• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece dertleşmek istiyorum:(

konun o kadar tanıdık ki bana....bende ilk aylar eşimle hep kavga ettım. bir türlü evli oldugu fıkrıne alışamadı.evlenınce yıne eskısı gibi olacagını zannettı heralde....
ama sonra ben anladım.çok sıkmamam lazım.ben evdeyımd ıye onu da eve kapatamazdım.
baktım arada ark ile takılınca evımız daha huzurlu bende seslenmedim.o da bazı seylerın farkın avardı ve dengeyı kurmaya çalıstı.
arada yıne tartısıyorduk ama ilk zamanlar kadar değil.

şimdi 2,5 yıllık evliyiz:nazar: o eski halinden eser yok şimdi:1: arkadasları yıne cok çagırıyor ama beni düşündüğünden gıtmıyor.
benım de yalnız oldugumu görüyor .
merak etme daha cok yenısınız zamanla düzelecek.
kendını sıkma.benım eşim de hafta da 2 kere maça gıdıyor.ramazan oldugu ıcın o saate mac alıyorlar.yerı gelıyor 12 ye maç aldıklarını bılırım.onlarda öyle stres atıyor.

Tek ben degilmisim en azindan haklisin canim Neyse en azindan mac muhabbetimiz kapandi esimle:-D ramazan bitsin yine baslarlar ben esime yeterince ilgi gosteriorum o da artik hak verdi bana nasil onun istemedigi seylerri benbyapmiom oda yapmicak:-D

valla arkads vardıda benmı olmadım yok napabılırım ben kımseyı baskı altına almıyorum tamammı benım kocam ramazan dan once he gıdıyordu aksam 6-7 macına ben gec saatlerde dısarda olmasını ıstemıyorum buda baskı degıl oda yaptıgı hatanın farkında evet psıkolojım bozuldu bız cok kalabalık bır olan bır aıleyız suan kımse yok sornlarım oluyo gıdemıyorum sacma sapan bıyer dısarda hıc bayan yok hep erkek dolu doktor yok bıtane var derdımı anlamıyo kac sendır calısıyorum eve kapandım daha ne olsun soylermısın bana yazık degılmı ben korkuyorum daha alısmadım gec saatlerde dısarda olmasını ıstemıyorum kocamdan baska kımım var benım burda yasamıosun aksam saatlerınde dısarının nasıl ıssız oldugunu bılemezsın

cnm bi sen değilsin bu durumu yaşayan..bende km'lerce uzağa geldim.bende çalışıyordum benimde ailem kalabalıktı ve ailemden ilk defa ayrıldım.kimsem yoktu üstüne eşim nöbet usulü çalışıyordu.bende korkudan evde sabaha kadar uyumazdım eşimi beklerdim ama alışıyosun yani.bu maç olayı bizdede vardı.burasıda paris değil burdada in cin top oynuyodu gecenin bi saati giderdi maça..aklım onda kalıyordu ama arkadaşlarıyla gidip geliyordu.şimdi sakatlandı oynayamıyor. kimsen olmadığı için insan eşine sarıyor ama sen abartmışsın biraz.belki daha yaşadığın yerin psikolojisine alışamadın ondandır büyük ihtimal.bana yazık değil mi diyosun sana yaptığı bişey yok eşinin Allah başka dert vermesin boşuna ağlıyosun. buradada doktor yok başka bir şehire gidiyorum bende..eşinle konuş araştır iyi bir doktor bul başka bir şehire götürsün seni doktora.. boşuna stres yapma yıllarca bebeği omayan var daha 3 ay olmuş. iyi bir doktor aklındaki sorulara cvp verir. :34:

konun o kadar tanıdık ki bana....bende ilk aylar eşimle hep kavga ettım. bir türlü evli oldugu fıkrıne alışamadı.evlenınce yıne eskısı gibi olacagını zannettı heralde....
ama sonra ben anladım.çok sıkmamam lazım.ben evdeyımd ıye onu da eve kapatamazdım.
baktım arada ark ile takılınca evımız daha huzurlu bende seslenmedim.o da bazı seylerın farkın avardı ve dengeyı kurmaya çalıstı.
arada yıne tartısıyorduk ama ilk zamanlar kadar değil.

şimdi 2,5 yıllık evliyiz:nazar: o eski halinden eser yok şimdi:1: arkadasları yıne cok çagırıyor ama beni düşündüğünden gıtmıyor.
benım de yalnız oldugumu görüyor .
merak etme daha cok yenısınız zamanla düzelecek.
kendını sıkma.benım eşim de hafta da 2 kere maça gıdıyor.ramazan oldugu ıcın o saate mac alıyorlar.yerı gelıyor 12 ye maç aldıklarını bılırım.onlarda öyle stres atıyor.
bu maç olayında herkez bi dönem atlatmış sanırım :1:
bizimki ayağını nasıl burktuysa bi ara maç oynayamadı. sonra düzeldiği sandı ama maç oynadıkça ağrısı geri geliyor diye artık gitmiyor..
bi maçı var zaten sosyal yaptığı bende kısıtlamıyorum.kahveye falan takılmasında maça razıyım.napsınlar onlarda öyle stres atıyorlar. şimdide gidemiyor zaten 6-7 ay oldu..ama arada maç oynayanları izlemeye gidiyor..

merhaba bende seninle aynı durumları yaşamız biriyim.senin benim gibi etrafta okadar cok varki:1: adı üstünde erkek milleti.senin durumun cocuk psikolojsinden ki hiç takmaman gereken bir durum.enisonu olacak yeterki kendini inan ve güvenini sakın söndürme.bende dört yıllık evliyim ve bende uzak yerlerden evlenip geldim yaşadığım yere.bundan 1ay öncede 5aylık bebeğimi kaybettim.normal doğumla aldılar akabindede 5gün önce rahimde parça kalmış tekrar bide kürtaj oldum.herşeyin hayırlısını iste ve senin bu durum tamamiyle çocuk psikolojisinden

yazdıklarını takip ettim okudum canım en köü şey gurbette olmak onun da verdiği yalnızlık tabiki Allah bizlere dayanma gücü versin insan en çok kötü zamanda arıyor anneyi babayı .... ne yapalım elden bir şey gelmiyor tabiki... bunun üstüne eşlerimiz destek çıkmazsa da yıkılıyoruz işte... o yüzden Allaha şükürler olsun ki er geç hatalarını anlayıp destek çıkanımız oluyorlar... ya hep odun gibi olanlar işte Allah onların eşlerine sabır versin diyorum bizler gene şanslısıyız kızlar onun için üzülmeyin diyorum ....
her başımız sıkıştığında kötü bir durum olduğunda Allahıma şükürler olsun halime benden daha kötü durumda olanlar da var diyip rahatlamamız önemli ....

haklisin canim uzakta olunca tek dayanagimiz eslerimiz oluyo tabiki
allaha sukur mutlu bi yuvam var allah herkese huzur mutluluk versin.cok kotu gunlerim oldu gercekten ama gecti.ailenin yaninda olmamasi cok kotu bisey .esimin ailesi burda ama onlarda kopuk bi aile ve arada olan butun olumsuzluklar esimle daha cok kenetlenmemizi sagladi.herzaman senin burda benden baska kimsen yok ama ben kalabalik icinde oldugum halde yanlizim senden ve cocugumdan baska kimsem yok benim dedigi cok olmustur esimin.

keske öyle olsa ılk defa böyle oluyo sımdı eve geldı tartıstık gıttı yattı canım cok yanıyo hala benı kırdıgının farkında degıl hala gormuyo nasıl krııldıgımı kımsem yok evet sadece esım var bırgun farkına varır heralde

Üzülme canım arkadaşım erkekler böyleler ince düşünce diye birsey % 10luk kısmında var sen üzülme sakın psikologlar bile diyorki insan kendi kendinin doktorudur üzülme böyle seyler gelip geçici sıkmamaya calıs canını :(

Üzülme canım arkadaşım erkekler böyleler ince düşünce diye birsey % 10luk kısmında var sen üzülme sakın psikologlar bile diyorki insan kendi kendinin doktorudur üzülme böyle seyler gelip geçici sıkmamaya calıs canını :(

aynen öye sonunda anladım canım valla dun aksam dedım arkadaslarını gordu askım ıstersen donuste ben eve gıdım otur ddım yok askım ıstemıyorum dedı:) ben gonderıom gıtmıo ıstemedıgım zamanalrda teklıf sunuyo:)

cnm bi sen değilsin bu durumu yaşayan..bende km'lerce uzağa geldim.bende çalışıyordum benimde ailem kalabalıktı ve ailemden ilk defa ayrıldım.kimsem yoktu üstüne eşim nöbet usulü çalışıyordu.bende korkudan evde sabaha kadar uyumazdım eşimi beklerdim ama alışıyosun yani.bu maç olayı bizdede vardı.burasıda paris değil burdada in cin top oynuyodu gecenin bi saati giderdi maça..aklım onda kalıyordu ama arkadaşlarıyla gidip geliyordu.şimdi sakatlandı oynayamıyor. kimsen olmadığı için insan eşine sarıyor ama sen abartmışsın biraz.belki daha yaşadığın yerin psikolojisine alışamadın ondandır büyük ihtimal.bana yazık değil mi diyosun sana yaptığı bişey yok eşinin Allah başka dert vermesin boşuna ağlıyosun. buradada doktor yok başka bir şehire gidiyorum bende..eşinle konuş araştır iyi bir doktor bul başka bir şehire götürsün seni doktora.. boşuna stres yapma yıllarca bebeği omayan var daha 3 ay olmuş. iyi bir doktor aklındaki sorulara cvp verir. :34:

AYNEN ÖYLE COK VAR BEN COK DUYGUSALIM BILMIYORUM DUSUNSENE AGLAMAKTAN ESIMLE TAM BIR HAFTA BIRLIKTE OLMADIM:) ODA DOKUNMADI BENI ANLADI AİLE DEYINCE CANIM COK YANIO NEYSE DOKTOR MESELESİ İNŞALLAH ÇÖZÜLCEK SU ADET GUNUM GECIKIRSE VEYA OLURSAM 3.GÜNÜ GİDCEM BAKALIM ÖNCEDEN HASTANEDE CALISTIGIM ICIN COGU SEYI BILIYORUM ASLINDA AMA BURDAKI DOKTORADA BİŞEY DİYEMIYORUM BURASI DOĞU DOĞUM COK OLUYO TEK DOKTOR OLMAK COK KOTU DEVLETTEKI DOKTORU DOVDULER ISTIFA ETTI GITTI ADAM ARTIK UMURSAMIYO BELKIDE): EN DOGRUSU MERKEZLERE GİTMEK BENDE ÖYLE YAPICM DUSUNSENE MUAYENEYE GIDIYORUM KADIN DOGUM YAPICAK DOKTOR MUDAHALE ETMIYO DEVLET HASTANESINE GONDERIO BN DOGUM YAPSAM O AN DOKTORA NELER DERIM:) MILLET COK SAKİN AMA BUDA BİZM SINAVIMIZ GALIBA HAYIRLISI OLSUN

merhaba bende seninle aynı durumları yaşamız biriyim.senin benim gibi etrafta okadar cok varki:1: Adı üstünde erkek milleti.senin durumun cocuk psikolojsinden ki hiç takmaman gereken bir durum.enisonu olacak yeterki kendini inan ve güvenini sakın söndürme.bende dört yıllık evliyim ve bende uzak yerlerden evlenip geldim yaşadığım yere.bundan 1ay öncede 5aylık bebeğimi kaybettim.normal doğumla aldılar akabindede 5gün önce rahimde parça kalmış tekrar bide kürtaj oldum.herşeyin hayırlısını iste ve senin bu durum tamamiyle çocuk psikolojisinden

ay canım cok gecmıs olsun ya üzüldüm olsun allah hakkında hayırlısı neyse onu versın bundada vardır bır hayır cocuk psıkolojısı aslında yoktu ben hormon tedavısı goruyorum daha gordugun gıbı 3aylık evlıyım doktora gıttım tahlılıme baktı fsh 12 lh 11 adam bana demesınmı sen gebe kalamazsın zor o anda delırdım nasıl kalamam dıye cunku burda bakıyorum mılletın degerı ucmus benımkının yanında bıraz da doktor bozdu psıkolojımı ama benım derdım yanlızlık bır sorun oldugunda kendımle ılglı ne kadar teelfonda anlatıcaksın bır arkadasım bıle yokve hala ben nereye geldıgımın farkında degılım daha alısamdım buralara korkuyorum hala dusunsene 12 daireli bi binadayım ve okadar cok ınsan yasıyokı bınada ve ben 3aydır burdayım bır allahın kulu yok basıma bısey gelse yok yani korkularım var o yuzdene esıme dıyorumkı aksam gıt ama saat 10dan sonra gitme(:

malesef canım erkekleri değiştirmek kolay değil... bazen erkek erkeğe takılmak isityorlar ya da mecbur kalabiliyorlar (kılıbık demesinler diye ) :52: ama yanlız kalmak konusunda benim süper çözümlerim var :3:

1. evi toparlıyorum, kendime bir çay ya da kahve yapıyorum. şöyle güzel bir film buluyorum heycanlı gizemli ya da komik... en az 2 saat geçmiş oluyor.
2. ip, boncuk, kumaş v.b şeylerle bişeyler üretmeye çalışıyorum. olmadı beğenmedim söküp tekrar yapıyorum :6:... (internette evde yapabileceğiniz çok güzel uğraşılar mevcut :))

3. kitap okuyorum:68: (hatta heyecanlı bir kitapsa emin olun eşiniz eve geldiğinde hoşgeldin diye bi öpücük kondurup hemen geri kitaba koşacaksınız :23:)

strese girmeyin arkadaşlar... bebek için uğraşıyorsak eğer biraz kendimize zaman ayıralım.. hatta bunu bi avantajmış gibi görelim. çünkü o bebiş olduğunda bırakın film izlemeyi fln saçımızı tarayacak , kendimize ayıracak bir dakka bile bulamııcaz :emir_bebek:

malesef canım erkekleri değiştirmek kolay değil... bazen erkek erkeğe takılmak isityorlar ya da mecbur kalabiliyorlar (kılıbık demesinler diye ) :52: ama yanlız kalmak konusunda benim süper çözümlerim var :3:

1. evi toparlıyorum, kendime bir çay ya da kahve yapıyorum. şöyle güzel bir film buluyorum heycanlı gizemli ya da komik... en az 2 saat geçmiş oluyor.
2. ip, boncuk, kumaş v.b şeylerle bişeyler üretmeye çalışıyorum. olmadı beğenmedim söküp tekrar yapıyorum :6:... (internette evde yapabileceğiniz çok güzel uğraşılar mevcut :))

3. kitap okuyorum:68: (hatta heyecanlı bir kitapsa emin olun eşiniz eve geldiğinde hoşgeldin diye bi öpücük kondurup hemen geri kitaba koşacaksınız :23:)

strese girmeyin arkadaşlar... bebek için uğraşıyorsak eğer biraz kendimize zaman ayıralım.. hatta bunu bi avantajmış gibi görelim. çünkü o bebiş olduğunda bırakın film izlemeyi fln saçımızı tarayacak , kendimize ayıracak bir dakka bile bulamııcaz :emir_bebek:

ya ben cok becerıksıızım ıncık boncuk ısınden anlamıorum olsa varya hıc sıkılmam heralde:) aslında super fıkır kocıs gelsnde gıdım kendıme kasnak falan boncuk alım peceteler varysa ondan yaparım:)

AYNEN ÖYLE COK VAR BEN COK DUYGUSALIM BILMIYORUM DUSUNSENE AGLAMAKTAN ESIMLE TAM BIR HAFTA BIRLIKTE OLMADIM:) ODA DOKUNMADI BENI ANLADI AİLE DEYINCE CANIM COK YANIO NEYSE DOKTOR MESELESİ İNŞALLAH ÇÖZÜLCEK SU ADET GUNUM GECIKIRSE VEYA OLURSAM 3.GÜNÜ GİDCEM BAKALIM ÖNCEDEN HASTANEDE CALISTIGIM ICIN COGU SEYI BILIYORUM ASLINDA AMA BURDAKI DOKTORADA BİŞEY DİYEMIYORUM BURASI DOĞU DOĞUM COK OLUYO TEK DOKTOR OLMAK COK KOTU DEVLETTEKI DOKTORU DOVDULER ISTIFA ETTI GITTI ADAM ARTIK UMURSAMIYO BELKIDE): EN DOGRUSU MERKEZLERE GİTMEK BENDE ÖYLE YAPICM DUSUNSENE MUAYENEYE GIDIYORUM KADIN DOGUM YAPICAK DOKTOR MUDAHALE ETMIYO DEVLET HASTANESINE GONDERIO BN DOGUM YAPSAM O AN DOKTORA NELER DERIM:) MILLET COK SAKİN AMA BUDA BİZM SINAVIMIZ GALIBA HAYIRLISI OLSUN

canım benim hem duygusalsın hemde psikolojin bozulmuş senin..eşinle sakin bir dille tekrar konuş adet oluncada başka merkezdeki doktora beraber gidin..hiç strese sokma kendini yada eşinide şartlama normal akışına bırak..zaten hamilelik beklemenin kendince ayrı bir stresi var.. bi problemin yok inşallah doktorluk pko vs.

canım benim hem duygusalsın hemde psikolojin bozulmuş senin..eşinle sakin bir dille tekrar konuş adet oluncada başka merkezdeki doktora beraber gidin..hiç strese sokma kendini yada eşinide şartlama normal akışına bırak..zaten hamilelik beklemenin kendince ayrı bir stresi var.. bi problemin yok inşallah doktorluk pko vs.

valla doktor oyle teshıs falan koymadı sadece degerlerım degısıo ara sıra adet olamadım dugunden sonra ongun gectı ole dgıttım ılac tedavısı 3ay verdı ıste o bıttı ama bakıcam bnde adetımı beklıom yada bebeısımı bakalım hayırlısı her ıkısındede farklı doktora gıdıcem evet psıkolojım bozuldu buralarda zor ya kocısımıde uzuyorum ıster ıstemez ıste konusrutuk acık acık allaha sukur suan cok ıyıyız

valla doktor oyle teshıs falan koymadı sadece degerlerım degısıo ara sıra adet olamadım dugunden sonra ongun gectı ole dgıttım ılac tedavısı 3ay verdı ıste o bıttı ama bakıcam bnde adetımı beklıom yada bebeısımı bakalım hayırlısı her ıkısındede farklı doktora gıdıcem evet psıkolojım bozuldu buralarda zor ya kocısımıde uzuyorum ıster ıstemez ıste konusrutuk acık acık allaha sukur suan cok ıyıyız

Allah ağzınızın tadını bozmasın cnm birbirinize destek olmanız çok önemli..problem yoksa hiç korkma Allahın izniyle olur inşallah :34: inşallah adetin değilde bebişin gelir. Beklenmeyen adet tarihin ne zaman? hamiş kalırsan mutlaka yaz durumunu takip edicem.Rabbim gönlünüze göre versin :34:

Allah ağzınızın tadını bozmasın cnm birbirinize destek olmanız çok önemli..problem yoksa hiç korkma Allahın izniyle olur inşallah :34: inşallah adetin değilde bebişin gelir. Beklenmeyen adet tarihin ne zaman? hamiş kalırsan mutlaka yaz durumunu takip edicem.Rabbim gönlünüze göre versin :34:

amin ayın 30 u cnm ıns bebıstır ya cok ıstıyoruz bebıs belkı delı dıcekler bana erkenden ama ben herseyı guzel yasamak ıstoıyorum benımle buyusun ıstıyorum dsunsene annem veya esımın aılesı yardım etmıcek herseyıyle ben ılgılenıcem vala cok heyecanlıyım ıns bebıstır yazmazmıyımmm anında ılan verıcem tabı negatıfsede gercı uzulmem bu ay bıraz fazla umıtlendım ama daha yenı evlıyım allahım elbet bırgun ansıp eder banada mucızemı:)

amin ayın 30 u cnm ıns bebıstır ya cok ıstıyoruz bebıs belkı delı dıcekler bana erkenden ama ben herseyı guzel yasamak ıstoıyorum benımle buyusun ıstıyorum dsunsene annem veya esımın aılesı yardım etmıcek herseyıyle ben ılgılenıcem vala cok heyecanlıyım ıns bebıstır yazmazmıyımmm anında ılan verıcem tabı negatıfsede gercı uzulmem bu ay bıraz fazla umıtlendım ama daha yenı evlıyım allahım elbet bırgun ansıp eder banada mucızemı:)

amin inşallah canım.bencede erken değil keşke bende evlenir evlenmez başlasaymışım tedaviyee..bende bebeğime kendim bakmak kendim eğitmek istiyorum bencede en mantıklısı o zaten :34: tedavilerle zar zor bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu 3 aylıktı kalbi durdu.. Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimizee..negatif olursada üzülme daha çok yeni evlisiniz..hep hayırlısını ,sağlıklısını dile Allahtan :34: benim yaşadığım acının tarifi yok ama yinede umutla bakıyorum geceleğe asla isyan etmiyorum inşallah yine olucakk :34:

amin inşallah canım.bencede erken değil keşke bende evlenir evlenmez başlasaymışım tedaviyee..bende bebeğime kendim bakmak kendim eğitmek istiyorum bencede en mantıklısı o zaten :34: tedavilerle zar zor bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu 3 aylıktı kalbi durdu.. Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimizee..negatif olursada üzülme daha çok yeni evlisiniz..hep hayırlısını ,sağlıklısını dile Allahtan :34: benim yaşadığım acının tarifi yok ama yinede umutla bakıyorum geceleğe asla isyan etmiyorum inşallah yine olucakk :34:

inşallah canım rabbim tekrar nasıp eder sana uzulmcıem takmıcam zaten zor gıbı yumrtlama donemınde esımın memleketındeyım:D: sonra eylule olursa olur ekımde annemlere gıdıcem oda yumurtlamam denk gelıo.çd bu gıdıste kasıma kalırım:)

görümcemde dıo ıcme ılacları falna bırak dıo tsh yuksekı hep ılac kullandı 2sene hamıle kalamadı bırktı attı ılacları hop ertesı ay hamıle:D

buraya içimi dökünce cok rahatlıyorum esımle yıne tartıstık benım psıkolojım gercekten bozuldu ona neler dedım :( ayagım kasılıo yuruyemıom doktora gotureym dedı bnde suphelerım var dedım ıalc vercek ıcemıcem dedım olmezsın dedı hem bebek dotor gormeden onaylamadan ılac ıcsen bısey olmaz dedı ona gore hava hos ben cok korkuyorum ılac ıcmeye ya bana yardım edın ben suan suphelerım varken eger bebek varsa ılac ıcsem bısey olurmu kas gevsetıcı agrı kesıcı falan moralım cok bozuk benım zaten dınlemedım onu sınır oldu bana gebelık testı yaptım negatıf cıktı onada moralım bozuldu neden etrafımda kımse yok benım bu yanlızılıgıktan korkar oldum esımı cok sevıyorum ben böle davranırsam onu kaybedıcem dıye cok kokruyorum:S ne olur bana yardım edın