aramız kötü şekerim 1 yıldır görüşmüyoruz.. bu ara özledim depreşti filan.. sevgili yapmıştır belki..bütün aşk kartları sizin falda valla :)
kalp kartlarınız bir arada çıkmış sevginin hakim olduğu bir ilişki. sevgilinin (nedense eşin diyesim geliyor her seferinde :) ) düşündüğü iki esmer insan var bayan mı erkek mi bilmiyorum bunlar. belki bir çifttir belki akrabaları arkadaşları falandır. bir de açık tenli bir bayan çıkmış aranızda. dallas gibi oldu bu da anlam veremedim tam. arkadaşlarınız mı var acaba tanıştırmaya çalıştığınız. ikinizle de alakalı kişiler bunlar. kendinizden çok başkaları çıktı. kendi ilişkinize yeterince önem vermiyorsunuz sanırım, çevrenizdeki insanları ve onların sorunlarını daha öncelikli görüyorsunuz
cnm bana da bakarsan çok sevinirim
ben beyaz tenliyim o ise esmer tenli
jadaloozz...ben ben ben istiyoruummm acep teklifin hala geçerli mii???
benim ten rengim buğday erkek arkadaşım esmer
vaktini ayrırısan çooook seviniriimm .....<3
sevgi ve özlem kartları çıktı. sevginizin içinde yaşadığınız özlem daha fazla sanırım. kart kesiminde bunlar çıktı ama açılımda değişti işler. senin özlediğin veya seni özleyen başka bir erkek var. açık tenli bir erkek. esmer erkekle beden kartlarınız bir arada. ama kalp kartlarınız ayrı düşmüş. senin kalp kartın açık tenli erkeğin yanında görünüyor.
ben ela gözlü kumral sevgilim mavi-yeşil gözlü kumral
kumralın açığı koyusu mu esmerin mi bilemedim onu yazmayı unutmuşsun :)
ben kumral olarak yorumluyorum o zaman...
ilişkinizin ana kahramanı sevgilin. yani her şey bana olsun her güzellik beni bulsun diyenlerden. bazen sana aşırı bencilce davranışları olabiliyor. sevgi yok mu dersen evet sevginiz aşkınız çok güzel, birlikteliğiniz sizi mutlu ediyor. ama dediğim gibi sen bazen arka planda kalabiliyorsun
ben kumral sevgilim açık esmer
kendime kumral yazdım ama aslında ben ne çok kumralım nede çok beyaz tenli sarışın ikisinin ortası bişeyim iştee
banada bakabilirimisin çok merak ettim
bende o da kumralız
canım bu tarz ilişki açılımı bir iki sefer gördüm bugün sadece. o kadr güzel çıktı ki. senin kalbi onda, onun kalbi sende. beraberliğiniz çok güzel. senin sevgin daha yoğun görünüyor ilişkinizin ağırlığı sevgi. en çok değer verdiğiniz duygu bu.
özellikle yazmıştım aynı tendenseniz hanginizin daha açık olduğunu yazmanız gerekiyor diye ama yazmamışsınız
Merhaba Jadaloz umarım geç kalmamışımdır...
Erkek arkadaşım kumral bende kumralım ama o benden daha açık tenlidir.
ay bende geldim :) ikimizdee beyaz tenliyiz ama ben ona göre daha beyazım teşekkür ederimmm şimdidennn :)