Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zamana bıraktığınız bir sorununz var ama zamana bırakmakla doğru yapmamışsınız gittikçe büyüyor bu sorun. kalp kartlarınız bir arada çıktı. evlilik ve yakınlaşma kartları görünüyor. senin yakınında olan esmer bir bayan var. bu kişiyle yollarınızı ayırmış olabilirsiniz veya küçük bir küslük de olabilir. zamana bırakmışsın o bayanla olan ilişkini. sevdiğin biriymiş bu kız.
arkadaşlar geride kalmış yazdığım yazı görülmemiş sanırım ama 17. sayfada yorumumdan sonra yazanlara bakamıycamı belirtmiştim. kusura bakmasın diğer yazan arkadaşlarım.
arkadaşlar geride kalmış yazdığım yazı görülmemiş sanırım ama 17. sayfada yorumumdan sonra yazanlara bakamıycamı belirtmiştim. kusura bakmasın diğer yazan arkadaşlarım.
Ben de esmer gibiyim ana esmerden biraz açık tenliyim.sevgilim tam esmer
sevginizde şu an mesafe var sanırım. mesafenin kapanması için bir teklif bekliyorsun. erkek de yakınlaşmaya çalışıyor aslında sana. senden yana sorunlar görünüyor. çok büyük olmamakla beraber takmışsın.
Bende istiyorum bendee lütfenn
Ben beyaz tenliyim
Sevdiceğim esmerr
Şimdiden çok teşekkür ederimm..
arkadaşlar geride kalmış yazdığım yazı görülmemiş sanırım ama 17. Sayfada yorumumdan sonra yazanlara bakamıycamı belirtmiştim. Kusura bakmasın diğer yazan arkadaşlarım.
Jadaloz canm ben beyaz/buğday tenliyim,
yeni tanıştığım ve hoşlandığım birisi var esmer..
şimdiden çok merak ediyorum yorumlarını öptümm