- 18 Ekim 2020
- 5
- -6
- 6
- Konu Sahibi markrenton
-
Siz konuyu yanlış anladınız sanırım bayanın sevgilisi bakmıyor yengeye KV kp bakıyor. burda ikisininde söz hakkı yok ev onların değil çünkü .kendi evleri olur dediğiniz doğru istemiyebilir..
ben şu an çok kötüyüm ya. bir daha yazmayacaktım son cümleniz için yazıyorum. evet doğru olarak anlayan tek kişi sizsiniz cümlelerimi açıklamak bile istemedim doktora götürmede evde sorumluluk aldığını ve istemediği bir şeyde söz hakkı olacağını söylemek istemiştim kadını doktora götürüyor diye kıskanıyorsun demişler.Ben ilk mesajında sizin kastettiğiniz gibi bir anlam göremedim. Bir yerde uygunsuz, insan rahat edemez tarzı bir şeyler demiş, bu kıskanarak da söylenebilir kıskanmadan insani olarak da söylenebilir, kız kıskanma değil diyor daha ne?
Bir yerde de doktora vs de o götürecek eminim demiş belki oradan anlam çıkarmışsınızdır, onu da tekrar okursanız erkek arkadaşı tek başına fikrinin bir önem ifade etmediğini söylediğinde o evin bireyi olduğunu ve bu tip sorumluluklar aldığı ve alacağı için söz hakkının olması gerektiğini anlatmak için söylemiş. Kız konu sahibi kendini savunsana doğru düzgün niye bana dil döktürüyorsun şurda
Birincisi adamın kızı hastaneye goturmekle ilgili bir derdi yokmuş. Niye götüresin deyip adamın ve ailesini hayatına müdahale eden o. Ikincisi ben kız olduğum halde elin kızı ile- bu abisinin eşi oluyor- rahat edemem. Sen nasıl abinin karısı ile rahat edeceksin demenin anlayışını anlatmama gerek yok sanırım. ki yine cocuk ben rahatım, gelsin tabii başka nerde kalacak dememiş. Burda dese ki kız isteği ile mi kalıyor. Bu aile ve abi kıza bunu zorunlu mu tutmuş. Erkek arkadaşım da bu kafada mı? Bu gelin kendi evinde kalsın hatta kendi.mi yalnız kalamam demiş vs deyip kızın yani gelinin hakkını arayan düşüncelerle saldırsaydı erkek arkadaşına ve buraya da öyle yazsaydı. Biz de derdik erkek arkadaşının kafa ve ailenin kafa yapısını iyi öğren. Ama bilmiyoruz bile gelin kendi mı istiyor, abi mı zorluyor, kendi ailesi mı kötü...Ben ilk mesajında sizin kastettiğiniz gibi bir anlam göremedim. Bir yerde uygunsuz, insan rahat edemez tarzı bir şeyler demiş, bu kıskanarak da söylenebilir kıskanmadan insani olarak da söylenebilir, kız kıskanma değil diyor daha ne?
Bir yerde de doktora vs de o götürecek eminim demiş belki oradan anlam çıkarmışsınızdır, onu da tekrar okursanız erkek arkadaşı tek başına fikrinin bir önem ifade etmediğini söylediğinde o evin bireyi olduğunu ve bu tip sorumluluklar aldığı ve alacağı için söz hakkının olması gerektiğini anlatmak için söylemiş. Kız konu sahibi kendini savunsana doğru düzgün niye bana dil döktürüyorsun şurda
“Siteyi niye kapatsınlar?” Şeklinde başlayan paragrafınıza bakılırsa okuduğunuzu anlayabildiğinizden emin değilim.Siteyi niye kapatsınlar? Bu site tam da bu yüzden iyi ki var. Gerçek hayattaki iki yüzlülük yok burda. Etrafınızdaki insanların çoğu sizin söylediklerinizi esas alıp sizi onaylıyor olabilir ama arkanızdan tam da burdaki kadınların yüzünüze söylediklerini söylüyor emin olun.
Ayrıca konu sahibinin demek istediği sizin dediğiniz olsaydı haklıydı ama değil, okuduğumuzu anlayabiliyoruz.
Konu sahibinin ilk mesajında mesele kıskançlık gibi anlaşılıyor ama direkt öyle bir ifade yok. Sonraki mesajlarında da durumun sevgiliyi yengesinden kıskanma olmadığını birkaç kere belirtmiş. Bunun üzerine sizin eleştiri yapabileceğiniz tek şey bireysellik konusundaki yanlış düşüncelerine eleştiri yapmak olur.Eee çünkü kendini anlatırken ilk mesajında başka türlü ifade etmiş. Sonra da yok öyle değil, yok böyle değil diyor. Madem ilk.mesajinda anlatsın kendini.. Biz de anladığımizi yorumlarız doğrusu olur.
allahın varsa arada kitap okursun hastane mevzusu ne alaka ablacım nerde demişim niye götüresin diye? sorumluluktan çekinmez ailesinde istemediği şeyde söz hakkı olmalı dedim orda bir daha oku ya. öbür türlü zaten belli ki akrabalık ilişkilerinde oluyormuş bu, normalmiş öğrendim kabul ettim hatamı anladım daha ne kafanda uydurup uydurup yazıyosunBirincisi adamın kızı hastaneye goturmekle ilgili bir derdi yokmuş. Niye götüresin deyip adamın ve ailesini hayatına müdahale eden o. Ikincisi ben kız olduğum halde elin kızı ile- bu abisinin eşi oluyor- rahat edemem. Sen nasıl abinin karısı ile rahat edeceksin demenin anlayışını anlatmama gerek yok sanırım. ki yine cocuk ben rahatım, gelsin tabii başka nerde kalacak dememiş. Burda dese ki kız isteği ile mi kalıyor. Bu aile ve abi kıza bunu zorunlu mu tutmuş. Erkek arkadaşım da bu kafada mı? Bu gelin kendi evinde kalsın hatta kendi.mi yalnız kalamam demiş vs deyip kızın yani gelinin hakkını arayan düşüncelerle saldırsaydı erkek arkadaşına ve buraya da öyle yazsaydı. Biz de derdik erkek arkadaşının kafa ve ailenin kafa yapısını iyi öğren. Ama bilmiyoruz bile gelin kendi mı istiyor, abi mı zorluyor, kendi ailesi mı kötü...
Bana kitap oku demek de:)) o yaştaki biri ailesi ile yasıyorsa tabii ki sorumluluk sahibi olacak. Söz hakkı da olacak ama abimin eşi gelip kalamaz diyecek kadar değil. Hastaneye niye götüresin dememissiniz direkt hastaneye gitmek istese sorumluluk alarak götürürsün madem sesin de çıksın demissiniz. Alt metinde onu yapacaksan sesin de.ciksin demissiniz işte.. neyse olay kitaba baglandiysa ben susayımallahın varsa arada kitap okursun hastane mevzusu ne alaka ablacım nerde demişim niye götüresin diye? sorumluluktan çekinmez ailesinde istemediği şeyde söz hakkı olmalı dedim orda bir daha oku ya. öbür türlü zaten belli ki akrabalık ilişkilerinde askere giden kişilerde oluyormuş bu, normalmiş öğrendim kabul ettim hatamı anladım daha ne kafanda uydurup uydurup yazıyosun
Birincisi çocuğu niye onu hastaneye götürüyosun diye filan darladığı yok sadece evde aldığı etkin sorumluluktan dolayı söz hakkı olması gerektiğini savunduğu için o örneği vermiş. Hani burada evli bir kadının evine misafir geldiğinde hizmetlerini o görecekse onun da fikri ve rızası alınmalıdır diyoruz ya, onun gibi bir örnek. İkincisi abinin eşi olunca direkt can ciğer kuzu sarması mı oluyor sonuçta kimse zorunlu bir durum olmadıkça evinde bu kadar uzun süreli bir misafir istemez üstelik kendi evi varken, istemeyen rahatsız olan herkesin kötü niyeti var bu mantığa göre. Kız da kıskançlıkla söylemediğini anlattığı halde ısrarla sağ kulağınızı sol elinizle tutmaya devam ediyorsunuz. Yanlış anlamış olabileceğinizi kabul etmek bu kadar mı zor.Birincisi adamın kızı hastaneye goturmekle ilgili bir derdi yokmuş. Niye götüresin deyip adamın ve ailesini hayatına müdahale eden o. Ikincisi ben kız olduğum halde elin kızı ile- bu abisinin eşi oluyor- rahat edemem. Sen nasıl abinin karısı ile rahat edeceksin demenin anlayışını anlatmama gerek yok sanırım. ki yine cocuk ben rahatım, gelsin tabii başka nerde kalacak dememiş. Burda dese ki kız isteği ile mi kalıyor. Bu aile ve abi kıza bunu zorunlu mu tutmuş. Erkek arkadaşım da bu kafada mı? Bu gelin kendi evinde kalsın hatta kendi.mi yalnız kalamam demiş vs deyip kızın yani gelinin hakkını arayan düşüncelerle saldırsaydı erkek arkadaşına ve buraya da öyle yazsaydı. Biz de derdik erkek arkadaşının kafa ve ailenin kafa yapısını iyi öğren. Ama bilmiyoruz bile gelin kendi mı istiyor, abi mı zorluyor, kendi ailesi mı kötü...
Eee siz kendiniz ilk mesajında öyle anlaşılıyor diyorsunuz. Biz de ilk mesajına göre yorum yaptık. Sonra niye lincliyorsunuz deyince ilk mesajına göre yaptık dedik. Sonraki mesajlarını da mı okumalıyız hep. Ben görmedim.bile hepsini. Bana az kitap oku diyen biri kendini ilk mesajda düzgün ifade eşememişse ben napayım az kitap oku mu diyeyim. Zaten sonraki.mesajlarim bireysellik üzerine idi.Konu sahibinin ilk mesajında mesele kıskançlık gibi anlaşılıyor ama direkt öyle bir ifade yok. Sonraki mesajlarında da durumun sevgiliyi yengesinden kıskanma olmadığını birkaç kere belirtmiş. Bunun üzerine sizin eleştiri yapabileceğiniz tek şey bireysellik konusundaki yanlış düşüncelerine eleştiri yapmak olur.
Ben burada bir konu açsam şahsen size kendimi kanıtlama derdine düşüp lafı çevirmem çünkü sizi tanımıyorum bile. Konu sahibinin de yok öyle değil, böyle değil diyerek bir kanıtlama çabasına gireceğini sanmam ki ısrarla aslında başka şey demek istedi diyorsunuz. Abartmayın isterseniz.
Ilk mesaja göre gayet doğru anladım. Kendisi de öyle demek istemedim diye diğer mesajlarında yazmış öyle diyorsunuz. Ilk sayfaya bakarsanız herkesin nasıl anladığı belli..niye yanlış anlatana bakmıyorsunuz.Birincisi çocuğu niye onu hastaneye götürüyosun diye filan darladığı yok sadece evde aldığı etkin sorumluluktan dolayı söz hakkı olması gerektiğini savunduğu için o örneği vermiş. Hani burada evli bir kadının evine misafir geldiğinde hizmetlerini o görecekse onun da fikri ve rızası alınmalıdır diyoruz ya, onun gibi bir örnek. İkincisi abinin eşi olunca direkt can ciğer kuzu sarması mı oluyor sonuçta kimse zorunlu bir durum olmadıkça evinde bu kadar uzun süreli bir misafir istemez üstelik kendi evi varken, istemeyen rahatsız olan herkesin kötü niyeti var bu mantığa göre. Kız da kıskançlıkla söylemediğini anlattığı halde ısrarla sağ kulağınızı sol elinizle tutmaya devam ediyorsunuz. Yanlış anlamış olabileceğinizi kabul etmek bu kadar mı zor.
vardır bı sebeb..aılesıne guvenmıskı bırakıyor..esım benı aılesıyle bıraksa uzun sure ıstemezdım acıkcası..mecbur kalmıskı kız kabul etmısHerkes niye kızı linçledi anlamadım, kız mesele kıskançlık filan değil diyor ona da inanmıyorsunuz, madem biz konu sahibinin söylediğini esas almayacağız kapatsınlar gidelim bu siteyi bu ne saçmalık.
Şahsen ben de evin oğlunun askere giderken karısını mal bırakır gibi kendi ailesine bıraktığı bir aile yapısına gelin gitmek istemem. Hele kızın aynı şehirde kendi ailesi varken.
Bu şahane çıkarımınızdan sonra ben emin değilsem de emin oldum :)“Siteyi niye kapatsınlar?” Şeklinde başlayan paragrafınıza bakılırsa okuduğunuzu anlayabildiğinizden emin değilim.
Ben de diyorum ki evet konunun başında öyle anlaşılıyor ama sonrasında belirtmiş durumun o olmadığını. Hatta siz de o mesajı okuyup alıntılamışsınız.Eee siz kendiniz ilk mesajında öyle anlaşılıyor diyorsunuz. Biz de ilk mesajına göre yorum yaptık. Sonra niye lincliyorsunuz deyince ilk mesajına göre yaptık dedik. Sonraki mesajlarını da mı okumalıyız hep. Ben görmedim.bile hepsini. Bana az kitap oku diyen biri kendini ilk mesajda düzgün ifade eşememişse ben napayım az kitap oku mu diyeyim. Zaten sonraki.mesajlarim bireysellik üzerine idi.
Konu sahibi bunun üzerine yine belirtmiş meselenin sizin anladığınız gibi bir durum olmadığını ve siz de birkaç yorum daha yapmışsınız. Ayrıca sizin de yazdıklarınız karışık, bilemiyorum telefonunuzdan kaynaklı yazım hataları olabilir ama dedikleriniz anlaşılmıyor. Ben de sizin tam olarak ne ifade etmek istediğinizi anlayamadım bu yüzden.Son paragrafa bireysellik diye sıkıştırınca ilk paragraflardaki anlam kaybolmuyor bilin istedim.
Ornek verseydiniz anlaşılmayan cümlelerime ben de " Aaa, evet öyleymiş" diyebilirdim. Üstten de bakmadım aslında. Kendisi bana az kitap okuyun dedi. Bence aşağılayıcı cümle bu. Şimdi baştan bakamam ama bana o cümleyi yazdıktan sonra siz de kendinizi baştan doğru ifade etseniz demiş olabilirim. Siz de şunu anlamadım mesela diye dediğim gibi örnek verirseniz havada asılı kalmaz cikarimlariniz.Ben de diyorum ki evet konunun başında öyle anlaşılıyor ama sonrasında belirtmiş durumun o olmadığını. Hatta siz de o mesajı okuyup alıntılamışsınız.
Konu sahibi bunun üzerine yine belirtmiş meselenin sizin anladığınız gibi bir durum olmadığını ve siz de birkaç yorum daha yapmışsınız. Ayrıca sizin de yazdıklarınız karışık, bilemiyorum telefonunuzdan kaynaklı yazım hataları olabilir ama dedikleriniz anlaşılmıyor. Ben de sizin tam olarak ne ifade etmek istediğinizi anlayamadım bu yüzden.
Üstten üstten konuşmuşsunuz 'kendini doğru ifade etsin' ya da 'bana kitap oku demek de:))' gibi cümleler kurarak. Böyle olunca insan sizden de mükemmel, hatasız paragraflar ve ifade şekli bekliyor ama durum öyle değil maalesef.
Konu içeriği silmek yasakbazen keşke şu an yok olsam diyorum normal mi bu
Konuyu silmen diyorum... normal mi bu?bazen keşke şu an yok olsam diyorum normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?