Sadece "bugün" isteyen herkese fal açıyorum

Ben de istiyorummmm

Ben buğday tenliyim...Ruh öküzüm esmer...Şimdiden teşekkürler..

ben beyaz tenliyim o da beyaz tenli henüz yeni konusmaya basladık bişeyler olcak mı aramızda acaba?inş bakarsın şimdiden teşekkürler

jadaloz beni unutmaaa 14. sayfada yazmıştım =)

çoook teşekkür ederimmjadalozzz.. inşallah dediğin gibi olur

arkadaşlar bir kere yazan tekrar yazmasın, sırayla bakıyorum arada kaçırmam imkansız. herkes için açılım yapıyorum kartları rastgele seçip yazmıyorum. zaman alıyor.
ben henüz 12. sayfaya yeni geçtim ancak sıra geliyor.

17. sayfada da yazmıştım o anki yazıma kadar olanlara açıcam fal, ondan sonra yazanlara açamıycam maalesef.

ben koyu kumralım sevgilim açık kumral yani benden daha açık. Bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

evet anime izlemeyi çok severim ben de ,gayet güzel ve dorğu bir yorum olmuş hislerin çok kuvvetli :) iyi bayramlar ve bu topik için teşekkürler çok iyi düşünmüşsün buradaki herkes sevinmiştir

banada bakar mısın canım????

ikimizde esmeriz ama ben daha acık tenlıyım

ikinizin de kendi öncelikleri var, birbirinizin önceliklerini çok fazla önemsemiyor gibisiniz. kumral bir erkek var. senin yanında, seni seven biri, sen de onu seviyorsun ya da seviyormuşsun bir zamanlar. zamana ihtiyacınız var bir konuda, bu konu erkeğin ailesiyle ilgili olabilir.

canım benım agzına saglık tesekkur ederim...gercekten hislerin kuvvetli

ben beyaz tenliyim karşı taraf esmer bakabilrmsn lütfeeeeennnnnn =))

Son düzenleme:
Bana da bakar mısın canım ben beyaz tenliyim o esmere yakın ..

senden yana evlilik isteği var. kalpleriniz arasında mesafe kartı çıkmış. sorunlarınız olabilir ama halledilemeyecek şeyler değil. beden kartlarınız yan yana çıkmış fiziksel olarak çok uyumlu görünüyorsunuz.

ikimizde kumralızz onun ten rengi bendeen daha beyazz
benm hakkımda ne düşünüyoo banada söyleyebilirmisin

Son düzenleme:
banada bakablirmisin ? ben beyazım ama o daha beyaz sarışınz ayrıca

sevgilinin senin bir görüşme isteği var görüşmesinde de ilişkiniz için önemli olan şeyler konuşacaksınız. evlilik gibi :)
sen de bu teklifi bekliyorsun zatn. yakınlaşma ve özlem kartları çıkmış senden yana da. daha yakın olmak istiyorsun artık.

ikimizde beyaz tenli kumralız canım bakabilirsen sevirim aşkım biraz daha sarı benden şimdiden teşekkür ederim :)

banada bakarmısın canım ben beyaz tenlyım sevgılımde beyaz tenlı ama o benden daha acık tenlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…