Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

Başlıkta da söylediğim gibi bu sadece bugüne özel. Normalde diğer topiğimde kahve falıma yorum yapanlara fal açıyordum, gelenler bilirler.
Bugün yeterince vaktim var bu yüzden isteyen herkese fal açıcam ama lütfen birden fazla istemesin gelen arkadaşlarım.
İskambil aşk falı açıyorum, herhangi bir soru sormanıza gerek yok. Genel olarak bakabilir misin diyenler oluyor sadece aşk için açmayı biliyorum. Sonuçları, tutarlılığı hakkında iddialı değilim, tutmayadabilir falım. Genelde çıktığını söylüyorlar ama hiçbir şey tutmadı diyenler de oluyor.

Fal bakımı için

kendi ten renginiz (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)
baktırmak istediğiniz kişinin ten rengi (sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer)

eğer ikinizin ten rengi de aynı ise hanginizin daha açık olduğunu yazmanız yeterli.

yaa bende istiyorum lütfeeennnnn,
hemen yazıyorum..
kumral ve kumral ten renklerimiz aynı yani..eşimin ten rengi biraz daha açık...
diyiver bişeyler hadi :)

Ben açık buğday tenliyim ( beyaz diyorlar ama böyle kırık bir beyaz ne diyim bilemedim:) ) şuan sarı ama normalde kumral renginde saçlarım, gözlerim kahverengi. O ise bembeyaz teni var koyukumral saçlı, gözleri mavi. Şimdiden teşekkür ederim..

aşk dolu anlar sizi bekliyor, fiziksel bir yakınlaşmanız olabilir. açılımda kesilen kartların biraz tersine şeyler çıktı. birbirinizden bağımsız yaşayan iki kişi görüyorum ben kartlarda. zamanla bir şeyler olabilir diye bekliyor gibisiniz. ya da ikinizin de istediği duygusallık değildir. senin özlediğin başka biri olduğunu görüyorum çok koyu tenli değil ama esmer birisi.

ikimizde esmer sayılırız ama o benden daha açık tenli.

bakabilir misin acaba merak ettim :KK23:

bende baktırmak istiyorum çok :)

ben kumralım, erkek arkadaşım esmer merakla bekliyorum çok teşekkürler :):KK16:

gayet güzel giden bir birliktelik görünüyor kartlarda. sevginizi esirgemeyen, dillere destan diyebilceğim bir ilişki. erkek arkadaşını ailenle tanıştırdın mı? ailenle erkek arkadaşın arasında bir yakınlaşma görünüyor

ben açık esmer o kumral saol şimdiden :KK17:

ikinizle de alakalı sorun kartları çıktı. bu sorunlar yüzünden aranız biraz açılmış gibi. sevginiz hala var ama düşüncelisiniz de aynı zamanda. senin yanında açık tenli bir erkek çıktı. yanında başka kart yok o yüzden hakkında yorum yapamıyorum. seninle ilgilenen biri olabilir veya ailenden biri olabilir.... olasılıkları arttırabiliriz :)

Ben kumralım, o da bembeyaz tenlii :KK16: Şimdiden emeğine sağlık teşekkürler :KK19:

evlilik düşünceniz mi var? evlilik kartınız çıktı. ayrı yerlerde misiniz birbirinizden ayrı düşmüşsünüz ama bu gönül bağı olarak ayrılık değil uzaklıklar girmiş sanki aranıza. öyle özlemişsiniz ki birbirinizi. erkek seninle görüşmek istiyor ve bu konuda elinden geleni yapıyor

aşk dolu anlar sizi bekliyor, fiziksel bir yakınlaşmanız olabilir. açılımda kesilen kartların biraz tersine şeyler çıktı. birbirinizden bağımsız yaşayan iki kişi görüyorum ben kartlarda. zamanla bir şeyler olabilir diye bekliyor gibisiniz. ya da ikinizin de istediği duygusallık değildir. senin özlediğin başka biri olduğunu görüyorum çok koyu tenli değil ama esmer birisi.
gerçekten güzel bakıyorsunuz.. genel hatlarıyla herbişey tuttu:) Normalde olduğu gibi burda da belirsizlik hakim. Bi aşk dolu anlar diğer yanda zıt şeyler. Ne olduğu olacağı belli değil. Fal bile kararsız :KK70: Çok teşekkür ederim tekrardan uzun zamandır fal bakıyorum diyip, bakan nadir kişilerdensiniz.

jado bende varımm :)) ben beyaz o esmer ama acık esmer :))

ben hep koyu esmer diye açıyodum kız senin falını :)
karmaşık bi fal çıktı. beden kartlarınız ve kalp kartlarınız bir arada çıkmış ama falınızda başkaları da var. erkeğin yanında kumral bir bayan var onunla yakınlaşma kartı var aralarında. senin yanında da esmer birinin kalbi var koyu esmer. çözmeniz gereken sorunlarınız var bu kişiyle

merhaba, fal baktırmak isteyen çok ama vaktin olursa ben de rica etsem :26:ben kumralım, eşim sarışın gibi. benden açık renk en azından. teşekkürler

ailesini özleyen sen misin eşin mi :) öyl böyle bir özlem değil ama bence bir an önce giderin bu özlemi. çok güzel bir evliliğiniz olduğunu görüyorum kartlarda. senin biraz daha duygusallığa ihtiyacın var, eşin yeterince duygusal değil sanırım. bazen bunun eksikliğini hissediyorsun. arada küçük sorunlar yaşadığınız oluyor ama aşmayı iyi biliyorsunuz.

Merhaba jadaloz. Ben buğday tenliyim saçlarım kestane. Sözlümde buğday tenli kumral saçlı.

özlemlerinizin giderilmesi için zamana ihtiyacınız var. sözlünle her şey yolunda görünüyor. sen sorgusuzca kalbini ona vermişsin o da aynı şekilde sana. özlem kartınız yine çıktı. çok fazla hasret çekiyorsunuz. daha yakın olmak ve sevginizi doyasıya yaşamak istiyorsunuz

çok teşekkür ederim, ben evimi özlüyorum, neyse ki 5-6 ayım kaldı kavuşmama :KK16:

ailesini özleyen sen misin eşin mi :) öyl böyle bir özlem değil ama bence bir an önce giderin bu özlemi. çok güzel bir evliliğiniz olduğunu görüyorum kartlarda. senin biraz daha duygusallığa ihtiyacın var, eşin yeterince duygusal değil sanırım. bazen bunun eksikliğini hissediyorsun. arada küçük sorunlar yaşadığınız oluyor ama aşmayı iyi biliyorsunuz.

birde ben deneyeyim şansımı :)
ikimizde buğday tenliyiz
ben biraz daha koyuyum

bol bol sevgi var aranızda. çift taraflı sevgi kartları çıktı :)
sevgilin kendini ilişkinin merkezine koymuş. çoğu şey onun isteğine göre yapılıyor sanırım. sana sevgisi büyük ama her zaman seni yeterince düşünmüyor. sen onu daha fazla düşünüyor daha fazla fedakarlık yapıyorsun.

bol bol sevgi var aranızda. çift taraflı sevgi kartları çıktı :)
sevgilin kendini ilişkinin merkezine koymuş. çoğu şey onun isteğine göre yapılıyor sanırım. sana sevgisi büyük ama her zaman seni yeterince düşünmüyor. sen onu daha fazla düşünüyor daha fazla fedakarlık yapıyorsun.

vay be :) bir de çıkmıyor diyordun :) teşekkür ederim canım

Sıramı beklerken diğer fal yorumlarının hepsini de okudum, ne güzel şeyler yazıyorsunuz. Emeğinize sağlık

ben de sormak istiyorum.. ikiimiz de buğday tenliyiz.. o biraz daha açık sayılabiliri.. saç rengi de işe yarıyorsa ikimizin de koyu

Banada bakabilirmisin ben beyaz tenliyim saçım koyu kumral eşim buğday tenli saçı benden daha açık

ben biraz sıkıntılı gördüm sizi. özellikle senin sorun ettiğin bazı şeyler var. eşinin sevgisi sonsuz sana karşı. ama sen bazen hoşnut olmuyorsun eşinin bazı tavırlarından. kendince biraz zaman tanımışsın olayların düzelmesi için. evliliğinizin temeli güzel görünüyor var olan sorunları aşmanız uzun sürmeyecek.

X