Bugun okudum bir yerde - anne olamamanin bilincaltindaki yanlis inanc kaliplariyla da olabileceği yaziyordu orada yazan sey disilik enerjisinden de bahsediyordu yani cocuklari sevip anne olmayi kesinlikle reddetmek altta yatan bir korku mu var dusuncesini getirdi bana yani anne olmayi kendine yakıştıramamak, anneligi kaldırabilecrginden korkmak, yanlis tutumda olan anneleri gozlemleyip oyle bir anne olmayacağım diyerek anneligi tumden reddetmek gibi... Onceden de yazdim herkes anne olmak zorunda değil bu da bir tercih ama cocuk kararı tek başına alinan bir karar değilEşim gitmez ama ben gitmeyi düşünüyorum.her şeye bukadar sevgi doluyken,cocuklara karsı tutumumun nedenini belki bulup çözebiliriz .buradan okuduklarımdan bu kanıya vardım artık
Hayvan sevmeyen insan sevemez lafı kadar bana saçma gelen bi laf yoktur bence insanı sevip saymayan yeryüzünde hiç bir şeyi sevip saygı gösteremez zira aşırı hayvansever gördüğüm insanların bir kısmı kendi gibi olmayan insanları dış görünüş düşünce yapısı vs. gibi durumlardan dışlıyorlar ezikliyorlar ötekileştiriyorlar. Bu tarz hayvansever gördüğümde takıntılı saplantılı mahluklar diyip geçiyorum.yazmadan geçemiycem isterseniz milyon eleştiri yapın , yahu bir bebek ile kedi köpeği aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz..ok bebek istemeyebilirsiniz bunu anlarım da ,benim kedim var 3 tane bana yeter o yok efendim bahçemde patili dostlarım var , hayvan sevgisi ile evlat sevgisi arasında dünya kadar fark var yahu idrak edin şunu .bu sitede bir hayli gördüm bunu ve ayar oluyorum...benimde 2 evladım ve bir kedim var evde.gayet hepsinede bakıyorum.ama bana tercih yap deseler ayy olmaz hepsi benim çocuğum demem.tabiki hayvanada bağlanıyorsunuz o ayrı .kılına zarar gelsin istemem.hasta olsa ilaci içim ecza depolarını alt üst ederim.ama evlat kadar sevemem.dünyanın en büyük nimeti.Rabbimin en güzel mucizesi..
haa birde biri demiş ya çocuk vızıltısı olmadan gezeriz diye,sizde bir zamanlar çocuktunuz ve vızıldıyordunuz.dilerim rabbim sizi o vızıltıdan mahrum bırakmaz başınız şişer ama yinede çok ama çok seversiniz kendinizden bile çok..
yazmadan geçemiycem isterseniz milyon eleştiri yapın , yahu bir bebek ile kedi köpeği aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz..ok bebek istemeyebilirsiniz bunu anlarım da ,benim kedim var 3 tane bana yeter o yok efendim bahçemde patili dostlarım var , hayvan sevgisi ile evlat sevgisi arasında dünya kadar fark var yahu idrak edin şunu .bu sitede bir hayli gördüm bunu ve ayar oluyorum...benimde 2 evladım ve bir kedim var evde.gayet hepsinede bakıyorum.ama bana tercih yap deseler ayy olmaz hepsi benim çocuğum demem.tabiki hayvanada bağlanıyorsunuz o ayrı .kılına zarar gelsin istemem.hasta olsa ilaci içim ecza depolarını alt üst ederim.ama evlat kadar sevemem.dünyanın en büyük nimeti.Rabbimin en güzel mucizesi..
haa birde biri demiş ya çocuk vızıltısı olmadan gezeriz diye,sizde bir zamanlar çocuktunuz ve vızıldıyordunuz.dilerim rabbim sizi o vızıltıdan mahrum bırakmaz başınız şişer ama yinede çok ama çok seversiniz kendinizden bile çok..
evet istemek zorunda değilsin, buda senin tercih çok normal. ama olmasın diye dua etmek bence doğru değilİnanamıyorum aynı beni anlatmışsınız tek fark eşim baskı yapmıyo bana bende dua ediyorum çocuğum hiç olmasın diye bence anormal bir durum değil herkes istemek zorunda mı
Annem de sızın soyledıgınızı soyluyor.olmasın dıye dua etme ,yarın oburgun ıstersın bu sefer de allah vermez dıyor.evet istemek zorunda değilsin, buda senin tercih çok normal. ama olmasın diye dua etmek bence doğru değil
zamaanın ne getirceği bilinmez duygular değişebilir, sonra çok pişman olunur. biz 2,5 yıldır olsun diye uğraşıyoruz çok yıpratıcıAnnem de sızın soyledıgınızı soyluyor.olmasın dıye dua etme ,yarın oburgun ıstersın bu sefer de allah vermez dıyor.
Esiniz regl'de oluyor mu?
yaniiiiyalnız bişe dikkatimi çekti sürekli hayvanlarla bebek sevgisini kıyaslamıssınız
inanın sokaga çıktıgımda köpekler üzerime atlıyor hergün yemek indiririm sevgimi gösteririm hayvanları çok çok severim evimde papağanım var aşıgım resmen ona..anne değilim daha düşünmüyoruz ama kendi doğurdugunla hayvan sevgisini suan bile kıyaslayamam ki eminim o çok farklı bi duygudur lütfen sizde kıyaslamayın hayvanlar bize muhtac çok sevelim yaşamaları için destek olalım tabi ama evlat sevgisiyle aynı kefeye konmaz ki..
buna sizin akliniz ermiyor mu pardon ?Annem de sızın soyledıgınızı soyluyor.olmasın dıye dua etme ,yarın oburgun ıstersın bu sefer de allah vermez dıyor.
zaten herkes anne olamaz anne vardir bide anne vardirbuna sizin akliniz ermiyor mu pardon ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?