Evlilik konusunda demiyorum yani bir ilişki kurma konusunda 20 li yaşlarda biraz kendini görmeli karşısında nasıl birini istediğini kesfetmeli ona göre ilerlemeli ama 29-30 yaşındaki biri karşısındaki insanı tanımak için fazla bir zamana sahip olmuyor yaş ilerledi mantigini düşünerekBuna katılmıyorum. Aksine daha sağlam adımlar atabilir. 25inden önce evlenenlerin konularını görüyoruz. Henüz kendilerini kesfedemedikleri için yaşları ilerledikçe umdukları ve buldukları farklı oluyor. Dolayısıyla çoğu anlaşamıyor ya da boşanıyor.
Valla ben sorumluluk almaktan korkan ve konforuna düşkün biriyim ve Allah korusun diyorumYaklaştığınızda bu kadar kesin hükümlü olmayacaksınız
Bsey dicem banlanırım diye diyemiyommSenin bu bekarlık tutkun ne bacım yatamam en bekar sensin yeter artık
O ayrı evet o zaman kendinizden emin olana kadar hiç girismeyin ilişki işine sorumluluk almak önemliValla ben sorumluluk almaktan korkan ve konforuna düşkün biriyim ve Allah korusun diyorum
Bekar insanların seni desteklemesi için mi yazdın bunları?Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.
Siz neler düşünüyorsunuz?
De kızBsey dicem banlanırım diye diyemiyomm
İkisinide deneyimlemiş biri olarak her nefsin bunu bi kere tatması gerektiğini düşünüyorumGenelde evlenemeyen insanların düşünceleri bu yönde oluyor da neyseBir evlenen pişman bı de evlenmeyen.
ManyahhhBakın arkadaşlar bekarlık sultanlıktır. Evlilere ayıp olmasın diye araştırma yaptık diyorlar ama bekarın gözlerindeki ışık bile bir başka. Kıskanan çamur atan varsa boşasın kocayı buyursun bekarlar cemiyetine girsin. Hodri meydan!!!!
Bu işler gerçekten şunu istiyorum, böyle olmalı demeye gelmiyor. Ama karşına çıkan çoluk çocuğu görünce de diyorsun kiBen 22 yaşındayım ama 28-29 yaş ve üzerinde tanıdıklarım 25 ine kadar bekarlık sultanliktir diye düşünmüş şu an ise çok seçiciler ve gerçekten düşüncelerimiz yaş ilerledikçe değişiyor bu yüzden bir şeye körü körüne baglanmamak gerek her şey zamanda akış gösteriyor şimdi böyle konuşur ama ileride birisiyle bir yuva kurmak istediğinde doğru kişiyi seçmekte zorlanabilir
Hangi kurum bu ? Türkiye'de istediği zaman istediğini yapabilen o kadar yok da.Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Eee yok mu kocayı boşayan??Manyahhh
Tabikide haklısınız latife yaptım.Ben 22 yaşındayım ama 28-29 yaş ve üzerinde tanıdıklarım 25 ine kadar bekarlık sultanliktir diye düşünmüş şu an ise çok seçiciler ve gerçekten düşüncelerimiz yaş ilerledikçe değişiyor bu yüzden bir şeye körü körüne baglanmamak gerek her şey zamanda akış gösteriyor şimdi böyle konuşur ama ileride birisiyle bir yuva kurmak istediğinde doğru kişiyi seçmekte zorlanabilir
Deme bacım değmezBsey dicem banlanırım diye diyemiyomm
Olacak olacak sabredin hedef 2050Hangi kurum bu ? Türkiye'de istediği zaman istediğini yapabilen o kadar yok da.
Ben boşamıstım çekileyimEee yok mu kocayı boşayan??