Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

aramız kötü şekerim 1 yıldır görüşmüyoruz.. bu ara özledim depreşti filan.. sevgili yapmıştır belki..
sevgili yapmamışsa bile annesi benden çok hoşlanmıyo diye düşünüüyorum

çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
cnm bana da bakarsan çok sevinirim

ben beyaz tenliyim o ise esmer tenli

sevgi ve özlem kartları çıktı. sevginizin içinde yaşadığınız özlem daha fazla sanırım. kart kesiminde bunlar çıktı ama açılımda değişti işler. senin özlediğin veya seni özleyen başka bir erkek var. açık tenli bir erkek. esmer erkekle beden kartlarınız bir arada. ama kalp kartlarınız ayrı düşmüş. senin kalp kartın açık tenli erkeğin yanında görünüyor.

jadaloozz...ben ben ben istiyoruummm acep teklifin hala geçerli mii???
benim ten rengim buğday erkek arkadaşım esmer
vaktini ayrırısan çooook seviniriimm .....<3

teklifim hala geçerli ama baya zaman olmuş sen yazalı :) ancak sıra geldi kusura bakma :)

canım harika bir fal çıktı. beden kartlarınız birlikte, kalp kartlarınız birlikte. sevginiz birbirinizde anlam bulmuş ve çoğaldıkça çoğalmış. evlilik düşünüyor musunuz bilmiyorum ama düşünseniz iyi edersiniz evlilik çıkmış size :)

çok teşekkür ederim jadaloz ben o baktırdığım kişiyle ayrıyım şu anda ve gerçekten çok özledim beden kartı yanyana ne demek? yani bir araya gelmeyecek miyiz, ben o beyaz tenli olanlamı birlikte olucam ay çok karıştım

Esmerdi aslinda :) Cok tesekkür ederim zaman ayirdigin icin.

mrb,acaba banada bakabilir misin.ben beyaz tenliyim sevgilim açık buğday tenli:)

jadaloz hala bakabiliyorsan ben kumralım(beyaz ten yani) sevgilim koyu esmer:) tesekkürler

ben kumral sevgilim açık esmer

kendime kumral yazdım ama aslında ben ne çok kumralım nede çok beyaz tenli sarışın ikisinin ortası bişeyim iştee

canım bu tarz ilişki açılımı bir iki sefer gördüm bugün sadece. o kadr güzel çıktı ki. senin kalbi onda, onun kalbi sende. beraberliğiniz çok güzel. senin sevgin daha yoğun görünüyor ilişkinizin ağırlığı sevgi. en çok değer verdiğiniz duygu bu.

sıra varsa eger musadenızle bende sıraya gırmek ıstıyorum:)) ben bugday tenlıyım kahverengı gozluyum 165 boyundayım ısmım selın erkek arkadasım beyaz tenlı ela gozlu 180 boyunda ismi tolga ilişkimiz hakkında genel acılım yaparsan sevınırım sımdıden cok tesekkur ederım:)))

ayyyy gün bitmeden bende istesem
ben esmerim saçım kaşım gözüm siyah ama ten rengim o kadar koyu değil orta esmer diyebiliriz heralde,erkek arkadaşımda beyaz tenlidir

canımmm süpersinnn çok ama çok sağolll teşekkür ederimm bu arada maşallahımıda eksik etmiyimm

bende bendeee :) bende kumralım o da ama onun ten rengi daha açık. Hoş bizim şu an bi ilişkimiz yok acaba sayılır mı ki ?

Merhaba Jadaloz umarım geç kalmamışımdır...
Erkek arkadaşım kumral bende kumralım ama o benden daha açık tenlidir.

zamana bıraktığınız bir sorununz var ama zamana bırakmakla doğru yapmamışsınız gittikçe büyüyor bu sorun. kalp kartlarınız bir arada çıktı. evlilik ve yakınlaşma kartları görünüyor. senin yakınında olan esmer bir bayan var. bu kişiyle yollarınızı ayırmış olabilirsiniz veya küçük bir küslük de olabilir. zamana bırakmışsın o bayanla olan ilişkini. sevdiğin biriymiş bu kız.

ay bende geldim :) ikimizdee beyaz tenliyiz ama ben ona göre daha beyazım teşekkür ederimmm şimdidennn :)

sevgilinle beden kartlarınız yan yana çıktı. o kalbini sana vermiş sen ona vermişsin var mı bundan daha güzeli. aranızda fiziksel bir yakınlaşma olabilir. ama sen bu konu için biraz zaman vermişisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…