ne olur banada bak çok kötü durumdayımmmm
bende eşimde esmer ben daha açığım
ikinizle de alakalı sorun kartları çıktı. bu sorunlar yüzünden aranız biraz açılmış gibi. sevginiz hala var ama düşüncelisiniz de aynı zamanda. senin yanında açık tenli bir erkek çıktı. yanında başka kart yok o yüzden hakkında yorum yapamıyorum. seninle ilgilenen biri olabilir veya ailenden biri olabilir.... olasılıkları arttırabiliriz :)
Ben kumralım eşim esmer teşekkürler:)
Arkadaşlar fal bakımı sadece bugün içindi, saat bayağı ilerledi daha bakmam gereken 6 sayfa var, 12ye kadar ancak bitirebilirim.
bu yazımdan sonra yazan olursa açılım yapamıycam kusura bakmayın.
baktırmak isteyen olursa bu sayfamda kahve falıma yorum yapanlara başka zaman da iskambil açıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun.html
ben kumralım o esmer :) teşekkür ederim.
sana bir teklif var ama bu teklif onda veya sende sıkıntılara yol açabilir. sevgilin seninle görüşmek istiyor pek görüşemiyorsunuz sanırım. sana sevgisi sonsuz görünüyor. senin özlediğin birisi var açık tenli bir erkek. sorunlar yaşadığın birisi bu ama artık sorunlar unutulsun istiyorsun
Okuyunca merak ettim ben de...
Bakamazsanız da canınız sağolsun...
İkimiz de esmeriz, sevgilim daha koyu esmer.
canım bana da fal bakabilirsen sevinirim, :)
ben kumralım, o esmer
hadi bakalım ne çıkacak
o kadar güzel bir birliktelik ki. kart dizilimi de harika çıktı. sen ona deli gibi aşıksın, o sana. açık tenli bir bayan çıktı özlenmiş olan biri. sevgilinle alakalı biri gibi görünüyor.
canım merhaba bende baktırmak istiyorum ama ben evliyim...
ikimizde kumralız beyaz tenliyiz ama ben daha beyazım....haneye bakabiliyormusun tatlım bir kaç sorun var gibi ama ...teşekkürler canım şimdiden..ellerine sağlık....
merhaba ben koyu esmerim o da açık esmer, falıma bakarsanız sevinirim :)
Canim ben esmer kahve gozluyum arkadasim sarisin mavigozlu tesekkurrr