Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

Banada bakarmısın? :26:
Eşim açık esmer,ben açık kumral.şimdiden teşekkür ederim.:KK16:

ne olur banada bak çok kötü durumdayımmmm
bende eşimde esmer ben daha açığım

sorunlarınızı aşmanız için zamana ihtiyacınız var ne çok uzun ne çok kısa bu zaman. eşin senin yanında görünüyor, gönlü sende. aranızda da sevgi kartı çıktı. açılımda herhangi bir sorun çıkmadı gayet güzel çıktı her şey.

jado bende sıraya girmiştim. önceden baktın diye mi açmadın. Ikimiz de kumralız. Ben daha koyu tenliyim. :KK34:

canım ben siyah saçlı buğday tenliyim, şuan hayatımda kimse yok. acaba bana genel olarak bakar mısın?:KK14: şimdiden teşekkürler.

3.yazışım lütfen bana da bakar mısınız Jadaloz :))))

BEn esmerden açık tenliyimtenim açık tam esmer sayılmam erkek arkadaşım da benimle aynı ama benden daha koyu, Lütfen bana da bakar mısın :)

ikinizle de alakalı sorun kartları çıktı. bu sorunlar yüzünden aranız biraz açılmış gibi. sevginiz hala var ama düşüncelisiniz de aynı zamanda. senin yanında açık tenli bir erkek çıktı. yanında başka kart yok o yüzden hakkında yorum yapamıyorum. seninle ilgilenen biri olabilir veya ailenden biri olabilir.... olasılıkları arttırabiliriz :)

ama varya her şeyi bilmişsin :KK76: bi de o sorun olan erkekle barışıp barışmayacağımızı söyleyebilirsen benden mutlusu olmaz şu an ayrıyız da:KK30: ii bayramlar şimdiden

Arkadaşlar fal bakımı sadece bugün içindi, saat bayağı ilerledi daha bakmam gereken 6 sayfa var, 12ye kadar ancak bitirebilirim.
bu yazımdan sonra yazan olursa açılım yapamıycam kusura bakmayın.

baktırmak isteyen olursa bu sayfamda kahve falıma yorum yapanlara başka zaman da iskambil açıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun.html

şuana kadar yazılanlara bakacak mısınız peki ?
3 defa yazdım da canım
çok istiyorum bakmanı

ben kumralım o esmer :) teşekkür ederim.

sana bir teklif var ama bu teklif onda veya sende sıkıntılara yol açabilir. sevgilin seninle görüşmek istiyor pek görüşemiyorsunuz sanırım. sana sevgisi sonsuz görünüyor. senin özlediğin birisi var açık tenli bir erkek. sorunlar yaşadığın birisi bu ama artık sorunlar unutulsun istiyorsun

sana bir teklif var ama bu teklif onda veya sende sıkıntılara yol açabilir. sevgilin seninle görüşmek istiyor pek görüşemiyorsunuz sanırım. sana sevgisi sonsuz görünüyor. senin özlediğin birisi var açık tenli bir erkek. sorunlar yaşadığın birisi bu ama artık sorunlar unutulsun istiyorsun

teşekkür ederim :KK3:

Okuyunca merak ettim ben de...
Bakamazsanız da canınız sağolsun...:KK75:

İkimiz de esmeriz, sevgilim daha koyu esmer.

o kadar güzel bir birliktelik ki. kart dizilimi de harika çıktı. sen ona deli gibi aşıksın, o sana. açık tenli bir bayan çıktı özlenmiş olan biri. sevgilinle alakalı biri gibi görünüyor.

canım bana da fal bakabilirsen sevinirim, :)
ben kumralım, o esmer
hadi bakalım ne çıkacak :KK9:

evlilik kartı çıktı size. sorunlar yaşayabilirsiniz bu süreçte. ikinizden yana da evlilik isteği görünüyor. erkekten yana sorunlar görünüyor. ailesiyle ilgili problemler yaşayabilir. bunlar size yansıyabilir ve aranıza mesafeler girebilir

o kadar güzel bir birliktelik ki. kart dizilimi de harika çıktı. sen ona deli gibi aşıksın, o sana. açık tenli bir bayan çıktı özlenmiş olan biri. sevgilinle alakalı biri gibi görünüyor.

Ağzınıza, bakan ellerinize, hisseden yüreğinize sağlık.
Çok teşekkürler...
:KK9:

canım merhaba bende baktırmak istiyorum ama ben evliyim...
ikimizde kumralız beyaz tenliyiz ama ben daha beyazım....haneye bakabiliyormusun tatlım bir kaç sorun var gibi ama ...teşekkürler canım şimdiden..ellerine sağlık....

canım kusura bakm ben az önce yazmıştım ama konuyu sonra okudum...o zaman eşimle ilişkimize bakarmısın ..şimdiden çok teşekkürler...

merhaba ben koyu esmerim o da açık esmer, falıma bakarsanız sevinirim :)

merhaba :) avatarını sevdim sevdiğim bir anime deat note :)

erkeğin kalbi senin yanında görünüyor ama senin kalbin ondan biraz uzakta çıkmış. iki kişi arasında mı kaldın bilemiyorum ya da unutamadığın birisi de olabilir. açık tenli bir erkek var. bu kişiyle görüşmek istiyorsun.

ben de yazayım o zaman ben açık esmer, o sarışınn :) şimdiden teşekkürler

X