimde cok iyi biliyo blof yapmadigimi.kisilik olarakta oyleyim yapamiyacagim biseyi soylemem.birdahada soylemedi oyle bisey.daha sonra ailesiyle aramizda sorunlar oldu beni ezmelerine izin vermedi butun hepsini karsisina aldi.o olaylardan sonrada daha bi olgunlasti.yurtdisina gelen damat ve gelinlerin kaderidir canim bu.ezmeye sindirmeye calisirlar once.esler sahip cikiyosa ne ala cikmiyosa basa gelmeyen kalmiyo.o zor donemleri atlattim ama esim zor da olsa ilk zamanlar beni cok aglatsada bana sahip cikmasaydi eger suan evliligimiz coktan bitmisti zaten.sende aliscaksin esinde aliscak merak etme.o deisiklikleri sende farketceksin.insallah en kisa zamandada bebis gelirse ohhh ne guzel olur....
bu arada ben bugun kustum esime sabahtan beri konusmuyorum.kendi konusmak icin yer ariyo muhabbet etmeye calisiyo eskiden olsa ne oldu yine der bu kez o bana sinirlenir kuser giderdi.ama simdi gozumun icine bakiyo
ohh canima degsin az surunsun ben de ne fenayim ama dimi