Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

evlilik düşünceniz mi var? evlilik kartınız çıktı. ayrı yerlerde misiniz birbirinizden ayrı düşmüşsünüz ama bu gönül bağı olarak ayrılık değil uzaklıklar girmiş sanki aranıza. öyle özlemişsiniz ki birbirinizi. erkek seninle görüşmek istiyor ve bu konuda elinden geleni yapıyor

Ay inanmıyoruum :KK1: Aslında yakınlarda falan evlilik yok ama o deli gibi istiyor.. :KK9:

Uzaklıklar girmişti 2 ay şimdi yakınız ama 2 haftada bir görüyoruz..

Görüşmek istiyor ama ben nazlanıyorum :KK1:

Çok özledik evet :KK5:

Canım yüreğine emeğine sağlık çok teşekkürler.. Bir de beraber bir geleceğimiz olacakmı öğrenmem mümkün mü?

Okuyunca merak ettim ben de...
Bakamazsanız da canınız sağolsun...:KK75:

İkimiz de esmeriz, sevgilim daha koyu esmer.

merhaba ben koyu esmerim o da açık esmer, falıma bakarsanız sevinirim :)

Ben açık esmerim. O ise sarıya yakın kumral diyeyim :)) Teşekkürler şimdiden

sarıya yakın dediğin için sarışın aldım. daha koyu kumrallara diğer kartı seçiyorum :)
ilişkinizde hemen hemen her şey istediğin gibi. tam aradığım adam diyenlerdensin sanırım. ilişkinin merkezine seni koymuş. genelde bir dediğini iki etmeyen bir tavrı var. tabi bazen kendine de bir şeyler istemiyor değil :) duygusal bir insan sanırım sevgilin. hani bazıları önce fiziğe değer verir ya öyle biri değil. bedenin değil onun için öncelikli olan.

yaa bende istiyorum lütfeeennnnn,
hemen yazıyorum..
kumral ve kumral ten renklerimiz aynı yani..eşimin ten rengi biraz daha açık...
diyiver bişeyler hadi :)

kart kesiminde de açılımda da mesafe ve sevgi kartlarınız çıktı. aranızda sorun varsa bununla alakalı çıkmış olabilir. senden yana yakınlaşma isteği görünüyor. fiziksel bir yakınlaşma ihtiyacı hissediyorsun. seninle çok ilgilenemiyor sanırım. şu sıralar düşündüğü başka biri var. kumral tenli bir erkek. akrabası kardeşi falan olabilir. onunla ilgili olaylara kafa yoruyor.

ikimizde esmer sayılırız ama o benden daha açık tenli.

bakabilir misin acaba merak ettim :KK23:

ikinizden yana da mesafe kartı çıktı beraber misiniz bilemiyorum ama şu an birbirinize kırgınsınız sanırım. bu mesafe erkekte daha yoğun. sen ondan bir adım bekliyorsun. kalpleriniz arasında başka bir erkek çıkmış. açık tenli bir erkek. bu kişiyle bir görüşmeniz var. ortak bir arkadaşınız olabilirr bu kişi.

ikinizle de alakalı sorun kartları çıktı. bu sorunlar yüzünden aranız biraz açılmış gibi. sevginiz hala var ama düşüncelisiniz de aynı zamanda. senin yanında açık tenli bir erkek çıktı. yanında başka kart yok o yüzden hakkında yorum yapamıyorum. seninle ilgilenen biri olabilir veya ailenden biri olabilir.... olasılıkları arttırabiliriz :)

e bunları bende biliyorum o aramızda sorun olan erkekle ne olacak birleşecek miyiz ? :26::KK17:

ikinizden yana da mesafe kartı çıktı beraber misiniz bilemiyorum ama şu an birbirinize kırgınsınız sanırım. bu mesafe erkekte daha yoğun. sen ondan bir adım bekliyorsun. kalpleriniz arasında başka bir erkek çıkmış. açık tenli bir erkek. bu kişiyle bir görüşmeniz var. ortak bir arkadaşınız olabilirr bu kişi.

aa tüh akşam üzeri bir kırgınlık yaşadık onunla ilgili çıkmış sanırım..

Başlıkta da söylediğim gibi bu sadece bugüne özel. Normalde diğer topiğimde kahve falıma yorum yapanlara fal açıyordum, gelenler bilirler.
Bugün yeterince vaktim var bu yüzden isteyen herkese fal açıcam ama lütfen birden fazla istemesin gelen arkadaşlarım.
İskambil aşk falı açıyorum, herhangi bir soru sormanıza gerek yok. Genel olarak bakabilir misin diyenler oluyor sadece aşk için açmayı biliyorum. Sonuçları, tutarlılığı hakkında iddialı değilim, tutmayadabilir falım. Genelde çıktığını söylüyorlar ama hiçbir şey tutmadı diyenler de oluyor.

Fal bakımı için

kendi ten renginiz (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)
baktırmak istediğiniz kişinin ten rengi (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)

eğer ikinizin ten rengi de aynı ise hanginizin daha açık olduğunu yazmanız yeterli.

jadaloozz...ben ben ben istiyoruummm acep teklifin hala geçerli mii???
benim ten rengim buğday erkek arkadaşım esmer
vaktini ayrırısan çooook seviniriimm .....<3

X