canım merhaba bende baktırmak istiyorum ama ben evliyim...
ikimizde kumralız beyaz tenliyiz ama ben daha beyazım....haneye bakabiliyormusun tatlım bir kaç sorun var gibi ama ...teşekkürler canım şimdiden..ellerine sağlık....
merhaba bana da bakabilir misin
ikimiz de bembeyaz tenli, siyah saçlı, siyah gözlüyüz
ben daha pamuğum sanırsam
bu kişiyle beraber misiniz? ayrı çıktı tüm kartlarınız. aranızda görüşme isteği var ama görüşemiyorsunuz sanırım bi türlü. senin içinde sakladığın başka bir erkek var açık tenli bir erkek
heycandan eksik yazmışım be buğday tenliyim o kumral
çok heycanlandım sıramı bekliyorum
Merhababen esmerim oda esmer ama o bana gore daha esmer simdiden tesekkur ederim
cnm ya banada bakarmisn:) ben kumral sevdigim sarisin suan ayriyiz ama barisma var mi sonrasinda evlilik yoksa tamamen bitti mi?...tsk ederim simdiden
Bana da bakabilir misiniz?
Ben esmerim gözlerim ela,eşim açık tenli koyu saçlı gözleri ela :)
Ben de rica ediyorumm =)
Ben sarışın/açık kumral, o kumral şimdiden teşekkürler
direk hane içi olarak bakamıyorum, ilişki durumunuz için açıyorum ne çıkarsa onlara yorum yapıyorum. aileleriniz mi oluşturuyor sorunları. ikinizin de aile kartları çıktı. eşin için evliliğiniz çok değerli. sana oldukça değer veriyor. onun kalbi senin yanında çıkmış ama sen kalbini biraz uzaklaştırmışsın sanki ondan. sıkıntılarını paylaştığın biri sanırım bu, esmer bir bayan. senin yanında çıkmış. senin kalp kartının yanında çıktı aile kartı. eğer aileyle ilgili bir sıkıntı varsa sen sorun yaşıyorsun bu konuda
teşekkür ederiz :)
sormakta kararsız kalmıştım fakat gün bitmeden bende sormak istiyorum şayet vaktiniz olursa :) ben kumral o açık esmer..
benden sonrakilere baktin bana halen bakmadin
Banada bakarmısın? :26:
Eşim açık esmer,ben açık kumral.şimdiden teşekkür ederim.
jado bende sıraya girmiştim. önceden baktın diye mi açmadın. Ikimiz de kumralız. Ben daha koyu tenliyim.