Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

Ben de ayrılma sürecinde olduğum sevgilim de beyaz tenli koyu kahve saçlı, kahve gözlüyüz, ben ondan daha beyazım... Bana da bakar mısın? Şimdiden teşekkür ederim

Ben kumralım, erkek arkadaşım sarışın. Zamanın olupta fal yorumlarını paylaşırsan sevinirim :) Merak ettim.

kusura bakma ama benzerlik dikkatimi çekti chloes değilsin değil mi? tenleriniz de yakın görünüyor

bir görüşme görünüyor sizin için, erkek arkadaşından mutlu olacağın bir teklif alıyorsun. sevgilini seviyorsun ama o senden biraz uzak görünüyor. kalplerinizin arasına esmer bir erkek girmiş. erkeğin yanında da çok koyu tenli olmayan esmer bir bayan var. bu bayanla aranıza giren esmer erkek arasında bir bağlantı görünüyor. belki eşi sevgilisi falandır.

Bana da bakabilirsen cok sevinirim.

Aslinda ten renklerimiz ayni ama sanirim illa biri acik olcaksa o daha acik.

Simdiden cok tesekkürler.

kumralın açığı koyusu mu esmerin mi bilemedim onu yazmayı unutmuşsun :)
ben kumral olarak yorumluyorum o zaman...

ilişkinizin ana kahramanı sevgilin. yani her şey bana olsun her güzellik beni bulsun diyenlerden. bazen sana aşırı bencilce davranışları olabiliyor. sevgi yok mu dersen evet sevginiz aşkınız çok güzel, birlikteliğiniz sizi mutlu ediyor. ama dediğim gibi sen bazen arka planda kalabiliyorsun

Cnm emin ol bence sevindirdin herkesi :))))) sende yoruldun ama :))
Jado bana da bakabiliyor misun? Ben beyaz tenliyim sacim kestane o diyebilcegim kimse yok :))

kusura bakma ama benzerlik dikkatimi çekti chloes değilsin değil mi? tenleriniz de yakın görünüyor

bir görüşme görünüyor sizin için, erkek arkadaşından mutlu olacağın bir teklif alıyorsun. sevgilini seviyorsun ama o senden biraz uzak görünüyor. kalplerinizin arasına esmer bir erkek girmiş. erkeğin yanında da çok koyu tenli olmayan esmer bir bayan var. bu bayanla aranıza giren esmer erkek arasında bir bağlantı görünüyor. belki eşi sevgilisi falandır.

Çok teşekkür ederim fal için.
Chloes değilim, kimdir bilmiyorum, bir kaç gün oldu üye olalı henüz benim.

arkadaşlar gerçekten çok yoruldum yaklaşık 2 saattir aralıksız fal açıyorum başım çok ağrıdı. ara vericem biraz. 7. sayfada kaldım ordan devam edicem döndüğümde

Başlıkta da söylediğim gibi bu sadece bugüne özel. Normalde diğer topiğimde kahve falıma yorum yapanlara fal açıyordum, gelenler bilirler.
Bugün yeterince vaktim var bu yüzden isteyen herkese fal açıcam ama lütfen birden fazla istemesin gelen arkadaşlarım.
İskambil aşk falı açıyorum, herhangi bir soru sormanıza gerek yok. Genel olarak bakabilir misin diyenler oluyor sadece aşk için açmayı biliyorum. Sonuçları, tutarlılığı hakkında iddialı değilim, tutmayadabilir falım. Genelde çıktığını söylüyorlar ama hiçbir şey tutmadı diyenler de oluyor.

Fal bakımı için

kendi ten renginiz (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)
baktırmak istediğiniz kişinin ten rengi (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)

eğer ikinizin ten rengi de aynı ise hanginizin daha açık olduğunu yazmanız yeterli.

Ben esmerim.. acik esmermi koyu esmer mi bilmiyorum. cagla sikel kadar koyu degilim mesela.
o da acik beyaz tenli, hatta pembemsi biraz haha:KK70: ben daha koyuyum yani :KK70:

merhabalar arkadaşım için bakabilir misiniz? :) arkadaşım esmer sevgilisi beyaz tenli..

merhaba canım bana da bakarsan sevinirim
ben beyaz buğday arası resimdeki gibiyim saçlarım siyah. resim seni yanıltmasın artık sarışın değilim boyaydı...
sevgilim ise esmer tenli

şimdiden teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
ben hep koyu esmer diye açıyodum kız senin falını :)
karmaşık bi fal çıktı. beden kartlarınız ve kalp kartlarınız bir arada çıkmış ama falınızda başkaları da var. erkeğin yanında kumral bir bayan var onunla yakınlaşma kartı var aralarında. senin yanında da esmer birinin kalbi var koyu esmer. çözmeniz gereken sorunlarınız var bu kişiyle

allah seni jadocum :)) ya koyu esmer degil okadar ama esmer işte kapkarada değil acık normal bir esmer benim fallarım hep karısık cıkıor düzenli br haytm yok :))) agzna saglk jadom buarada iyi bayramlar :KK16:

banada bakarmıısınz

ben bugday tenlıyım acıga yakın
eşim esmer baya koyu esmer

X