- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kumralım, erkek arkadaşım sarışın. Zamanın olupta fal yorumlarını paylaşırsan sevinirim :) Merak ettim.
Bana da bakabilirsen cok sevinirim.
Aslinda ten renklerimiz ayni ama sanirim illa biri acik olcaksa o daha acik.
Simdiden cok tesekkürler.
kusura bakma ama benzerlik dikkatimi çekti chloes değilsin değil mi? tenleriniz de yakın görünüyor
bir görüşme görünüyor sizin için, erkek arkadaşından mutlu olacağın bir teklif alıyorsun. sevgilini seviyorsun ama o senden biraz uzak görünüyor. kalplerinizin arasına esmer bir erkek girmiş. erkeğin yanında da çok koyu tenli olmayan esmer bir bayan var. bu bayanla aranıza giren esmer erkek arasında bir bağlantı görünüyor. belki eşi sevgilisi falandır.
ikimizde kumralız bakabilirsen sevinirim :) acık kumral 2 mizde..
Başlıkta da söylediğim gibi bu sadece bugüne özel. Normalde diğer topiğimde kahve falıma yorum yapanlara fal açıyordum, gelenler bilirler.
Bugün yeterince vaktim var bu yüzden isteyen herkese fal açıcam ama lütfen birden fazla istemesin gelen arkadaşlarım.
İskambil aşk falı açıyorum, herhangi bir soru sormanıza gerek yok. Genel olarak bakabilir misin diyenler oluyor sadece aşk için açmayı biliyorum. Sonuçları, tutarlılığı hakkında iddialı değilim, tutmayadabilir falım. Genelde çıktığını söylüyorlar ama hiçbir şey tutmadı diyenler de oluyor.
Fal bakımı için
kendi ten renginiz (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)
baktırmak istediğiniz kişinin ten rengi (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)
eğer ikinizin ten rengi de aynı ise hanginizin daha açık olduğunu yazmanız yeterli.
ben hep koyu esmer diye açıyodum kız senin falını :)
karmaşık bi fal çıktı. beden kartlarınız ve kalp kartlarınız bir arada çıkmış ama falınızda başkaları da var. erkeğin yanında kumral bir bayan var onunla yakınlaşma kartı var aralarında. senin yanında da esmer birinin kalbi var koyu esmer. çözmeniz gereken sorunlarınız var bu kişiyle
hanginizin daha açık olduğunu belirtmenizi yazmıştım ama. bu şekilde açılım yapamam