• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece bana mı tuhaf geliyor bu yoksa normal mi? Bir yorum yaparsanız çok sevinicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy resmen hayaller aşk-ı memnu hayatlar konu sahibi:KK48: olsun, ben mısırımı aldım bekliyorum kızlar.

o bahsettiğiniz güven meselesi ithamlarına cevap bile vermeyeceğim. aklımdaki şeyler çok başkayken, sürekli yan yana olmak isteyen bir aile, böyle yaşamaya alışkın anne baba gibi sorular dolaşırken aklımda şu yazdıklarınız siber zorbalık ve iğrençlik resmen. konuda da belirttiğim halde gelen cevaplar bu yönde. bu arada bilginiz olsun gerçekten fikir almak için yazmıştım böyle akrabalık ilişkilerine şahit olmayan birisiyim çünkü

Şuanda düşüncelerinizden midem bulandı resmen. Yenge ya abisinin eşi o ailenin ferdi pardon da siz kimsiniz??? Ne hakla karışıyorsunuz? Yengeyi hastaneye götüreceğini bile düşünüp kıskançlık krizine girmişsiniz!

Kesinlikle siz haklısınız bakmayın burda konuşup yazanların evde kalması gerekir dediğine kendi ailesi varken size mi düşüyor bakmak. Burda atıp tutanların çoğu aynı durumda olsa sinir krizi geçirir istemezdi kızı. Mesele göz dikme meselesi ya da çoğunun sandığı gibi namus meselesi değil tamamen sizin kendi kişisel ve konfor alanlarınıza siz fikrinizi olumsuz belirtmenize rağmen erkek arkadaşınızın saygı duymaşı ama madem erkek arkadaşınız bakmaya çok meraklı alsın kendisi baksın yengesine.

yok sanırım siz yanlış anladınız. o iğrenç ithamlar hariç yazılanlar doğru ya benimle alakası yok bu meselenin. ilerde bir şey olursa da ben kendi sınırımı çizerim artık daha fazla bir şey diyemeyeceğim

Şimdi konu şu arkadaşlar erkek arkadaşımın abisi ve eşi farklı bir yaşıyorlardı abisi görevi nedeniyle başka bir ülkeye gidecek gelinleri de ikisinin de memleketi olan şehre dönecek geri.
Erkek arkadaşım da o şehre gidip arabalarını getirecekmiş memlekete, abisi ordan direkt gideceği için neyse konu burdan açıldı.

ben de ev mi tutacaklar anlamında eşi nerde kalacak peki dedim bizimle kalacak dedi??hkfjhd
kızın kendi anasının babasının evi de aynı şehirde bu arada. şok oldum açıkçası. kız kız diyorum yaşı da baya küçük çünkü biz de öğrenciyiz erkek arkadaşımla bizden 3-4 yaş küçük sanırım. yani ne münasebet kendi ailesinin evi duruyorken. bu arada sevgilimin ailesi de çekirdek bir aile öyle kalabalık vs değiller o kadar tuhaf geldi ki bana bu durum ve uygunsuz. ben hemcinsim olmasına rağmen abim olmadan aynı evde gelinle rahat edemem bilmem kaç ay elin kızı sonuçta ve kimse 100 odali sarayda yaşamıyor

asıl olay ise buna tepki verdim nasıl yani diyerek ve benim gördüğüm saçmalığı o görmüyor mu rahatsız değil mi diye anlamaya çalıştım bir tartışma çıktı orda. buna tepki göstermemin saçma olduğunu vs söyledi en son da sen en iyisi çizelge yap yengem ne zaman bize gidip gelebilir diye ona göre ayarlayalım dedi kjdjfhf

ne yapayım illa istemiyorum mu diyeyim diyor ya sen o evin üyesi değil misin? üstelik kendisi evin her ihtiyacına koşar eder destek olur, yengesinin yok hastaneye götürülmesiydi bilmem nesiydi bununla da o uğraşacak eminim. böyle şeylerde yetişkinsin de bu konuda söz hakkına gelince mi çocuksun dedim ben de.
yaşımız da 22 bu arada.
beni asıl sinir eden şey ailecek bireysellikten bu kadar yoksun olmalarını görmem. üstüne bir de haksızmışım gibi muamele etmesi konuşmuyoruz şu anda.
siz olsanız ne yapardınız ne hissederdiniz sizce normal mi? haksız olduğumu da düşünmüyorum açıkçası ama şu anda farklı insanların görüşlerine ihtiyacım var
o evin gelini yanı o evin bir bireyi demekki eşi öyle uygun görmüş sizden izin alacak yada sıze soracak halleri yok siz kıskançlıktan ne konuştuğunuzu da verdiğin tepkinin de farkında değilsin çünkü sen o evin içinde yaşamıyorsun henüz gelinleri bile değilsin anlayacağın cnm sana düşmez konuşmak

Kesinlikle siz haklısınız bakmayın burda konuşup yazanların evde kalması gerekir dediğine kendi ailesi varken size mi düşüyor bakmak. Burda atıp tutanların çoğu aynı durumda olsa sinir krizi geçirir istemezdi kızı. Mesele göz dikme meselesi ya da çoğunun sandığı gibi namus meselesi değil tamamen sizin kendi kişisel ve konfor alanlarınıza siz fikrinizi olumsuz belirtmenize rağmen erkek arkadaşınızın saygı duymaşı ama madem erkek arkadaşınız bakmaya çok meraklı alsın kendisi baksın yengesine.
Siz konuyu yanlış anladınız sanırım bayanın sevgilisi bakmıyor yengeye KV kp bakıyor. burda ikisininde söz hakkı yok ev onların değil çünkü .kendi evleri olur dediğiniz doğru istemiyebilir..

22 cocuk kalkip annesi babasi varken abimin karisini bu evde istemiyorum yhaaa mi diyecek? Ona laf dusmez, size ise hic dusmez.

Bireysellik diyorsunuz da belki kiz orada kalmak istiyor, belki kendi ailesi ile arasi iyi degil ne biliyorsunuz?
Konu bireysellik olsaydi hastaneye de o goturecek eminim diye dertlenmezdiniz.

Erkek arkadasinizin zihniyetini anlamak icin sizin soracaginiz soru"neden ailesi dururken sizinle kaliyor" olmaliydi. Zaten bu sorudan sonra sevgiliniz orumcek beyinliyse belli olurdu. Siz de ona gore tepkinizi koyardiniz.

ay yemin ederim fesatsınız. mesele o değil aile içinde bireysellik olmaması. ve bu benim önem verdiğim bir konu
kım kendı aılesıyle kalmak ıstemezkı..kız kalamıyorsa ve esının aılesıyle kalacaksa bır neden var demektır..ne yapsın kımse kocasının ailesının yanındada kalmak ıstemez mecbur kalmak zorunda demekkı..kotu bır taraf yok bence..bıraz bu dusuncelere acık olmaya bakın..bu ısın sonunda sınırlerınız cok yıpanır..tam kendı dusunce yapınıza uygun aıle bulmassınız..bana ters dıyorsanız ayrılın o zaman

22 cocuk kalkip annesi babasi varken abimin karisini bu evde istemiyorum yhaaa mi diyecek? Ona laf dusmez, size ise hic dusmez.

Bireysellik diyorsunuz da belki kiz orada kalmak istiyor, belki kendi ailesi ile arasi iyi degil ne biliyorsunuz?
Konu bireysellik olsaydi hastaneye de o goturecek eminim diye dertlenmezdiniz.

Erkek arkadasinizin zihniyetini anlamak icin sizin soracaginiz soru"neden ailesi dururken sizinle kaliyor" olmaliydi. Zaten bu sorudan sonra sevgiliniz orumcek beyinliyse belli olurdu. Siz de ona gore tepkinizi koyardiniz.
evlılık demek esımız sadece bız ve cocugumuzla ılgılenecek demek değil agac kovugundan cıkmadı bu adam anasıda babası kardesı vb hastada olur baska sıkıntılarda..aılekı bunlar..

Herkes niye kızı linçledi anlamadım, kız mesele kıskançlık filan değil diyor ona da inanmıyorsunuz, madem biz konu sahibinin söylediğini esas almayacağız kapatsınlar gidelim bu siteyi bu ne saçmalık.

Şahsen ben de evin oğlunun askere giderken karısını mal bırakır gibi kendi ailesine bıraktığı bir aile yapısına gelin gitmek istemem. Hele kızın aynı şehirde kendi ailesi varken.

o bahsettiğiniz güven meselesi ithamlarına cevap bile vermeyeceğim. aklımdaki şeyler çok başkayken, sürekli yan yana olmak isteyen bir aile, böyle yaşamaya alışkın anne baba gibi sorular dolaşırken aklımda şu yazdıklarınız siber zorbalık ve iğrençlik resmen. konuda da belirttiğim halde gelen cevaplar bu yönde. bu arada bilginiz olsun gerçekten fikir almak için yazmıştım böyle akrabalık ilişkilerine şahit olmayan birisiyim çünkü
Biz de şahit olmadik. Erkek kardeşim bile yok. Nasıl olayım. Olsam bile gelin ailesi ile kendi isteği ile kalmazsa yine şahit olmazdım. Ama sizin düşünceniz farklı. Ne demek istemişsiniz, ne yazmışsınız belli değil. Aslında belli de aslında ben öyle demedim vs diyorsunuz. Bireysellik deyip erkek arkadaşınizin hayatına ve ailesinin hayatına bodoslama müdahale ediyosunuz. Yani yaşınıza bakıp kendini ifade edemiyor yeterince vs diyeceğim ama bu yaştaki biri özgürlükler hakkında daha mantıklı cümleler kurabilir tam tersi. Biz böyle görmedik diyebilirsiniz ama ailenizinde öğrendiğiniz düşünce yapınız da belli. Siz de onu dayatiyorsunuz aslında söz sahibi olmayan arkadaşınıza. Ben olsam sen yoluna derim ama arkadaşınız dememiş.

Herkes niye kızı linçledi anlamadım, kız mesele kıskançlık filan değil diyor ona da inanmıyorsunuz, madem biz konu sahibinin söylediğini esas almayacağız kapatsınlar gidelim bu siteyi bu ne saçmalık.

Şahsen ben de evin oğlunun askere giderken karısını mal bırakır gibi kendi ailesine bıraktığı bir aile yapısına gelin gitmek istemem. Hele kızın aynı şehirde kendi ailesi varken.
Eee çünkü kendini anlatırken ilk mesajında başka türlü ifade etmiş. Sonra da yok öyle değil, yok böyle değil diyor. Madem ilk.mesajinda anlatsın kendini.. Biz de anladığımizi yorumlarız doğrusu olur.

şu yazdıklarınız siber zorbalık ve iğrençlik resmen
Daha sonraki yorumunuzda konunuza yazılanları okuyunca hatanızı kabul ettiğinizi söylemişsiniz o yüzden üstüne söylenecek bir şey kalmamış bence.

Yine de şu an size yazılanlar 'siber zorbalık' olmuyor. Genelde üyeler destekleneceğini düşündüğü bir konu açıp istemedikleri yorumlar işitince 'kadın kadının düşmanı' veya sizin dediğiniz gibi 'siber zorbalık' kalıplarına bağlıyorlar olayı.

Konunuzu çok çirkin buldum başta da fikrimi belirttim zaten ama siz de fark etmişsiniz hatanızı. Burası da bunun için var zaten farklı insanlardan yorum alarak doğru bir bakış açısı kazanmak.

Erkek arkadaşı yengesinden kıskanmak meselesine de kesinlikle öyle bir durum yok demişsiniz. Bunun üstüne 'hayır var, aslında sen şöyle düşündün' diyenleri anlayamadım. Yok demiş yani kız, kime neyi ispatlamak zoruna düşsün ki anonim platformda.

Eee çünkü kendini anlatırken ilk mesajında başka türlü ifade etmiş. Sonra da yok öyle değil, yok böyle değil diyor. Madem ilk.mesajinda anlatsın kendini.. Biz de anladığımizi yorumlarız doğrusu olur.
Ben ilk mesajında sizin kastettiğiniz gibi bir anlam göremedim. Bir yerde uygunsuz, insan rahat edemez tarzı bir şeyler demiş, bu kıskanarak da söylenebilir kıskanmadan insani olarak da söylenebilir, kız kıskanma değil diyor daha ne?
Bir yerde de doktora vs de o götürecek eminim demiş belki oradan anlam çıkarmışsınızdır, onu da tekrar okursanız erkek arkadaşı tek başına fikrinin bir önem ifade etmediğini söylediğinde o evin bireyi olduğunu ve bu tip sorumluluklar aldığı ve alacağı için söz hakkının olması gerektiğini anlatmak için söylemiş. Kız konu sahibi kendini savunsana doğru düzgün niye bana dil döktürüyorsun şurda😄😄

Siteyi niye kapatsınlar? Bu site tam da bu yüzden iyi ki var. Gerçek hayattaki iki yüzlülük yok burda. Etrafınızdaki insanların çoğu sizin söylediklerinizi esas alıp sizi onaylıyor olabilir ama arkanızdan tam da burdaki kadınların yüzünüze söylediklerini söylüyor emin olun.
Ayrıca konu sahibinin demek istediği sizin dediğiniz olsaydı haklıydı ama değil, okuduğumuzu anlayabiliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back