Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

canım merhaba bende baktırmak istiyorum ama ben evliyim...
ikimizde kumralız beyaz tenliyiz ama ben daha beyazım....haneye bakabiliyormusun tatlım bir kaç sorun var gibi ama ...teşekkürler canım şimdiden..ellerine sağlık....

merhaba bana da bakabilir misin :KK3:
ikimiz de bembeyaz tenli, siyah saçlı, siyah gözlüyüz
ben daha pamuğum sanırsam :KK17:

ben daha acık kumralım

aranızda aile kartı çıktı. bu sizin ailelerinizden biri de olabilir sizin aile kurma isteğiniz de olabilir. sana gelen teklifler var arka arkaya geliyor teklifler. belki sevgilin biraz kalbini kırabilir ama düzeltmesi zaman almıycak :)

sevgiilinle aranda mesafe çıkmış canım. araız açıksa bununla ilgili olabilir değilse, yol olarak mesafe olabilir. beden kartlarınız beraber çıkmış ama kalp kartlarınız ayrı düşmüş. aranızdaki mesafeyle alakalı diye düşünüyorum. bu mesafenin ardından gelen bir yenilik var sana. evlilik kartı çıkmış yanınızda :)

canım ağzına sağlık. doğru yorumluyorsun. şimdi bayram tatili dolayısıyla biz de memleketlerimize gittik. bir de uzun ilşki bizimkisi biraz aramız açık. kavga anlamında değilde monotonlaştığı için her şey. ve en kısa zamanda da nişan yapmayı düşünüyoruz. yorumların birebir =) teşekkürler...

cnm ya banada bakarmisn:) ben kumral sevdigim sarisin suan ayriyiz ama barisma var mi sonrasinda evlilik yoksa tamamen bitti mi?...tsk ederim simdiden

evlilik kartı çıktı size :) kalp kartlarınız birlikte çıkmış. sevginiz sonsuz olsun :) senden yana bir görüşme isteği görünüyor. gayet mutlu gördüm ben sizi :nazar:

cok tsk ederım nişanlıyım zaten de sölemeyeyım dedım :)) cok tskler cok mutlu ettiniz :KK42: inşallah tüm sevenlerin sevgileri sonsuz olsun :nazar:

banada bakarmıısınz

ben bugday tenlıyım acıga yakın
eşim esmer baya koyu esmer

canım senin yakınında olan bir bayan var açık tenli, bu kişiye dikkat etmelisin. pek hoşlanmadım ondan. eşinden sana gelen bir teklif var. hoşuna gidecek bir şey. evliliğinize çok karışan var sanırım. çok fazla gereksiz kart çıktı. aileden de karışanlar var aile dışından da. kumral tenli bir erkek var bu kişiyle bir sorun yaşayabilirsiniz.

şu an sevgili misiniz ki? sanki burda sevgili olmaya çalışıyorsunuz gibi çıkmış. henüz birbirinize tam güvenememiş, birbirinizden tam emin olamamış gibisiniz. erkek yakınlaşmak için fırsat arıyor sen kaçıyormuşsun gibi. birazcık zaman gerekiyor çok kısa bir zaman. sonra gelsin yakınlaşma :)

hayir canim degiliz. o benim eski sevgilim. gerci iki eski sevgilimde neredeyse ayni tene sahiplerdi. biri barismak isttiyor, digeri istemiyor. sen barismak isteyeni gordun sanirim ((=

Bana da bakabilir misiniz?
Ben esmerim gözlerim ela,eşim açık tenli koyu saçlı gözleri ela :)

jadocum banada bakar mısın? ben beyaz o koyu buğday bide iyi bayramlar:KK16:

sağol canım sana da iyi bayramlar :)

aranızda özlem ve aşk kartları çıktı. dengeli bir aşk görünüyor, sevginiz bedeninizde dağılmış ve birbirinizi fazlasıyla tamamlamışsınız. erkekten yana daha fazla görünüyor sevgi yoğunluğu

sağol canım sana da iyi bayramlar :)

aranızda özlem ve aşk kartları çıktı. dengeli bir aşk görünüyor, sevginiz bedeninizde dağılmış ve birbirinizi fazlasıyla tamamlamışsınız. erkekten yana daha fazla görünüyor sevgi yoğunluğu

ağzından bal damlıyo ama bi arasa bi konuşsak istikrarlı olsa aradığındada keşke:) sağol canım

ayrılma sürecinde olma sebebiniz başka birilerinin varlığı mı. aslında falını yorumlamayı istemedim ama istersen yazayım dediğimde yaz diyeceğini tahmin ediyorum o yüzden yazıyorum.
senin kalbin onun yanında görünüyor. ama aranızda iki ayrı bayan çıkmış. biri kumral biri esmer. bu kişiler ayrılığınıza sebep mi yoksa barıştırmak için destek mi bilemiyorum. kumral kişi erkeğin yanında olan onun düşündüğü biri, esmer ikinizin arasında çıkmış, hanginize yakın bilemiyorum

Ayrılma sebebimiz aldatma gibi birşey değil çok daha farklı. Yorumunu tam anlayamadım canım, aranızda iki bayan derken ayırma anlamında mı, nasıl birileri anlayamadım. Belki biri onun annesi, biri de benim annem olabilir...çünkü annem onu istemiyordu.onun ailesinin bana bakışını ise tam bilemiyorum

banada bakabilirmisin canim

ben esmerim erkek arkadasim benden daha esmer ve uzun boylu

ilişkinize maydanoz o kadar kişi var ki. bu ne böyle canım ya. özellikle kızlardan, senin çevrendeki seni kıskanan insanlar olabilir. bazen aranıza soğukluk girsin diye de uğraşmıyorlar değil. sizin birbirinize sevginiz güveniniz tam görünüyor. hatta evlilik kartı bile çıktı

merhaba :)
arkadaşın sevgilisini çok seviyor ama sevgilisi biraz bencil gibi görünüyor. kendini sevgisinden ve sevgilisinden daha çok düşünüyor. arkadaşının yanında beyaz tenli bir bayan var yakınında olan sevdiği bir insan. aileden olabilir, aileden değilse de ailesinden gibi gördüğü birisi. sorunlarını üzüntülerini mutluluklarını paylaştığı kişi

teşekkür ederiz :)

sormakta kararsız kalmıştım fakat gün bitmeden bende sormak istiyorum şayet vaktiniz olursa :) ben kumral o açık esmer..

ilişkinize maydanoz o kadar kişi var ki. bu ne böyle canım ya. özellikle kızlardan, senin çevrendeki seni kıskanan insanlar olabilir. bazen aranıza soğukluk girsin diye de uğraşmıyorlar değil. sizin birbirinize sevginiz güveniniz tam görünüyor. hatta evlilik kartı bile çıktı

tesekkur ederim canim agzina saglik dogru soyluyorsun o yuzden artik iliskilerimi gizli tutmaya calisiyorum :) hadi bakalim hayirlisi :)

X