Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

ben de sormak istiyorum.. ikiimiz de buğday tenliyiz.. o biraz daha açık sayılabiliri.. saç rengi de işe yarıyorsa ikimizin de koyu

bütün aşk kartları sizin falda valla :)
kalp kartlarınız bir arada çıkmış sevginin hakim olduğu bir ilişki. sevgilinin (nedense eşin diyesim geliyor her seferinde :) ) düşündüğü iki esmer insan var bayan mı erkek mi bilmiyorum bunlar. belki bir çifttir belki akrabaları arkadaşları falandır. bir de açık tenli bir bayan çıkmış aranızda. dallas gibi oldu bu da anlam veremedim tam. arkadaşlarınız mı var acaba tanıştırmaya çalıştığınız. ikinizle de alakalı kişiler bunlar. kendinizden çok başkaları çıktı. kendi ilişkinize yeterince önem vermiyorsunuz sanırım, çevrenizdeki insanları ve onların sorunlarını daha öncelikli görüyorsunuz

Ben de ayrılma sürecinde olduğum sevgilim de beyaz tenli koyu kahve saçlı, kahve gözlüyüz, ben ondan daha beyazım... Bana da bakar mısın? Şimdiden teşekkür ederim

ayrılma sürecinde olma sebebiniz başka birilerinin varlığı mı. aslında falını yorumlamayı istemedim ama istersen yazayım dediğimde yaz diyeceğini tahmin ediyorum o yüzden yazıyorum.
senin kalbin onun yanında görünüyor. ama aranızda iki ayrı bayan çıkmış. biri kumral biri esmer. bu kişiler ayrılığınıza sebep mi yoksa barıştırmak için destek mi bilemiyorum. kumral kişi erkeğin yanında olan onun düşündüğü biri, esmer ikinizin arasında çıkmış, hanginize yakın bilemiyorum

mümkünse banada bakın
ben açık esmerim
o benden biraz daha açık

beden kartlarınız bir arada çıkmış. birlikteliğiniz sizi mutlu ediyor fazlasıyla. erkekten yana duygu yoğunluğu daha fazla görünüyor, yanında sevgi kartı çıkmış. senin esmer bayan arkadaşın var, bir de açık tenli erkek arkadaşın. bu ikisi birbirlerine yakınlaşmak için senden yardım istiyor sanırım, ya da sen ara yapmak istiyorsun.

bende istiyorum bende bende :KK66:

Ben kumralım, sevdiğim sarışın :)

sevgi dolu bir görüşmeniz var. bu görüşme talebi senden geliyor. sevgilinin bazı sorunları görünüyor seninle paylaşamıyor sanırım. senden uzakta çıkmış sorunlar, sana yansıtmaktan çekiniyor olabilir.

ben kumral sevgilim açık esmer :KK8::KK8::KK8:

kendime kumral yazdım ama aslında ben ne çok kumralım nede çok beyaz tenli sarışın ikisinin ortası bişeyim iştee:KK9::KK9:

Son düzenleme:
Ben esmerim.. acik esmermi koyu esmer mi bilmiyorum. cagla sikel kadar koyu degilim mesela.
o da acik beyaz tenli, hatta pembemsi biraz haha:KK70: ben daha koyuyum yani :KK70:

şu an sevgili misiniz ki? sanki burda sevgili olmaya çalışıyorsunuz gibi çıkmış. henüz birbirinize tam güvenememiş, birbirinizden tam emin olamamış gibisiniz. erkek yakınlaşmak için fırsat arıyor sen kaçıyormuşsun gibi. birazcık zaman gerekiyor çok kısa bir zaman. sonra gelsin yakınlaşma :)

Merhaba Jadaloz umarım geç kalmamışımdır...
Erkek arkadaşım kumral bende kumralım ama o benden daha açık tenlidir.

ay bende geldim :) ikimizdee beyaz tenliyiz ama ben ona göre daha beyazım teşekkür ederimmm şimdidennn :)

Ben de esmer gibiyim ana esmerden biraz açık tenliyim.sevgilim tam esmer

merhabalar arkadaşım için bakabilir misiniz? :) arkadaşım esmer sevgilisi beyaz tenli..

merhaba :)
arkadaşın sevgilisini çok seviyor ama sevgilisi biraz bencil gibi görünüyor. kendini sevgisinden ve sevgilisinden daha çok düşünüyor. arkadaşının yanında beyaz tenli bir bayan var yakınında olan sevdiği bir insan. aileden olabilir, aileden değilse de ailesinden gibi gördüğü birisi. sorunlarını üzüntülerini mutluluklarını paylaştığı kişi

Bende istiyorum bendee lütfenn :KK16:
Ben beyaz tenliyim
Sevdiceğim esmerr
:KK16:

Şimdiden çok teşekkür ederimm..
:KK16:

Jadaloz canm ben beyaz/buğday tenliyim,

yeni tanıştığım ve hoşlandığım birisi var esmer..

şimdiden çok merak ediyorum yorumlarını öptümm

merhaba canım bana da bakarsan sevinirim
ben beyaz buğday arası resimdeki gibiyim saçlarım siyah. resim seni yanıltmasın artık sarışın değilim boyaydı...
sevgilim ise esmer tenli

şimdiden teşekkür ediyorum

sevgiilinle aranda mesafe çıkmış canım. araız açıksa bununla ilgili olabilir değilse, yol olarak mesafe olabilir. beden kartlarınız beraber çıkmış ama kalp kartlarınız ayrı düşmüş. aranızdaki mesafeyle alakalı diye düşünüyorum. bu mesafenin ardından gelen bir yenilik var sana. evlilik kartı çıkmış yanınızda :)

Canım bana da bakar mısın lütfen :)

Ben esmerden biraz açık tenliyim tam esmer değil erkek arkadasim da aynı sekilde ama o benden daha koyü :)

Lütfen lütfen

X